Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
od pre neki dan mi se smart movie program poceo gasiti kad reprodukujem film!znaci pocne film,traje 30 sec i iskljuci se program!ja ga premotam na pola al isto!zamenim drugi film koji sam vec odgledao na tel. i isto se desava!izbrisem ceo program i codeke sa tel.,instaliram sve ponovo kad ono sve isto!to mi se nikad nije desavalo!jel zna neko kako da resim taj problem!inace tel, je nokia 6670!pozdrav!!!!!!!!
zoranns, meni se jednom ovo isto desilo kad mi je kartica bila bas puna i imao sam smart movie i isto je tako izlazio,onda sam probao da instaliram na mem.telefona i sve je radilo.A tek posle je proradio na kartici kad sam je formatirao.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
mozda je do toga?bila mi je kartica puna jedno vreme al sad je izbrisano pola tako da imam slobodno 133mb!ajd probacu sad da instaliram sve na tel. pa cu da vidim dal radi!
E meni se uopste ne moze ukljuci film!!!Ja ukljucim smartmovie i nece!!!Samo restartuje telfon!!Uopste nece ja cu da probam da prebacim na tel memoriju.Imam verziju 3
meni je smart movie instaliran na fon od kako ga imam, i sad mi ne radi . a pre ovog fona sam imao 6600 i na njemu mi isto nije radio smart movie posle nekog vremena . da probam da instaliram na karticu ili da opet probam na fon???
A sto ne instalirate besplatni DivX Player 0.83, i uzivate. Nema konvertovanja, nema nicega. Meni do sada radi bez greske. Posle toliko citanja o Smart Movie-u, odlucio sam da za sada necem da ga stavljam na moj lepi fon
zoranns, ne znam sta da ti kazem, samo da te pitam da li si na forumu procitao od Lepljiva uputstvo kako spakovati DivX film... bla bla... No,, to se desavalo i mojim frendima koji imaju telefone kao i ja, ali kod mene radi a kod njih ne! Probaj da instaliras Smart Movie, pa onda resetuj telefon, pa onda probaj da pokrenes neki film, a ako ni to ne pomogne, probaj da nadjes negdje Smart Movie, moze i ista verzija pa probaj ponovo... mozda upali?
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.