- _______________________
izmenio b_udder:: - tačkice
Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
ma dobro to nije problem sad sam extraktovo preko drugog programa i ima foldera, ali sta da radim sa tim sto mi prikazuje found new hardware??? ajde pomazite..
Izmenjeno
Postavio sam ovo pitanje na onom forumu i odma su mi odgovorili da uzmem nove drajvere, sada radi odlicno. Evo poceo sam, ne znam koliko ce trajati..
Izmenjeno
Postavio sam ovo pitanje na onom forumu i odma su mi odgovorili da uzmem nove drajvere, sada radi odlicno. Evo poceo sam, ne znam koliko ce trajati..
5800 XM
To je driver za usb kabl.... http://rapidshare.com/files/7676767/USB ... r.exe.html
Odpakujes ga u C:\usb driver tako nesto pise ti kad pokrenes instalaciju.. on se otpakuje tu, onda ides add new hardware pa izaberi da trazi u C:\usb driver i on ce sam instalirati posle nece dosadjivati
Evo pokusavam vec 3 sata cekam da prebacim jedan .swf file 
Ma ovo ne valja nista stane na nekoj liniji i nece dalje to se mnogima desava.... znaci uzas, ali ne moze da poremeti telefon ako samo ubacujes fajlove, tako da mozete da se zezate, ali ne pokusavajte da ubacite novi softwer, moja preporuka
Odpakujes ga u C:\usb driver tako nesto pise ti kad pokrenes instalaciju.. on se otpakuje tu, onda ides add new hardware pa izaberi da trazi u C:\usb driver i on ce sam instalirati posle nece dosadjivati

Ma ovo ne valja nista stane na nekoj liniji i nece dalje to se mnogima desava.... znaci uzas, ali ne moze da poremeti telefon ako samo ubacujes fajlove, tako da mozete da se zezate, ali ne pokusavajte da ubacite novi softwer, moja preporuka

- _______________
Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
5800 XM
Pa ne bi trbalo da bude tako tesko ukoliko imas dobar decompajler. Trebalo bi da su codovi razdvojeni po objektima na koje se odnose tj svaki objekt ima svoj code, kliknes na objek i u drugom prozoru se pojavi code koji se na njega odnosi. Naravno sve ovo je po secaju pa ne zameri ako negde gresim.
BlackBerry 8820
rixxon: Pa kao sto si lepo primetio u Flashu se sve radi u lejerima (slicno photoshopu) code zovu ActionScript. Flash je dobro ukompovana mesavina crtanja i programiranja. Za informisaje moze dobro da ti dodje CET-ova citaonica. Sto se decompilera tice moracu da proverim kod kuce pa cu ti javiti.
Ne znam koliko ce ti sve ovo pomoci u pravljenju flash tema. Meni je ustvari skup objekata koji bi se u Flashu nazivali "dugmici", mislim
, rade na istom principu.
Ma, da ne lupam napamet probacu da otvorim jednu od flash temica i vidim o cemu se tu radi.
Ne znam koliko ce ti sve ovo pomoci u pravljenju flash tema. Meni je ustvari skup objekata koji bi se u Flashu nazivali "dugmici", mislim

Ma, da ne lupam napamet probacu da otvorim jednu od flash temica i vidim o cemu se tu radi.
BlackBerry 8820
Ja_Mina: manje-vise sam sve to provalio, al postoji neka granica kompatibilnosti. Kreirao sam neke SWF fajlove koji lepo rade na PC-u (pritom reaguju na tastere) a na telefonu uopste ne rade.. Drugi su opet isli varijantom da samo promene neki detalj u vec postojecim SWF fajlovima, ne dirajuci kod. Ali onda se fakticki tema i ne menja Bog zna koliko, jer je kod sustina!
Na zalost, premalo vremena imam sad za ovo, a bas me je zainteresovalo..
Na zalost, premalo vremena imam sad za ovo, a bas me je zainteresovalo..
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...