Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

jbg ja kada extraktujem imam i taj folder ne znam zbog cega ga tebi ne prikazuje.
  • _______________________
    izmenio b_udder:: - tačkice

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

ma dobro to nije problem sad sam extraktovo preko drugog programa i ima foldera, ali sta da radim sa tim sto mi prikazuje found new hardware??? ajde pomazite..
Izmenjeno
Postavio sam ovo pitanje na onom forumu i odma su mi odgovorili da uzmem nove drajvere, sada radi odlicno. Evo poceo sam, ne znam koliko ce trajati..
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

super javi sta se desava,koji su drajveri bili u pitanju i gde si ih skinuo da znamo za kasnije.pozz

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

To je driver za usb kabl.... http://rapidshare.com/files/7676767/USB ... r.exe.html
Odpakujes ga u C:\usb driver tako nesto pise ti kad pokrenes instalaciju.. on se otpakuje tu, onda ides add new hardware pa izaberi da trazi u C:\usb driver i on ce sam instalirati posle nece dosadjivati ;) Evo pokusavam vec 3 sata cekam da prebacim jedan .swf file :)

Ma ovo ne valja nista stane na nekoj liniji i nece dalje to se mnogima desava.... znaci uzas, ali ne moze da poremeti telefon ako samo ubacujes fajlove, tako da mozete da se zezate, ali ne pokusavajte da ubacite novi softwer, moja preporuka :)
  • _______________
    Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Ej ali koliko si drzao to na prebacivanju,citao sam da su ljudi drzali i po 9 sati za obican fajl tako da ti ja savetujem na strpljenju,probas da ga ostavis preko noci kada budes legao da spavas pa da ujutru kada se probudis vidis sta se desilo.
pozz

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

drzao 4 sata, a onda su mi tek rekli da ne treba tu da stoji :uhuh: I rekli su mi da slobodno izvadim usb pa da izvadim bateriju iz telefona na 10 sekundi, da je vratim, pa da probam onda.. ali nece posle 20-ak pokusaja... ajde molim te ti probaj.. :)
5800 XM

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

dmihalj, n3mke@: Pratim šta se dešava... u iščekivanju da vidim jel uspelo! :wink:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

e ja sam stvarno prezauzet trenutno radim neki seminarski za fax u vezi paterna u Javi cim budem ugrabio malo vremena javljam se sa rezultatima

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 11:21

Post od Ja_Mina »

Momci samo da vam se zahvalim sto pokusavate u ime nas koji gledamo sa strane.
Sto se tice dekompajler za .swf ne znam koliko ce vam pomoci ali u svakom slucaju mozete da izvucete code. Odavno nisam radila sa flesh-om pa nisam u formi ali ukolko nadjem vremena pokusacu da pomognem.
BlackBerry 8820

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Code moze da se izvuce, al je razbacan po lejrima/frejmovima/objektima.. Treba malo vise vremena da se sklope sve kockice.. A vremena, k'o za inat' nikad dovoljno...

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

Pa ne bi trbalo da bude tako tesko ukoliko imas dobar decompajler. Trebalo bi da su codovi razdvojeni po objektima na koje se odnose tj svaki objekt ima svoj code, kliknes na objek i u drugom prozoru se pojavi code koji se na njega odnosi. Naravno sve ovo je po secaju pa ne zameri ako negde gresim.
BlackBerry 8820

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Ja_Mina: nemam bas nekog iskustva u flashu (vise sam u klasicnom programiranju). Koristim Sothink SWF Decompiler. Ako mozes da mi preporucis neki bolji bilo bi mi od koristi. Thx.

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

rixxon: Pa kao sto si lepo primetio u Flashu se sve radi u lejerima (slicno photoshopu) code zovu ActionScript. Flash je dobro ukompovana mesavina crtanja i programiranja. Za informisaje moze dobro da ti dodje CET-ova citaonica. Sto se decompilera tice moracu da proverim kod kuce pa cu ti javiti.
Ne znam koliko ce ti sve ovo pomoci u pravljenju flash tema. Meni je ustvari skup objekata koji bi se u Flashu nazivali "dugmici", mislim :unsure: , rade na istom principu.
Ma, da ne lupam napamet probacu da otvorim jednu od flash temica i vidim o cemu se tu radi.
BlackBerry 8820

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Ja_Mina: manje-vise sam sve to provalio, al postoji neka granica kompatibilnosti. Kreirao sam neke SWF fajlove koji lepo rade na PC-u (pritom reaguju na tastere) a na telefonu uopste ne rade.. Drugi su opet isli varijantom da samo promene neki detalj u vec postojecim SWF fajlovima, ne dirajuci kod. Ali onda se fakticki tema i ne menja Bog zna koliko, jer je kod sustina!
Na zalost, premalo vremena imam sad za ovo, a bas me je zainteresovalo..

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

To je ono sto me je zabrinulo. swf ce raditi na kompu ali mora da postoji jos nesto sto ce upravljati njegovim radom na fonu.
STETA :smutny:
BlackBerry 8820

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

ne zamerite i meni ja sam stvarno pretrpan puno obavaza ovih dana oko faxa.stvarno sorry a i meni se bas provaljuje :smutny:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Ništa ljudi.. Uživajmo u predstojećim praznicima (naravno, kad pozavršavamo obaveze :x ) pa posle ima da mu... (biću fin, ima ovde i dama :wink: ). Ma ima da ga provalimo!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Provalio sam u cemu je fora sa SWF fajlovima i kompatibilnoscu. Jos samo da nahvatam malo slobodnog vremena da sve to i isprobam..

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ja_Mina »

SUPER :lol: :lol: :lol:

Samo napred. Ja sam morala da formatiram pa sam sad u frci dok sve ne vratim kako treba.
Pozdrav
BlackBerry 8820

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Evo uspeo sam konacno... Napravili su novu verziju programa i radi odlicno. Trebalo mi je sat i 15 minuta da posaljem 3 .swf fajla na telefon... :D
A da li ima neko clubpulse.thm file posto ne mogu da nadjem temu, a .swf sam prebacio :D
5800 XM

Odgovori