cist w810 gde uzeti?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

cist w810 gde uzeti?

Post od Lik »

uzeo bih preko racuna za firmu jedan cist w810 da li neko moze da mi preporuci gde mogu da uzmem cist w810 a da moze preko racuna da se kupi?

Hvala unapred

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

ne mozemo na forumu da reklamiramo radnje mobilnih telefona ali imas ove banere pa proveri. inace svaka renomirana prodavnica ima to sto tebe interesuje. pozdrav 8)
A N D R O I D

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

Post od Lik »

nisi u pravu vec sam zvao dosta njih i dosta njih rade samo za kes a vecina telefona je sa mreze..u svakom slucaju mislio sam na PP nek mi neko posalje ako zna, javna reklama me ne zanima pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Lik, u Comtrade-u može sigurno preko računa jer oni drže legalne telefone .... e sad, ne znam da li negde ima povoljnije ...

pozdrav...

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

e ortak je uzeo w810i za 220 evra u full-u nije skidan sa mreze sve sem originalne kutije sa 2 god garancije... kad ga navatam za ime firme u toku dana cu ti pustiti pp
BANE BRE!

kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Post od kuntalo »

TeCHNiCS_ napisao:e ortak je uzeo w810i za 220 evra u full-u nije skidan sa mreze sve sem originalne kutije sa 2 god garancije... kad ga navatam za ime firme u toku dana cu ti pustiti pp
Jos jedan ovde, molim lepo! 8)
For the ritch, You sing.

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Rekao sam vise puta gde sam ja uzeo w810i.... I rekao sam da je tu dosta jeftino i da je full pakovanje! Prodavnica se zove Mobilland.. Oni prodaju telefone koje uvozi jedini ovlasceni diler Sony-Ericssona za Srbiju a to je Strong & Unique i dobijate garanciju kod njih.. Nalazi se u Balkanskoj ulici mislim da je broj. 30 ili 60! pogledajte u specifikaciji telefona gore ima sigurno adresa i broj!
5800 XM

Odgovori