neograničeni video za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

neograničeni video za 6600

Post od Mikele »

Cuo sam od ortaka da postoji program za Nokiu 6600 sa kojom mogu da snimam video zapise dok god imam memorije na telefonu! Da li ovaj program postoji i gde mogu da ga nadjem?

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Okt 2004. 15:10

Post od adidas108 »

Ima zove se Eti cam i mozes ga naci na svakom symbian forumu.Posto nesme da se pisu linkovi jer smo svi ovde mnogo fini i lojalni gradjani SCG mozes mi pisati na mail pa ti i ja mogu poslati :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Postoji ETI Camcorder Pro, i jos mnogi, mada mislim da je ovaj najbolji. Mogu i ja da ti posaljem ako hoces. Eh, da, mi smo fini, sve radimo legalno, nikad nista ne crackujemo, samo original... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Kakvog je kvaliteta video na nokiji 6600,da li mogu da se gledaju filmovi i u kojoj rezoluciji?Da li je istina da je mp3 na njemu ocajan i da je telefon sve sporiji kako se zauzima veca memorija?Hvala unapred :)

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od adidas108 »

cuj nije TV ali moze da prodje :lol: Mogu da se gledaju filmovi bilo je reci o tome ovde malo prosvrljaj po forumu i nacices nesto o tome.Sto se tice rezolucije nema da biras puno 176x124 :lol: Normalno da je sporiji ali ti nabavis vecu MMC 256 naprimer p anije sporo i naravno novi firmware koji ubrzava fon...ima tu jos nekih sitnica koje treba podesiti ali to je to i nije spor veruj mi :wink:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

adidas,hvala na odgovorima,mada imam jos par dilema,a inace nameravam da uzmem ovaj telefon:)Jel istina da secka dok pusta filmove(vredi li ih uopste gledati preko 6600) i da li postoji neki program za poboljsanje mp3-a kad svi pricaju da je toliko los?imam motorolu v300 nije valjda gori od ovog na motoroli?

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od adidas108 »

Oljice neces se prevariti ako uzmes 6600.Za motorolu je BOG jer je Symbian a Symbian znaci mali komp u obliku telefona!!!!Ne secka ako se lepo konvertuje film.Sve bre moze samo nemo da se plasis :P :wink:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

e a kolika memorijska kartica bi mi trebala da bih mogao da gledam filmove?!? trenutno imam 64 i da li mi treba 128mb ili 256mb?
Ex Sir_Oliver

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od adidas108 »

Od 128 bi bilo knap.jer za filmic bi ti trebalo oko 100 mozda malo jace MB.Bolje uzmi od 256 mislim da je oko 40ak eura.Samo obavezno pazi da li je telefon podrzava.Ja imam PQI i zaist aje dobra.Znaci kad pazaris u radnju sa telefonom probaj pa ako prepoznaje kupuj :wink: :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Da, i ja sam platio PQI od 256 mb tako oko 40e. Kartica je super, nemam nikakvih problema s njom. Pa ne znam koliko je moguce da je proba tamo, meni je cini mi se dosla s nekom folijom preko plastike u kojoj je bila... Cini mi se... :roll:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

a u kojoj radnji ste uzeli te kartice? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
znaci 256.....40 evrica....ja sam mislio da je to mnogo skuplje....
Ex Sir_Oliver

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od adidas108 »

E pa morace da zatrazi da proba.I treba objasniti onim sto rade,da se desava da neke kartice fon ne prepoznaje p ada nebi pravili galamu posle oko toga bolje je da mu otvore i da proba valja li....Imaju oni sigurno neke za test...bar bi trebalo :?
Sir Oliver imas temu negde na forumu gde covek uze 256MB za 40ak eura potrazi mislim da je tema MMC ili tako nesto Zivi bili Bog vam pomogo :!:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ma dobro...nije frka...ionako mi to nije na listi prioriteta kupovine....samo sam hteo da znam sta mi treba da bih gledao filmove na telefonu!
Ex Sir_Oliver

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

oljice jesi uzela 6600?menjaj bre motorolu v300 taj telefon je sr*nje! imao sam ga i ja ali 6600 je MNOGO tj neuporedivo bolji!
Ex Sir_Oliver

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

:D Jos nisam,6630 mi je isto dobra(kad ce vec jednom da dodje),nervira me taj los mp3 kod 6600 i sporost u odnosu na ove malo novije 7610 ili 6630 ali je cena sasvim ok,da ne zaboravim i povremeno brljavljenje ali opet toga ima kod svih smartova 8)
Uopste nije toliko los taj v300,kamera je stvarno na zavidnom nivou iako je vga,bolju nisam videla u tom redu velicina,mala memorija jeste,tft odlican,mp3 takodje mada jeste sporija u nekim aplikacijama.Naravno da je 6600 bolji,oni su dve razlicite klase :mrgreen:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

6630 bi ti svakako preporucio da sacekas. Vjerovatno cu i ja da ga uzmem, mada sam razmisljao i o 7710 samo ne znam kolika ce da bude cijena... :? Inace mislim da je 6630 najbolji od svih Series 60 fonova. (da ne bi bilo zabune, Series 60, ne svih Symbian mobova :lol: )

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Slazem se sa tobom,valjda ce do nove godine biti u slobodnoj prodaji i po nekoj razumnoj ceni koja ce brzo padati nadam se :mrgreen:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa sad to da ce brzo padati ne vjerujem. Ali za 3-4 mjeseca bi trebala da bude neka prihvatljiva cijena... :roll: Nego, odosmo u OFF...

raziel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2004. 20:59

Post od raziel »

A jel može meni neko da pošalje ETI Camcorder Pro i smartmovie na email? :oops:

Fala unapred :D
Valar Morghulis

tepSIJA
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Avg 2004. 21:49

Post od tepSIJA »

A jel može meni neko da pošalje ETI Camcorder Pro i smartmovie na email?

Fala unapred.

pinjonedo@hotmail.com
Szpilman !!!!!!

Odgovori