Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Ma namuchila me ta cartica... Mozda kasnije ako se setim... Trenutno nisam raspolozen da opet rizikujem da brishem sve programe, muziku, itd, itd...
Ali hvala na savetu, probacu jednog lepog dana, a mozda i pre...
Pozz Phantom Lord!
Pozz!

Ali hvala na savetu, probacu jednog lepog dana, a mozda i pre...
Pozz Phantom Lord!
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Dec 2006. 02:27
- Kontakt:
jel moze na 6630 da se ubaci obicna mmc ne dv rs mmc dual voltage nego obicna mmc multimedia memory card ona sto ide u 6600 3650 3660 mobove ispod baterije jel moze da ili ne hitno mi treba odgovor
i dali postoji neki program preko koga mozes da vidis onog ko te zove nemislim na br njegov i sliku i gps mapu nego da vidis gde se nalazi u kom delu grada dal je kuci u vodi na camcu u hotelu
je ima neki camcoder koji hoce da radi na 6630 na foru camcoder pro 3.7.5 sto pusta mpeg4 formate i snima preko celog ekrana i pusta pusta i moj real one player preko celog ekrana na 6630 ai to nije player koji snima nego samo preko camere za video zapis snima
Izmenio:gameforce:pazi na rečnik!

Izmenio:gameforce:pazi na rečnik!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
NOKIA6630I, ne moze da se stavi,jer dl rs mmc koristi manje struje,a i rs mmc je duplo manja od MMC koja koristi vise struje,ali ipak mozes da stavis tu dv rs mmc(stavis onaj dodatak sto si dobio tj. adapter) i da koristis u 6600,3650... Taj program ne postoji sto ti trazis,da vidis ko te zove,mozes preko monda da vidis tvog druga-prijatelja koji ti dozvoli da ga vidis.A sto se tice ovog od koga zelis odgovor na to necu da odgovorim jer neko moze da ima i 10 god ali da dosta zna.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ta je najnovija,ta je i za music edition softver.Valjda bi trebalo da izbace novi
NOKIA6630I, ima koji pusta wma,ja sam cuo za taj wma plus ali ja koristim Oggplay.v1.7 + WMA.Posto na ovom sajtu je zabranjena piraterija probaj da nadjes sam taj program,ako ne uspes poslacu ti ja link za skidanje
Lepo sto si imao sve samo symbian mobove mozes da pomognes ovde na forumu,ali da ne bi leteo pre nego sto si dosao nemoj da pises postove jedan za drugim i nemoj da psujes,takodje da pises ceo tekst velikim slovima
Ja mislim da ne postoji winamp za symbian, postoji ogg player za koji se moze skinuti winamp skin koji koristim,jest 6630 ima 220MHz,a za n91 nisam siguran da ima toliko.Moze i na k750i da gledas ali u mp4 formatu.
NOKIA6630I, ima koji pusta wma,ja sam cuo za taj wma plus ali ja koristim Oggplay.v1.7 + WMA.Posto na ovom sajtu je zabranjena piraterija probaj da nadjes sam taj program,ako ne uspes poslacu ti ja link za skidanje

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
imao sam ogg player za koji mi je neki lik reko da je to samo za one mobove koji nemaju mp3 zvono a on mi je reko za taj wma plus player koji mi je kao poslao na e mail adresu ali ga nema
razmisljam sad da zamenim 663- za n91 ili neki qtek mob koji ima najnoviju verziju windows mobile operativnog sistema kao na primer qtek9000 koji je 1200evra i ima windows mobile5.0 i wma wmw i windows media player koj sve te audio i video fajlove pusta a k750i je mnogo los mob mali ekran ima i dzabe ti 262hiljade boja onda kad je tako malecan ekran bar da je kao ekran na 6630 pa bi bilo jos bolje ali nema veze samo sam jednom u zivotu imao sony ericsson v600i sa 2camere 3g mrezom i vodafone softverom koji sam prodao jer je imao jako malu memoriju i ekran i uzeo ovaj 6630
Izmenio i spojio:gameforce:koristi "izmeni" i ne postuj uzastopno.Nema razmene programa ovde na forumu!
razmisljam sad da zamenim 663- za n91 ili neki qtek mob koji ima najnoviju verziju windows mobile operativnog sistema kao na primer qtek9000 koji je 1200evra i ima windows mobile5.0 i wma wmw i windows media player koj sve te audio i video fajlove pusta a k750i je mnogo los mob mali ekran ima i dzabe ti 262hiljade boja onda kad je tako malecan ekran bar da je kao ekran na 6630 pa bi bilo jos bolje ali nema veze samo sam jednom u zivotu imao sony ericsson v600i sa 2camere 3g mrezom i vodafone softverom koji sam prodao jer je imao jako malu memoriju i ekran i uzeo ovaj 6630
Izmenio i spojio:gameforce:koristi "izmeni" i ne postuj uzastopno.Nema razmene programa ovde na forumu!
Hello evo i mojih par pitanja posto sam tek danas uzeo 6630 a ne bi da nesto zeznem...
Da ne lutam po forumima ako moze odgovor na nekoliko pitanja...
1.kada prebacim sve na karticu od aplikacija preko card readera kako pokrecem instalaciju
2.Kako da poboljsam mp3 na sluskama(koji je najbolji program tj plejer za 6630,da li posotje codeci za druge tipove melodije(wma,ogg,aac),koje su najbolje sluske za 6630 i da li postoji verzija bubica
3.koji je najbolji converter za video i player i do koliko max bitrate moze da izgura 6630
to je zasad ako bude jos nesto ce da pitam

Da ne lutam po forumima ako moze odgovor na nekoliko pitanja...
1.kada prebacim sve na karticu od aplikacija preko card readera kako pokrecem instalaciju
2.Kako da poboljsam mp3 na sluskama(koji je najbolji program tj plejer za 6630,da li posotje codeci za druge tipove melodije(wma,ogg,aac),koje su najbolje sluske za 6630 i da li postoji verzija bubica
3.koji je najbolji converter za video i player i do koliko max bitrate moze da izgura 6630
to je zasad ako bude jos nesto ce da pitam

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Jones, moras programe tacnije instalacije programa bacati u root direktorijum, znaci ni u jedan folder nego na samu karticu, onda odes u instaler i videces tamo ponudjene programe za instalaciju, instaliraj prvo FeExplorer onda mozes da rovaris po kartici kao na kompu u Exploreru.
SmartMovie je najbolji program za filmove ima opciju i lepljenja prevoda.
SmartMovie je najbolji program za filmove ima opciju i lepljenja prevoda.
5130+Koss the plug....
- Lomnica_city
- Expert
1.Ma jok,uopste NE MORA na root,ja sam ih uvek pakovao u Other folder,onda lepo skoknem do Alatke/Menadzer datoteka/Memorijska kartica/Other i onda je dovoljan samo jedan klik na ikonicu sa nazivom programa koji si snimio na memorijsku!!
2.PowerMP3 v1.01 je najbolji po meni,ima ekvilajzere,lak je za koriscenje,samo sto trazi da ti sva muzika bude u folderu Sounds na memorijskoj pa napravi unutar tog foldera podfolder Mjuza ili tako nesto i onda samo iz PowerMP3-a ucitaj ceo folder i ubacice sve pesme!!
3.Imas besplatan Free DivX player 0.83 koji ima sve mogucnosti kao i SmartMovie ali ne moras da se zezas sa krekovanjem i registracijom sto se tice pustanja filmova,ali za konvertovanje nije los SmartMovie Converter!
Pozdrav
2.PowerMP3 v1.01 je najbolji po meni,ima ekvilajzere,lak je za koriscenje,samo sto trazi da ti sva muzika bude u folderu Sounds na memorijskoj pa napravi unutar tog foldera podfolder Mjuza ili tako nesto i onda samo iz PowerMP3-a ucitaj ceo folder i ubacice sve pesme!!
3.Imas besplatan Free DivX player 0.83 koji ima sve mogucnosti kao i SmartMovie ali ne moras da se zezas sa krekovanjem i registracijom sto se tice pustanja filmova,ali za konvertovanje nije los SmartMovie Converter!
Pozdrav

Jones, ja sam sve najbolje programe prebacio na karticu kao instalacione fajlove (ako mi zatreba reinstalacija ili da nekome prebacim) i držim ih u odvojenim folderima, tako da ih nema u app manageru (ovo što je pominjao Masterokrata) - instalaciju pokrećem iz fabričkog file managera, zato što FExplorer prvo napravi kopiju instalacije pa je tek onda pokrene dok ovaj fabrički to radi direktno...
... meni najbolji plejer za mp3 je power mp3, ali on pušta samo mp3 ....
mogu da se ubace kodeci za wma i ogg u telefon, ali onda ih pušta iz fabričkog koji niti je lep, niti je zgodan, a nisam zadovoljan ni kvalitetom zvuka .... wma+ podržava wma i još neke formate ali se meni ne dopada preterano...
SmartMovie mi se pokazao kao bolji plejer od DivX player-a ali na tebi je da vidiš koji tebi više odgovara ...za konvertovanje imaš uputstvo u nokia podforumu, a za bitrate eksperimentiši... kupi bolje sluške (mislim da je oznaka hds-23) ili ad-15 adapter + neke standardne ...
pozdrav...
edit:
preteče me Lomnica
... meni najbolji plejer za mp3 je power mp3, ali on pušta samo mp3 ....
mogu da se ubace kodeci za wma i ogg u telefon, ali onda ih pušta iz fabričkog koji niti je lep, niti je zgodan, a nisam zadovoljan ni kvalitetom zvuka .... wma+ podržava wma i još neke formate ali se meni ne dopada preterano...
SmartMovie mi se pokazao kao bolji plejer od DivX player-a ali na tebi je da vidiš koji tebi više odgovara ...za konvertovanje imaš uputstvo u nokia podforumu, a za bitrate eksperimentiši... kupi bolje sluške (mislim da je oznaka hds-23) ili ad-15 adapter + neke standardne ...
pozdrav...
edit:
preteče me Lomnica

Lomnica_city,b_udder, pravi ljudi za odgovore...odgledao Enterprajz pa sad mogu da eksperimentisem znaci Power MP3 za mjuzu(ma ja sve rokam u mp3 nego reko da vidim da li se mozda drugi formati bolje cuju)
dobro mi zvuci taj adapter nadam se da nije preskup(recite mi je li on univerzalan tj za sve nokije sa pop portom ili je samo za 6630...zasto pitam?? ja reko ako je univerzalan onda cu ga lakse naci u NS...
ako neko moze da baci na pp neki sajt sa dosta stvari za 6630(znam znam piraterija ali valjda je dozvoljena na pp,izvinjavam se moderatorima
)
e da sta je taj music edition firmware???
izvinite sto ovoliko pitam znam da bi googlanjem resio probleme ali me net zeza jako je spor(0.5kb) desava se kod naseg wireless provajdera
update firmware citao sam o tome...jel samo moze sa tim usb(posto ga nemam) imam samo citac
ajmo sad na googlanje ako uspem pa se vrcem vamo da vidim ima li odgovora
dobro mi zvuci taj adapter nadam se da nije preskup(recite mi je li on univerzalan tj za sve nokije sa pop portom ili je samo za 6630...zasto pitam?? ja reko ako je univerzalan onda cu ga lakse naci u NS...
ako neko moze da baci na pp neki sajt sa dosta stvari za 6630(znam znam piraterija ali valjda je dozvoljena na pp,izvinjavam se moderatorima

e da sta je taj music edition firmware???
izvinite sto ovoliko pitam znam da bi googlanjem resio probleme ali me net zeza jako je spor(0.5kb) desava se kod naseg wireless provajdera
update firmware citao sam o tome...jel samo moze sa tim usb(posto ga nemam) imam samo citac

ajmo sad na googlanje ako uspem pa se vrcem vamo da vidim ima li odgovora

- Lomnica_city
- Expert
To je univerzalan adapter za pop-port,tako da svaka Nokia koja ga ima I IMA podrsku za njega u svom softveru,moze da ga koristi,a posto je to najosnovniji model ne kosta puno ni kod uvoznika a ni kod pajsera koji ga vade iz ful paketa telefona sa kojima dolazi,racunaj na 10-ak eura kao minimum do 20-ak eura kao maksimalnu (kod uvoznika) cenu za doticni!!
A da sad ja vratim ispravku b_udder-u za ono za cene GRPS-a... slusalice koje su najbolje od pop-port modela su HS-23,stvarno su najbolji model od svih koje sam probao,slobodno pojuri njih ako nemas love ili srece da nadjes neki od audio adaptera (postoje i AD-41,AD-46 i AD-49)!!
Music Edition firmware je firmware koji je malo nabudzen u odnosu na standardni tako da u odnosu na obicnu 6630 imas N-Series player (ima kaze koji je) i neke razlicite melodije zvona,mozda i neku drugaciju temu,a to sve mozes i sam da nabudzis tako sto ces da nabacis doticni player (potrazi ga kao N90 player) i to je to,nista ekstra!!
Pozdrav
A da sad ja vratim ispravku b_udder-u za ono za cene GRPS-a... slusalice koje su najbolje od pop-port modela su HS-23,stvarno su najbolji model od svih koje sam probao,slobodno pojuri njih ako nemas love ili srece da nadjes neki od audio adaptera (postoje i AD-41,AD-46 i AD-49)!!
Music Edition firmware je firmware koji je malo nabudzen u odnosu na standardni tako da u odnosu na obicnu 6630 imas N-Series player (ima kaze koji je) i neke razlicite melodije zvona,mozda i neku drugaciju temu,a to sve mozes i sam da nabudzis tako sto ces da nabacis doticni player (potrazi ga kao N90 player) i to je to,nista ekstra!!
Pozdrav

Lomnica_city,evo mene dosade...Evo bas sam danas probao slusalice od druga koji je uzeo n70 polovnu i uz nju dobio sluske sa oznaskom HS-3
e sad ja ti njih nakacim na 6630 ka ono skoro duplo bolji zvuk bez preterivanja sasvim pruhvatljiv iako sam juce cuo Ipod Shuffle 1 generacije koji razbja sve redom(al to je iPod begam od offtopica)
Sledeca stvar odemo ja i on do prodavaca i trazimo najbolje sluske za Nokiu i on nam da HS-23 mada on nije ni znao koje su to...e sad kvalitet nije ni priblizan ovim HS-3 od n70....sta bi to moglo biti da li je u pitanju neki kinez HS-23 ali opet i jedne i druge sluske su imale znak nokia(mada ko jos danas pazi na zastitu prava)
Ok...next question...video sam u doticnoj prodavnici Logitech pop port adapter na 3.5mm za bednih 380din...jel bi to moglo da bude uslisenje mojih molbi
znaci 6630 je sposobna za dobar zvuk samo joj treba obezbediti dobar output...
e da ako ima nekih saveta u vidu pravljenja slusalica rado cu ih pihvatiti...kontao sam da malo eksperimentisem ali opet ako bude radio adapter nece biti potrebno...

Sledeca stvar odemo ja i on do prodavaca i trazimo najbolje sluske za Nokiu i on nam da HS-23 mada on nije ni znao koje su to...e sad kvalitet nije ni priblizan ovim HS-3 od n70....sta bi to moglo biti da li je u pitanju neki kinez HS-23 ali opet i jedne i druge sluske su imale znak nokia(mada ko jos danas pazi na zastitu prava)
Ok...next question...video sam u doticnoj prodavnici Logitech pop port adapter na 3.5mm za bednih 380din...jel bi to moglo da bude uslisenje mojih molbi
znaci 6630 je sposobna za dobar zvuk samo joj treba obezbediti dobar output...
e da ako ima nekih saveta u vidu pravljenja slusalica rado cu ih pihvatiti...kontao sam da malo eksperimentisem ali opet ako bude radio adapter nece biti potrebno...
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Lomnica_city
- Expert
Moguce da je kinez,takve su zapale mom burazeru,i jednom dok smo putovali zajedno do Nisa on mi kaze da cuje sta ja slusam iako je u busu bila guzva i galama a on jos dobio sediste iza i ukoso od mene,pa je bio na nekih metar i po od mene,a kad njegove pojaca do maksimuma opet cuje galamu u busu (a ja pojma nemam da iko ista prica po busu i da mjuza svirucka na zvucniku iznad mene),pa ti vidi kako to ako su oboje HS-23!?
Pozdrav

Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Lomnica_city, da te hs 23 sto je probao u prodavnici su gore od onih koje vec ima tako da je kinez u pitanju 100%. Ja sam za sada zadovoljan sa hs 3 koje sam dobio uz n70, basovi mi nisu potrebni za ono sto slusam, a to sto se malo cuje spoljni svet ima prednosti jer me nista nece zgaziti dok prelazim ulicu 

5130+Koss the plug....
pre nekog vremena su Miškoni i MirkoBGD upoređivali svoje HS-23 sluške i došli do zaključka da definitivno postoje razlike .... jedne su bile odlične dok su druge bile slabe...
Jones, ako je to ono što sam ja pre par meseci video na Logitechovom sajtu onda je taj adapter bezveze ..... to je samo za Handsfree... mislim da nije stereo jer sam ja video samo varijante sa jednom slušalicom .... ali i da jeste stereo, opet bi ti trebao drugi adapter jer Logitech ima neku varijantu da to može da se upari samo sa nekim njihovim, posebnim, slušalicama .... drugim rečima - pretvara pop port u "logitech port"
pozdrav...
Jones, ako je to ono što sam ja pre par meseci video na Logitechovom sajtu onda je taj adapter bezveze ..... to je samo za Handsfree... mislim da nije stereo jer sam ja video samo varijante sa jednom slušalicom .... ali i da jeste stereo, opet bi ti trebao drugi adapter jer Logitech ima neku varijantu da to može da se upari samo sa nekim njihovim, posebnim, slušalicama .... drugim rečima - pretvara pop port u "logitech port"

pozdrav...
b_udder, hvala puno da se ne zaj****m...ma i meni sumnjivo sto je tako jeftino...e da super je ona tema sa modovanjem slusalica....to cu definitivno uraditi samo sto se prpam malo ako bi vec uzeo neke kvalitetnije od 1000din i spojio ih na vec pomenute nacine...posto ja ama bas pojma nemam o elektronici!!!!
e sad mogo bi dati to nekome da mi odradi...videcemo....cini mi se da je 6630 sposobna za jako kvalitetnu reprodukciju....
secam se kad sam imao PSP,stavio one njegove sluske pa doslo mi da placem...ono ko da je sapcalo...onda kupio altecove i udri zivotinjo...
kontam da je tako i sa 6630

e sad mogo bi dati to nekome da mi odradi...videcemo....cini mi se da je 6630 sposobna za jako kvalitetnu reprodukciju....
secam se kad sam imao PSP,stavio one njegove sluske pa doslo mi da placem...ono ko da je sapcalo...onda kupio altecove i udri zivotinjo...
kontam da je tako i sa 6630