Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kako ti hoces,ako mislis da ces moci da priustis 3G usluge onda uzmi N70 i uzivaj,samo da znas da bi se uopste zasitio video poziva,moras imati dovoljno osoba sa kojima bi koristio istu uslugu pa da je se vremenom zasitis,znaci nije dovoljno samo da ti mozes da koristis da tebe drugi vide,a sto se tice prenosa podataka,sam si rekao da je skupo i ovako!
E sad,ja ti preporucih N72 zbog navedenih stvari kojima se istice u odnosu na N70 (a stvarno je smor kad telefon jedva skrpi 2 dana autonomije,a nekad ni toliko) i dosta veliki plus je sto dobijas AD-41 adapter i dobre slusalice,ali najvaznije je da mozes da nabacis jos bolje slusalice ako ti se ne svidja kvalitet onih koje se dobijaju,a da kupis doticni adapter odvojeno ima lepo da te kosta pa ispadne jos i jeftinija od N70 u globalu iako je u cenovniku skuplja 15-ak eura!!
Pozdrav 8)

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

3G nije nigde u svetu ostvario ocekivno,sto se tice video telefoniranja,a sto se tice ostalih 3G usluga veoma je popularan.Ljudi jednostavno ne vole da ih neko gleda dok pricaju sa nekim a i apsurd je to sto mora da se komunicira sa slusalicama
A N D R O I D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Evo da ne otvaram novu temu...i ja sam se prikljucio klubu obozavalaca n70 :D
Cackam ga par sati instalirao sam teme, nabacao gomilu mp3 i telefon jednostavno leti, mnogo je brz, bas mi se svidja :wink:
E da taman da pitam da li ova verzija software-a koja je na telefonu valja?
napisacu ceo broj posto nisam siguran koje cifre su vazne: v 5.0609.2.0.1
Mislim da je to verzija software-a... :?
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Masterokrata, jeste to je verzija softvera i ta je super...nema potrebe da ga updatuješ, iako postoji novija verzija...mada ja moj jesam updateovala, ali sam se i pokajala a sad nema nazad... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislim da NIJE realan razlog za kajanje to sto iz nekih aplikacija ne radi restart telefona,ali se zato secam da ste i ti i aco_kuna napisali na bureku da ste primetili povecanje autonomije za 10-15% sto nije malo pogotovo sto N70 ima losu autonomiju,tako da je onda bolje da instalira najnoviju v5.638... ili bar v5.616... jer je opste poznato da novija verzija donosi poboljsanja,a ne pogorsanja (mozda samo nekima nesto izgleda kao pogorsanje,kao tebi to sto ti ne radi restart iz SmartSettings,a nekom,mozda njemu,to nije ni bitno)!! ;)
Pozdrav 8)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

dojlimi,

3 G je opcija vise,po meni odlicna,moze svasta,od gledanja tv a do price plus jos mnooogo super stvarcica.Eto pojavi se i kod nas iako mnogi nisu verovali.dal je dobra ili losa opcija nema smisla komentarisati stvarno...po meni
...Ne moze da skodi...a ako ne skodi znaci PRIJA!!! :D

POzdrav drugari
:D :wink:
Blackberry 9700

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, radi mi restart iz Smart Settingsa, ali iz drugih važnih aplikacija ne radi...a što se tiče poboljšanja sa novom verzijom...hmm...pa i nema ih baš...a što se tiče autonomije ja to nisam započela kao temu, već sam samo na dati komentar rekla da mi se čini, a s obzirom da su mi se neke navike promenile možda je i to dovelo do povećanja autonomije, nije dokazano da je to zbog novijeg firmware-a... :) :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pa i mnei se cini da je sa novim firmware-om veca autonomija,bas za nekih 10-15%...uz iste navike..jeste malo problem,slazem se sa Ninolinom sto ne radi restart iz svih aplikacija,ali ok radi iz Smarta i iz Opman logo-a

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

A sto je to toliko vazno,sta to radite sa telefonom pa je toliko vazno da u svakom trenutku i u svakoj aplikaciji mora da vam radi restart,nije mi jasno,ozbiljno pitam!?
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa to i mene zbunjuje ... mislim, uvek može off/on, zar ne? :?

pozdrav...

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pa mislim da nam je navika iz prethodnih firmware-a ostala,da moze iz dosta aplikacija da ide restart,pa nas cesto puta zanese da ga zveknemo kad uspori ili zaglupavi iz neke aplikacije iz koje sad ne moze restart i fon zaledi...znaci nista nije sad prepotrebno ali bilo bi korisno da je kao prije..meni i sad Smart zavrsava posao...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Imam jedan problem,drug mi je prebacio neki fajl (pisan u wordu) preko bt. i meni je stigla poruka i ja tu poruku mogu da otvorim i da citam na mob-u preko quickword-a,ali ne mogu nigde da je snimim i da je nadjem da bi je preko nokia pc suita otvorio na kompu i istampao posto mi taj fajl treba istampan.Gde i kako da nadjem taj fajl i da ga prebacim na komp :shock: U pc-suitu mi otvara sve poruke u inbox-u,ali ovu nece.Ako neko zna :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

loeates, nađi fajl i iskopiraj ga pomoću nekog programa koji može da pristupi fajlovima u inbox-u (FExplorer npr.) ili, takođe, u FE-u idi na "File - Find..." i kucaj ime fajla...

pozdrav...

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

[quote="loeates"][/quote]
Idi u Inbox, pa na poruku koju si primio preko BT-a, pa na Options, pa Save i izaberi gde ces je sacuvati. Ako nece, onda sa FExplorerom idi u C(E):/Systems/Mail/..., i nadji poruku u jednom od foldera(gledaj velicine fajlova). Poruka je moguce glupavog naziva i bez extenzije! Ti sa FExplorerom je iskopiraj negde i reimenuj+dodaj *.doc ekstenziju. A jel nemas mozda instaliran MumSMS koji je aktivan u pozadini? Hoce i on da napravi zbrku.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Narode, planirao sam upgrade. Šta mislite o software-u N70 Music Edition na običnom N70? DA li radi OK? Koju verziju predlažete da stavim? Trenutno mi je 5.0616.2.0.3
Mislim da preko NSU-a može da se ubaci software od ME pošto su maltene isti. Samo mi treba vaš predlog da li je bolja ta ili neka druga verzija software-a.

P. S. Kako da poruke prebacim sa memorije kartice na memoriju telefona?
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

b_udder and ixitis hvala :D ,sredio sam sve.nesto me je malo zezalo,ali sam se snesao i sada je dokument vec i odstampan :lol: .Zahvalio bih se ja jos pre ali me ovi iz sbb-a nesto zezaju,signal mi je nesto oslabio pa cas imam vezu ,cas je nemam :o :shock[/b]

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

pre da postavim pitanje, poceo sam listat ovu temu i vec su me oci zabolile :wacko: a ono sto me interesuje nisam nasao a to jeste:
posto planiram da uzmem novi tel. i imam dilema s raznim fonovima pa i jedan je n70..
necu rec da sam se zabrinuo ali recimo nebi mi bili ugodni ti virusi koji salju poruke, MMS i slicno... opcenito koji nabijaju racun, da se ja nebi smarao i trazio adekvatan anti-virusne programe, ako recimo trenutni anti-virusni program ne detektuje virus, dali ja mogu samo "pljusnut" neki master reset, pa da mi fon obrise zajedno sa virusima, i kad se to uradi jel fon postavi one fabriske programe koji su dosli ili bas sve brise.. i da, dali se virus ismwestaju samo u sistemsku mem ili mogu bit i na kartici pa je i nju recimo potrebno brisat ako se desti to sto sam spomenuo, da anti-virusni program ne nadje virus
govorim trecimo o slucaju da se ne nalazim kod kuce, recimo na putu, dobijem takav virus a nisam u mogucnosti da sa racunarom povezem telefon pa da ubacim anti virusni program, onda mi ostaje samo Ne koristenje telefona... :dry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, o virusima ne treba ni da razmisljas,ja nisam ga imao.Ali sam probao da ubacim na fon i da vidim sta ce se desiti i nista novo,inace mozes pre nego sto prebacis na fon proveris programe i igrice na kompu,pomocu bilo kog anti virusa jer i oni prepoznaju te viruse.A ti virusi sto nabijaju racun nisi bas toliko pristupni,a i valjda bi primetio da ti skidaju pare.Inace mozes na fon da instaliras anti virus ako neces i ako slucajno dobijes neki virus mozes da uradis format (master reset) i onda se sve izbrise i vrati na fabricko stanje,tj.kao kad si kupio,kad uradis format telefona mislim da se telefonske aplikacije(programi) obrisu.Ako si na putu i nemas anti virus onda lepo uradis format i gotovo,ali ipak neces imati sve ostale aplikacije,a to gde ce se virus smestiti i kakvu ce stetu napraviti zavisi od autora.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Auuu napalm death,nemoj da se opterecujes sa tim stvarima,....rijetko,ili gotovo nikada neces koristiti wap za skidanje aplikacija sa sumnjivih sajtova(izbjegavati a i skupo je!)a drugi nacin je preko blututa,i tu ces se lako zastititi tako sto nece drzati non-stop upaljan blutut,a i nemoj primati fajl a da neznas od koga je...(na nekom javnom mjestu,u slucaju da je upaljen blutut...)
pozz 8)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

a sta ja mogu, ja i simbian 0 bodova :oops:
jesam imao n70 jako kratko usporedno sa w550 tako da ne mogu rec da sam ga cackao, i bilo je dosta postavljenih programa tako da se nisam pati sa instalacijom i konfiguracijom

ma dosao sam do dvojbe izmedju n70 i k800, naravno, znam sve prednosti i mane ali hocu da se bacim malo na nokiu cisto radi izleta, jos cu se malo skontat a u svakom slucaju hvala milane91, i Cegevara, ja sam mislio da se to redovno dobija, virus..
ok izgleda da ce definitivno past n70
hvala i poz

Odgovori