Gledanje TV preko 3G mreze3G za SE W810i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- nikolasrbin
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 11. Dec 2006. 00:11
Gledanje TV preko 3G mreze3G za SE W810i
Kupio sam Soni Ericsson W810i,i zanima me jer podrzava gledanje TV preko 3G mreze.Nek mi neko odgovori bilo bi lepo.Pozdravv
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo znao sam da ce da krenu ova pitanja,i znao sam da ce neko da postavi bas ovako.Ma da ima i 3310 3G,kao prvo sta pise u specifikacijama za w810i na kojim mrezama radi,pise ovako :
Mreže : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, a da podrzava 3G mora da pise i UMTS (W-CDMA) .Tako da odgovor na ovo je ne moze i kraj,i neces moci nikako da ugradis ili da ti sam sklepas da podrzava 3G,mozes da kupis nov fon
Mreže : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, a da podrzava 3G mora da pise i UMTS (W-CDMA) .Tako da odgovor na ovo je ne moze i kraj,i neces moci nikako da ugradis ili da ti sam sklepas da podrzava 3G,mozes da kupis nov fon
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91, ovaj put,nazalost,nisi u pravu.W810 ima edge sto znaci da može da gleda TV kanale na svom aparatu,mora da ima podesene parametre i da je broj registrovan za 3G.Ja imam K750i imam streaming,mogu da gledam b92,rts1 i sos tj.kanale sa kojima MTS ima saradnju za streaming.Inace video call nije moguc za ovaj telefon.
POZZ
POZZ
6500 slide
- MilančeBGD
- Expert
tigara, jesam upravu jer je on pitao za 3G,a EDGE je drugo,a GPRS trece.On moze da gleda ali nije ista brzina kao kod 3G skoro duplo manje nije bs duplo.Ali ja ne znam ko je lud da daje pare da bi pogledao 20s neki kanal,ja sam znaci pre nego sto se pojavio 3G,jos kad je mobtel ubacio onu kameru na gazeli,gledao preko v980 i za 10s sto sam pogledao uzeli su mi 120din.Ja ne znam zasto su se svi napalili toliko na taj 3G,kao prvo dostupan je samo postpaid korisnicima sto je minus,onda ta brzina uopste i ne moze da se postigne,neki koji su probali video call kaze koci i zvuk i slika neupotrebljivo,to gledanje TV kako to moze da bude zabavno ja ne znam jeste lepo kao kad ti smor pa da vidis,ali imas brate TV pa gledaj i onako placas RTS-u za njihov rts1 i rts2 koji su ziva sra$$a.Aj da je sve ovo besplatno pa da se isproba taj video call nego nije sve se naplacuje i to dosta,video call je kao i obican poziv
Poslednja izmena od MilančeBGD u Čet, 28. Dec 2006. 10:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91, kao prvo nikolasrbin je pitao da gleda TV sa svog telefona i to može,a njegov tel svakako nije 3G,kako god bilo,druga stvar mislim da je odlicno sto samo postpejd korisnici mogu da koriste 3G,a ne svako dete koje ima pripejd i kome je tata kupio telefon,inace streaming ti nije ogranicen može da gledas ako hoces 3 sata,samo je problem sto je slab protok informacija pa slika koci,a za video poziv je sve OK ja sam to probao sa 6630 i sve odlicno radi,u svakom slicaju stvari se desavaju na bolje.ako se setis gde su mobilni operateri u Srbije bili pre godinu dana,svakako je evidentan napredak.
6500 slide
- MilančeBGD
- Expert
- nikolasrbin
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 11. Dec 2006. 00:11