Nešto do 250e
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
too ... SAša haval i ti za ono vodafone
,, imas pice od mene
skontao sam puno stvarcica , najvise onogoga sto me zanimalo ...
Hvala "miljex"-u za linkove i sve ostalo ...
ti imas cevape od mene
skontao sam i ono za pozadinsku sliku... HVALA svima...
eh sada postom sam "skuzio" barem osnove ovoga Simbyana. ili kako vec , ocu sada da kupim CARD READER , ili Bluetooth , pa da instaliram programe koje nađem/kupim...
Bluetooth je 40km a card reader 5 in 1, valjda ima i MMC flash, kosta 45KM,,
sta je bolje uzeti.. mobitel ne mislim mjenjati za duzi period.
kad kupim 1 od ovo dvoje opet cu da vas peglam i castim picem i cevapima
HVALA svima opet...
poz..

skontao sam puno stvarcica , najvise onogoga sto me zanimalo ...
Hvala "miljex"-u za linkove i sve ostalo ...
ti imas cevape od mene

skontao sam i ono za pozadinsku sliku... HVALA svima...
eh sada postom sam "skuzio" barem osnove ovoga Simbyana. ili kako vec , ocu sada da kupim CARD READER , ili Bluetooth , pa da instaliram programe koje nađem/kupim...
Bluetooth je 40km a card reader 5 in 1, valjda ima i MMC flash, kosta 45KM,,
sta je bolje uzeti.. mobitel ne mislim mjenjati za duzi period.
kad kupim 1 od ovo dvoje opet cu da vas peglam i castim picem i cevapima

HVALA svima opet...
poz..
Szpilman !!!!!!
hhhmmm
evo vracam se sa podforuma NOKIA
... joj sta sve nisam citao...
na kraju sam shvatio da cu da uzmem CardReader,,
ja sam skontao:
izvadim karticu iz mob, onu MMC 32mb sto imam, stavim u card reader i prebacujem sta mi volja ... jeli tako i da li to funkcionise '??
Preko cardReadera mogu prebacivati igre, teme,, mp3 pjseme, konvertovane filmove, slike, screen savere ... i programe ????????
poz..
evo vracam se sa podforuma NOKIA

na kraju sam shvatio da cu da uzmem CardReader,,
ja sam skontao:
izvadim karticu iz mob, onu MMC 32mb sto imam, stavim u card reader i prebacujem sta mi volja ... jeli tako i da li to funkcionise '??
Preko cardReadera mogu prebacivati igre, teme,, mp3 pjseme, konvertovane filmove, slike, screen savere ... i programe ????????
poz..
Szpilman !!!!!!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Moj savet je da uzmeš i Card R/W i BT, da ne bi vadio karticu non-stop i za najmanju sitnicu. Možeš da prebacuješ sve preko Card reader-a, trebaće ti i neki file manager (FExplorer, FileMan, eFileMan, SeleQ) da bi mogao da "rovariš" po fajlovima... 

● PRAVILA FORUMA ●
Čitač kartica je ok, ali samo za telefone kod kojih je umetanje kartice externo, kao SE s700, kod nokie 6600 to je suveše komplikovano, a možeš i da zezneš spojeve ( ljudima se dešavalo često na digitalcima).
Najbolji način prebacivanja podataka je bluetooth adapter, spojiš i pičiš, ja imam i čitač kartica, ali koristim ga vrlo rijetko, bt svakodnevno.
DR nick:Tachno tako, samo shto SIM kartica mora da bude izvadjena.
Ja sam radio i sa sim karticom i može, kaži mi zašto da je vadi, šta može da se desi
: 

Najbolji način prebacivanja podataka je bluetooth adapter, spojiš i pičiš, ja imam i čitač kartica, ali koristim ga vrlo rijetko, bt svakodnevno.
DR nick:Tachno tako, samo shto SIM kartica mora da bude izvadjena.
Ja sam radio i sa sim karticom i može, kaži mi zašto da je vadi, šta može da se desi

Eh.. sada me bacate u dilemu...
posto vidim da PUnoo raje ima problema sa BT , tj. povezivanjem kompa sa 6600, zelio bih to izbjeci pa makar i svaki dan vadio karticu, mada cisto sumnjam da cu to raditi...
sada nemam para da kupim oboje od jednom, mogao bih ali onda švorc sedmicu dvije... necu ....
prvo cu kupiti card reader pa onda BT...
pitanje
PRVI put kad budem prebacivao slike,teme, igre, melodije ... na Fon. dali cu RANIJE negdje morati instalirati FExplorer, FileMan, eFileMan, SeleQ ... ?
ili to mogu prebaciti na karticu pa instalirtai na fon
jer nesta spominjete da to treba....
pozdrav,.
posto vidim da PUnoo raje ima problema sa BT , tj. povezivanjem kompa sa 6600, zelio bih to izbjeci pa makar i svaki dan vadio karticu, mada cisto sumnjam da cu to raditi...
sada nemam para da kupim oboje od jednom, mogao bih ali onda švorc sedmicu dvije... necu ....
prvo cu kupiti card reader pa onda BT...
pitanje

PRVI put kad budem prebacivao slike,teme, igre, melodije ... na Fon. dali cu RANIJE negdje morati instalirati FExplorer, FileMan, eFileMan, SeleQ ... ?
ili to mogu prebaciti na karticu pa instalirtai na fon
jer nesta spominjete da to treba....
pozdrav,.
Szpilman !!!!!!
Prebacis na karticu pa instaliras na fon, samo ti ne bi preporucio da mices karticu premnogo jer kao prvo rasklimaces zadnju masku, a i ne znam koliko ce konektori za karticu i bateriju da ti rade ok.
1-2 puta dnevno je ok ali nemoj vise.
Mislim da je BT ipak bolji izbor za tebe, mada je card reader mnooogo brz. Ti programcici tipa FExplorer ti trebaju za BT, da prebacas neke fajlove u neke foldere, npr. da prebacis nesto iz memorije fona na karticu, i obrnuto.

Mislim da je BT ipak bolji izbor za tebe, mada je card reader mnooogo brz. Ti programcici tipa FExplorer ti trebaju za BT, da prebacas neke fajlove u neke foldere, npr. da prebacis nesto iz memorije fona na karticu, i obrnuto.
Eh vidite kako mi fino objasnih...stefank napisao:Prebacis na karticu pa instaliras na fon, samo ti ne bi preporucio da mices karticu premnogo jer kao prvo rasklimaces zadnju masku, a i ne znam koliko ce konektori za karticu i bateriju da ti rade ok.1-2 puta dnevno je ok ali nemoj vise.
![]()
vjeruj mi ,,, ja bih mobitel Dopunjavao svake sedmice max... znaci samo 1 sedmicno micem MMC ,,
rasporedim sebi kada i koliko , i prebacim na tel... npr: sigurno mi ne treba vise od 10-15 igrica za 1 sedmicu , ako valjaju i to je puno , slika neka se nađe, a znate da samo 1 koristim . hehe... filmova takođe neka ima, posebno onix 18+

ajd neka jos ko sta napise, nije na odmet, kazem vam prvi put imam fon sa simbyan sistemom, pa mi svaka ama bash svaka info dobro dosla, one za koje vi mislite da znam , vjerujte da se varate

onda bih nasao taj program sto mi omogucava da snimam vise od 9sec sa fonom... ovo je fina opcija ali 9 sec je malo ..
pozdrav i hvala opet svima
Szpilman !!!!!!
Takodje mislim da bi ti Bluetooth adapter vise odgovarao za pocetak... (Naravno, najbolje bi bilo kada bi imao oba). Vecina fajlova koje se salje na fon (aplikacije, igrice...) je jako mala i BT ih prebacuje kao munja... Ni mp3 fajlovi nisu problem ako imas mere...
Ja imam i card reader i BT i mogu ti reci da BT koristim skoro svakodnevno dok mi je card reader u upotrebi jednom do dva puta mesecno - kada prebacujem neki film ili vecu kolicinu mp3 fajlova....
Ne boj se problema kod instalacije - to se desavalo u pocetku kod nekih adaptera ali su sada te decje bolesti uglavnom ispravljene kod novijih modela (koji su sada na trzištu). Kada ga jednom instaliras, vise nema problema i sve radi kao zmaj...
Neka ti file manager bude prvi programcic koji ces instalirati, jer ces bez njega biti skoro potpuno nemocan.... njega i ostale aplikacije potrazi na Yahoo grupama ili se obrati na pp meni ili bilo kom od ovih momaka na forumu...
Ja imam i card reader i BT i mogu ti reci da BT koristim skoro svakodnevno dok mi je card reader u upotrebi jednom do dva puta mesecno - kada prebacujem neki film ili vecu kolicinu mp3 fajlova....
Ne boj se problema kod instalacije - to se desavalo u pocetku kod nekih adaptera ali su sada te decje bolesti uglavnom ispravljene kod novijih modela (koji su sada na trzištu). Kada ga jednom instaliras, vise nema problema i sve radi kao zmaj...
Neka ti file manager bude prvi programcic koji ces instalirati, jer ces bez njega biti skoro potpuno nemocan.... njega i ostale aplikacije potrazi na Yahoo grupama ili se obrati na pp meni ili bilo kom od ovih momaka na forumu...
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Bt je strava
za pocetak uzmi BT a posle card reader, card reader ti je vise za prebacivanje nekih veliki stvari npr. film oces da prebacis, posto je bt spor za to i veza moze da pukne koristi se obicno mmc citac, ali ti to u pocetku verovatno neces raditi, bolje BT pa polako ima vremena za card reader
za pocetak uzmi BT a posle card reader, card reader ti je vise za prebacivanje nekih veliki stvari npr. film oces da prebacis, posto je bt spor za to i veza moze da pukne koristi se obicno mmc citac, ali ti to u pocetku verovatno neces raditi, bolje BT pa polako ima vremena za card reader

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ja imam isto MSI-ov i okej mi radi...ne znam zashto se zalite na sparivanje fona sa kompom
..ja nikad nisam imao takvih problema(zna malo da zeza ali na kraju sve se da reshiti
)..bash sam spajao 6600 i bez frke iz prve....
a za class 1 to kad pogledash imash domet od 50m poshto je 100m precnik..ne znam chemu to..kad ti je fon obichno kod kompa.......

a za class 1 to kad pogledash imash domet od 50m poshto je 100m precnik..ne znam chemu to..kad ti je fon obichno kod kompa.......