na sta sam ja odgovorio da se na takve izjave iskidam od smeha (sa sve smajlijima) a iza cega i dalje stojim tj takve "izjave" su mi i dalje smesne do bola. BTW mene i dalje zanima da saopstis kako si dosao do takve procene. Nebitno kakvi su korisnici u pitanju (niti u krajnjoj liniji koliko ce ih ostati da stalno koriste broj) kada je rast broja pripejd korisnika u pitanju jedino je bitno prodati sto vise brojeva posto je (kao sto sem vec rekao) u takvoj vrsti usluge churn rate velik. E sad svidelo se to nekome ili ne cinjenica je da su oni prodali 300 000 svojih pri pejd kartica (kako nije mnogo ni bitno) uostalom sto Telenor ne objavi koliko je svojih Express paketa prodao a churn ce im biti isti kao i ovde ako ne i veci npr za 1000 din dobijes 1500 kredita...)Ljudi obicno padaju na foru "gde svi, tu i ja", a mt:s to iskoriscava... Pune nam mozak da su "bogatiji za 100.000 korisnika", a ljudi se loze... Bezveze... A dobro bi bilo da su i za 1000 bogatiji...
A sto se onoga "gde svi, tu i ja" tice, pa vidis kada u imeniku psotane tesno a svega 3-4 broja budu 063/062 onda kartica "tvoje mreze" polako pocne da skuplja prasinu......