Nokia 6630, kada?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
4-ta nedelja prolazi, a nokia 6630 nam ne dolazi.... Sta je bre ovo? Nokia je zvanicno pustila u prodaju ovaj telefon jos 3. novembra! Koliko se secam 6260 se kod nas pojavila za manje od dve nedelje od pocetka prodaje. Sta se desava? Otkud ovoliko kasnjenje? Cini mi se da je 9500 pusten u prodaju dva dana ranije (1.novembra) ali on, eto, stize do nas jos prosle nedelje..... 

U Bana Luci se prodaje, istina samo u oglasima, preprodavci, cijena 1200, pa nadalje, zavisno od dodatne opreme (kabl, ce, neke kutijce...).
Imao sam je u ruci, 2 dana, ali ne "čistu", pa je bila puna bagova, htio lik da mi uvali, kao zamjena za SE S700i.
Ipak vidio sam osnovne funkcije, bruka, vrijedi čekati, daleko je bolja, i od 6600, 7610 sigurno zato što sam koristio i jednu i drugu. Tastatura čudna, ali leži u ruci samo tako, ono proširenje omogućava da je držiš sa dve ruke i kucaš palcima, mnogo dobro.
Jedina zamjerka su dimenzije, glomaznija je i od 6600, pošto mi otac ima SE P900 malo sam uporedio, možda je ipak bolje uzeti SE P900 jer cijena je ista, a tuch screen je ipak stetnija opcija za smartphone.
Imao sam je u ruci, 2 dana, ali ne "čistu", pa je bila puna bagova, htio lik da mi uvali, kao zamjena za SE S700i.
Ipak vidio sam osnovne funkcije, bruka, vrijedi čekati, daleko je bolja, i od 6600, 7610 sigurno zato što sam koristio i jednu i drugu. Tastatura čudna, ali leži u ruci samo tako, ono proširenje omogućava da je držiš sa dve ruke i kucaš palcima, mnogo dobro.
Jedina zamjerka su dimenzije, glomaznija je i od 6600, pošto mi otac ima SE P900 malo sam uporedio, možda je ipak bolje uzeti SE P900 jer cijena je ista, a tuch screen je ipak stetnija opcija za smartphone.
Ja kao primer lepog telefona sa Symbianom, a da je na preklop navodim Panasonic X700. Imam tu teoriju, da telefoni treće generacije treba da budu na preklop, a moj prvi 3G telefon, će najverovatnije biti SonyEricsson S700.
P.S. Ups, pogrešna oznaka, odakle li izlete, misliio sam V800... izgleda da sam bio pospan...
P.S. Ups, pogrešna oznaka, odakle li izlete, misliio sam V800... izgleda da sam bio pospan...

Poslednja izmena od Ludak u Sre, 01. Dec 2004. 13:41, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...
DA, bas ce ti biti prvi 3G tel SE s700, mozda jedino s710, iliti s700a, koji ima EDGE, ali 3G tesko! U Japanu je 90% 3G telefona na preklop jer samo tako mozes da imas veliki displej, a male dimenzije! Rotiranje i izvacenje nije nesto popularno! Ali meni se svidja, jer nekako imam utisak da bih sigurno seo na preklopni tel dok je otvoren i nesto zeznuo 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt:
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt:
Pa imali su pola juna, jul, avgust, septembar, oktobar i evo skoro ceo novembar da isprave te hardrersko-softverske greske, verovatno je to razlog ovolikom kasnjenju. Inace telefon se pojavio u prodaji (al' jos uvek ne kod nas
). Na gsmarena.com imaju dve firme koje ga nude za 580$ iliti za nekih 440evra (ako sam dobro izracunao
) Uopste nije puno! Nadam se da kod nas nece drmnuti neku cenu da od nje padamo u nesvest. Ovi iz Royaltona kazu da ce telefon dobiti pocetkom decembra (znaci od sutra pa na dalje), isto vazi i za CT, dok Telekom+ koji je objavio cenu telefona od 700evra pojma nema kada ce telefon stici.
Toliko... za sada

Toliko... za sada

E, na jednom sajtu pise za Telekom+ da je stigao kod njih po cijeni od 700e...
Ne pricam o greskama, vec ce se pojaviti pojacani 6630 (vjerovatno ce ga nazvati 6630i) sa jos jednom kamerom, vjerovatno sprijeda, za 3G razgovore i vecom memorijom.
Mada sam se o`ladio od kupovine 6630, nesto mi se vise svidja Motorola MPx220 sad... 

Ne pricam o greskama, vec ce se pojaviti pojacani 6630 (vjerovatno ce ga nazvati 6630i) sa jos jednom kamerom, vjerovatno sprijeda, za 3G razgovore i vecom memorijom.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55
Telefon je besan. Mislim na 6630. prosto savrsen. Sada sam citao i onaj veliki test i jos vise se odusevio. Izgleda da su prve serije imale neke greske, ali sada je valjda to ispravljeno. A i sta cete bolji hardware?! Procesor je na 220MHz ima mnogo vise RAMa od 7610 i mnogo bolju kameru. I polifonija je bolja. Ekran takodje. Jednom recju, savrsen telefon. Takodje preskup.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Pa ne volim Motorolu ali ova ima WINDOWS :!: i 1.2 mpix kameru :!:
A to za telefone na preklop sam mislio zbog opcija, obicno su vrlo siromasni s opcijama, a sto se tice preklopa to volim...
No, da ne idemo u off...
Pa to ubrzo... Za nekih 3-4 mjeseca ne vjerujem prije...
Nije jos ni stigao...
A do tada ce mozda da se pojavi i ona poboljsana 6630 s 2 kamere i vise memorije... 

Pa to ubrzo... Za nekih 3-4 mjeseca ne vjerujem prije...