Pa nije toliko dobar preko speakerfona, a ne znam kako preko sluski to da izvedem, objasni ako znas? A i ne mogu da uploadujem nista sa kompa, jednostavno ne vidi moje direktorijume, jos uvek nisam popravio
E pa mene zanima zvuk preko zvucnika, sto se tice slusalica ima mnogo modela da su dobri, evo npr. stari Siemens SL45i ubija preko slusalica.
Hah, kako ne mozes... LoL.
bolji je s700 od siemensa sl45iii, imao sam taj! Preko zvucnika je isto dobar ali ne toliko koliko preko sluski, kao sa iPod-a ako si probao? Ne znam nece nesto, da ga jbem ali nece!
Koja od prodavnica u Beogradu ima najbolju ponudu modela,a ne samo da ti daju telefon i punjac : E i ko u gradu radi nadogradnju ili flesovanje softvera?
Za ponudu ne znam, dobija se telefon, punjac, kartica i slusalice svuda ja mislim.
Flash rade svi, cijene su od 10 do 20 e ja mislim zavisi od prodavnice. Nisam cuo za taj S710, u svakom slucaju ovdje ima samo S700.
Pa recimo da sam danas dobio iPod, sa sve svetlo plavom futrolom, ovo da se hvalim malo , i da je kvalitet zvuka na s700 jako slican iPod-ovom, a to je jedan od najjacih mp3 plejera danasnjice! Tako da ti zakljuci kakav je kvalitet a svi ce ovo potvrditi Uz tel bi trebao da dobijes ako je original: punjac, MS duo 32 mb, cd sa softverom, uputstvo, stereo sluske!
Sad sam gledao poredjenje slika s700 i samsunga SCH-S250, koji ima 5 megapixela! Slike su mnogo bolje nego na s700i, a po suncanom danu opsuteno se takmici sa digitalcima! Poludeo sam kakve su slike, svaka cast samsungu! Ocu takav tel
A ovaj.. sta ti vredi 5mpix kada je socivo pikavo i nikakvo i slika je iskrivljena?!
Mnogo je bolje i korisnije kupiti digitalac za 300e i imati savrsene slike.
U ovom slučaju se slažem sa Srbinom, slike sa telefona se uglavnom koriste na displeju samog telefona, gotovo niko ih ne razvija.
Tako da i mnogo slabija kamera šljaka, a digitalac može biti i od 180e da ima super slike, ja imam olimpus 3.2mpx već 2 godine i nemam namjeru da mjenati ga.
Nije uzeo on fon iskljucivo zbog 1.3mpx kamere :evil: ....telefon ima i 262k a telefon je super..... a ako ti je vec do slikanja onda uzmi fon za 50e i neki digitalac za stotinjak evra i gotovo....
Ja ga nisam kupio ali imam chesto prilike da se zezam sa njim....
Dexter na koga mislis? Ako si na mene mislio ja sam tel qpio zbog svih funkcija koje ima, kamera, ekran, mp3(odlican), radio... a i izgled mi je cool! Hvala ma support-u
262k boja je lepa stvar, ali na kvalitetnom display-u i 4096 moze da zigleda jako dobro a da ne pricamo o 65k Jeste to lepo, ali meni recimo nije toliko bitno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.