N73 ili K800i?
Momche nemoj lupati gluposti ko je zbog mene zakljuchavao teme? Pa prochitaj prvo zashto su zakljuchane pa onda optuzhuj! Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa tobom jel nemash ni lichnu kartu josh uvek! Spisak sam postavio da te ubedim da ima vishe aplikatzija i da ne natrpavash forum glupostima! Nigde ja nisam branio N73 samo sam ispravljao nechije kometare koji nisu bili osnovani. Telefon imam a i K800 sam koristio nekoliko dana pa zato pricham o kameri tako da ja nishta ne pricham na pamet! Molim lepo da ispravish komentar u vezi zatvaranja tema jer to nije tachno,niko zbog mene nigde nije zatvorio temu niti sam ja negde uporedjivao K800 sa N73,proveri prvo!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
albumag, jeste zbog tebe i onih divljaka sto nemaju sta drugo da kazu,nego samo da pljuju k800i i da hvale 9.1 kako je to najbolji OS i najbolji telefon je n73.Taj spisak mozes da ispises na papir,a onda taj papir da izguzvas pa ga lepo istrljas i onda odneses u WC mozda nekom posluzi,ja opet kazem znam koliko ima aplikacija za 9.1,pola od onog spiska su java aplikacije i igrice,a tu su i aplikacije koje su mozda za starije verzije symbian-a,i ja necu dalje da raspravljam sa tobom,ako ti bas toliko stalo da li ja imam licnu ili nemam,mogu ti reci da imam.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91 shta je tebi? Jel si ti lepo chitao teme gde sam ja uchstvovao? Nisi u pravu,nigde nisam pljuvao K800 a nisam ni hvalio Os9.1. Pomeshao si me sa nekim ... Po meni jeste trenutno najbolji to si pogodio a taj spisak nisam ja napisao nego ljudi koji su postavili te programe i slobodno mozhesh da proverish da li su za OS 9.1.
Mogu ja da postavim i spisak igrica nije mi problem ima ih ihaaaa
Nema smisla da se pljujemo i ne dozvoljavam da se o meni pishe na taj nachin i voleo bih da se lepo izviniesh za ono zatvaranje teme.
Mogu ja da postavim i spisak igrica nije mi problem ima ih ihaaaa

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
albumag, dobro evo izvinjavam ti se ovako javno
pomesao sam te sa nekim drugim,ali ipak se ne slazem sa nekim tvojim komentarima tamo. 
edit:evo jedne tvoje slicice sa n73 koja je odlicna a i simpaticna,da malo razbijemo ovo pisanje

edit:evo jedne tvoje slicice sa n73 koja je odlicna a i simpaticna,da malo razbijemo ovo pisanje

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...