Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

Phantom Lord, daj link :D
  • ____________________________
    izmenio b_udder:: nepotreban citat
A N D R O I D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Izvol'te :D
Originalni guide:
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=998729
Mali dodatak:
http://www.howardforums.com/showthread. ... ge=4&pp=15

Srecno i budi pazljiv! Nemoj posle ja da budem kriv :D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Sad sam opet zbunjen, ne znam da li da kupim ovaj telefon. Pa ako mi se bude kvario ubicu se. Stvarno ne znam, a ne svidja mi se ni jedan drugi tel. a zelim 3.2 mpix. mp3 razne programe itd.
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

loki13, nisam ja lijen nego ocu da pitam sta mene zanima a sto nema tamo :shock:
aj ti mi reci kad toliko znas moze li se destiti da mi se pokvari tel ili nesto tako pa da mogu da se pozdravim sa njim!?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

VladaII
pa ko je rekao da se telefon kvari?
Telefon je sjajan,ali sa nazalost losom ergonomijom i malim,ali potencijalno opasnim konstukcijskim manama (mislim na plastiku preko ekrana).Ako si pazljiv i nosis fon u futroli,nema zime :)
Inace cuo sam na benchu da je nekom ispao joystick dok je igrao igru :D
Resenje je prosto-lepak :)
Inace jos nije sve izgubljeno,mozda ce nokia u narednim serijama,ispraviti ove sitne nedostatke.
Za joystick gotovo sigurno (mislim,samo treba bolji lepak),malo teze za ostalo.
SpawN
Kao prvo,procitaj uputstvo par tema gore,jer je univerzalno.Kao drugo,najgore sto moze da ti se desi je da ti se prekine fles na pola (iz bilo kog razloga),pa da ne mozes da upalis telefon.U tom slucaju nosis ga u servis i das tih 10-20eur koliko bi i inace dao za ubacivanje novog firmware-a.
Telefon ne moze trajno da se osteti 8)
Isto kao sto sjbs windows,pa ga reinstaliras.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

SpawN, aaaaaaaaahhhh...... OK, telefon treba sve vreme da bude "prikopčan", na Nokijinom sajtu nađeš svoj fon, proveriš da li je na njemu najsvežija verzija softvera (to komp, server i telefon rade sami), i ako nije, ponudi ti download. Kad downloaduje, traži da se instalira (ili to beše radi automatski, ali je u svakom slučaju sve vreme na kablu). Kad to završi, a treba da imaš skoro ili potpuno punu bateriju, imaš flešovan telefon. Ako umre (ne završi flash), jedna varijanta je da ga ti pališ a on neće da se digne, je da ga formatiraš (hard format, ovo je isprobano proradilo jednom na e61), a druga ako ni to neće da uradi, ili neće da se upali kako treba, da nosiš u servis, pri čemu pošto je pod garancijom, a Nokia daje garanciju na ovaj postupak, popravka mora da bude besplatna.

Jel dovoljno detaljno? Aj sad za svaki slučaj lepo pročitaj temu koja se bavi ovim. Ova je za utiske i sitnije savate, pretežno u vezi kupovine, a ona je o ovom postupku od A do Š.

8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

evo slike za one kojima radi i leva strana zvuchnika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

ne znam samo kako je Sale2322 uspeo da natera levu stranu da radi kad ona nema nikakvu funkciju! sluzhi samo kao UKRAS!

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Zna li iko gde u BG-u ima da se kupi maska za N73??? Pitao sam u Mobisu, ali kazu da nema trenutno i ne znaju kad ce stici!!!
Uskoro: P990i + 2 GB

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

mixxx napisao:evo slike za one kojima radi i leva strana zvuchnika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne znam samo kako je Sale2322 uspeo da natera levu stranu da radi kad ona nema nikakvu funkciju! sluzhi samo kao UKRAS!
Nemoj mi reci da si rasklopio svoj fona kako bi dokazao da elva strana nemoze da radi vec da stoji samo kao ukras :D :D :D

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

gargamel4, e vidi tebi puno hvala sto si se potrudio da mi to malo objasnis sto me zanima i samo jos jedno pitanje jel to dugo traje i treba li mi jak net za to jer ja imam samo dial-up pa da mi kazes mogu li sve to sa njim da zavrsim?

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

samo-partizan, jes bash sam krechio svoj fon! ma ima na onom linku gore za rasklapanje telefona! sluchajno sam naleteo na sliku!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

mixxx, svaka cast! :D 8) Mislim da su sada razresene sve misterije oko softverskog otkljucavanja "levog dela" zvucnika! :D :lol: :D

PozZ

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

SpawN, treba ti jak net jer treba vremena i vremena nekoliko 10-ina MB

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

Meni je sa 256kbps trajalo sat vremena neznam sad koliko ce tebi,ali ako imas Dial Up onda gledaj da ga skidas uvece najbolje oko ponoci tad neverujem da ima sanse da pukne veza ili da te neko zove pa da se prekine.ostavis ga i samo povremeo pratis dokle je stiglo

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

e fala ti za info ali jbg onda necu to moci da radim kuci..nema veze hvala vam u svakom slucaju ali kad budem htio to flesovanje platicu pa nema veze!hvala pozdrav 8)

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od samo-partizan »

E da imam jedno pitanje u vezi poziva.Kad pricam sa nekim dosta slabo cujem onog sa kime pricam,a pojacao sam do kraja.Stvarno nemam ideju u cemu je fora.

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

probaj da skines masku i da gore dje ti je zvucnik ima neki zastitni sloj kao platno neko!ako ti toga nema onda ti je do maske ili zvucnika!a ako nije ni do toga probaj da iskuliras :D 8) 8)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ljudi,jeste li primetili da je mnogo velika potraznja za n73 maskama - u Mobisu je gotovo nikad nemaju,izgleda da cim stigne,odmah se proda sve...Mislim da to ima veze sa tim sto je jako lomljiva...Pa samim tim skoro svima koji nabave taj fon,a ne koriste futrolu,vec npr. dzep,uskoro se desi nezgoda sa maskom...Sale2322,a sta ce ti maska - dosadila ti stara,ili se nesto desilo telefonu?
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od SpawN »

ne mora da znaci da ti je maska lomljiva!moras malo da pazis ipak imas tel koji je malo osetljiv i moras malo da pripazis na to sto radis sa njim da ga ne bacas i tako to i maska ce biti ok :wink:
a sad i samom kupovinom nove maske neces naci originalnu,tesko!i ona kosta oko 30 40 eura i kad stavis tu novu sto kupis prije ce da ti se slomi nego ta sto ti je na telu vec,imam iskustva sa tim :D :D :D

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Danas kada sam uzimao broj od druga desilo mi se nesto zanimljivo naime kada mi je dao broj
nazvao sam ga da provjerim da li je to pravi broj sa namjerom da mu kasnije dodijelim ime
medjutim kasnije kada sam pritisnuo Dialled calls nije bilo tu broja ali nije tu kraj price (dugacka majku mu :wacko: ) kasnije kada sam ga ponovo sreo rekao sam mu da me nazove i pise Missed call
ali kad kliknem show tu nema (njegovog) broja vec samo prethodni.
Zna li neko do cega je to ??? :?

Odgovori