Ngage igrice na drugim telefonima
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Ngage igrice na drugim telefonima
Da li mogu da se igraju ngage igrice na nekoj drugoj nokii?I na kojem telefonu najbolje rade?6630,N70,N73?Procitao sam da N73 ima najmanje ram memorije tako da ne rade.Sve mi je to mnogo cudno.Help
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
na n73 ne mogu,n70 ima najvise RAM memoriji i na njemu odlicno rade,na mom 6630 su takodje odlicno radile,imao sam worms koji su malo zezali sa ulaskom u igricu jer je trebalo 20 puta pokusati da udjes i onda tek udje,ali vredi pritiskati 20 puta da bi usao.
I mogu samo na symbian telefonima

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Malone, možeš igrati ngage igrice na symbian telefonima...postoje emulatori, tj. programi koji ti to omogućavaju... ... i nije tačno da N73 ima najmanje RAM memorije...od ovih koje si naveo, N6630 ima najmanje RAM memorije... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Cek cek sada mi nije jasno.N73 ima vise ram memorije od N70 ili obrnuto?Stvar mi je bitna jer zavisi da li cu da cekam operatere da ponude u paketu N73 ili cu da uzmem N70 u nekoj radnji za dva tri meseca.Zanimaju me i ostale mogucnosti telefona ali mozda nisam objasnio da sam pitao o ngage igricama od 20-30mb.Procitao sam negde da su moderatori pisali da N70 ima vise ram memorije i da se takve igrice ne mogu igrati na N73.Sada me zabole glava od svega ovog.Ajde Ninolina da ti dam link gde sam to procitao jer me bas zanima sta mislis o tome.Imam poverenje u tebe da znas tacan odgovor.Poslacu ti na pp.Poz 

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Malone, igre za n-gage rade i na nokia 6600, ako cemo do ram memorije ona nema veze s tim posto sam n-gage ima 4mb ram-a.
Ono na sta si ti mislio su u stvari oni fajlovi koji omogucavaju da igra radi na telefonu...to su air player i slicni sad im ne znam tacna imena posto vec nekih 4 meseca nisam imao dodira sa n-gage igrama ali se secam otprilike. I ne mogu sve igre da rade na drugim telefonima. Neke ce traziti ukljucenu bluetooth konekciju, neke ce raditi ali ce boje biti zbrkane i muljave (pogledaj film "Predator" i kad vidis kako hunter gleda toplo-hladno shvatices na sta sam mislio). E sad dalje igre mogu biti u blz formatu(neophodan je blz instaler) i u APPS formatu(to je folder sa raspakovanom igrom i potrebno ga je samo prekopirati u odgovarajuci direktorijum).
Provereno znam da na 6600 rade:
1. Tomb Raider
2.Raymen 3
3.King of fighters
4.Worms
5.Glimerati
6.Sonic n-gage
7.Fifa 2005
8.Red Faction
To je ono sto je radilo iz prvog pokusaja i nije pravilo probleme, naravno rade i ostale igre ali brkaju boje i resetuju se... nismo cak sve ni probali, u sustini to je to sto valja od igara na drugim telefonima. Urban Asphalt 1 & 2 npr nije hteo ni da pokrene.
Ono na sta si ti mislio su u stvari oni fajlovi koji omogucavaju da igra radi na telefonu...to su air player i slicni sad im ne znam tacna imena posto vec nekih 4 meseca nisam imao dodira sa n-gage igrama ali se secam otprilike. I ne mogu sve igre da rade na drugim telefonima. Neke ce traziti ukljucenu bluetooth konekciju, neke ce raditi ali ce boje biti zbrkane i muljave (pogledaj film "Predator" i kad vidis kako hunter gleda toplo-hladno shvatices na sta sam mislio). E sad dalje igre mogu biti u blz formatu(neophodan je blz instaler) i u APPS formatu(to je folder sa raspakovanom igrom i potrebno ga je samo prekopirati u odgovarajuci direktorijum).
Provereno znam da na 6600 rade:
1. Tomb Raider
2.Raymen 3
3.King of fighters
4.Worms
5.Glimerati
6.Sonic n-gage
7.Fifa 2005
8.Red Faction
To je ono sto je radilo iz prvog pokusaja i nije pravilo probleme, naravno rade i ostale igre ali brkaju boje i resetuju se... nismo cak sve ni probali, u sustini to je to sto valja od igara na drugim telefonima. Urban Asphalt 1 & 2 npr nije hteo ni da pokrene.
5130+Koss the plug....
Ma kad bi imao nov da se kupi verovatno bih kupio n-gage.Ali ovako bih se ipak odlucio za N70 ili N73.Samo sto su me svi zbunili pa nisam siguran da li N73 ima vise ili manje ram memorije?Kazu da N73 ima isti procesor kao N70.Ako bih uzimao za mesec dana onda je to N70 i caos.Ne mogu vise da ga tupim sta cu da uzmem.Ne gresim ako bilo koji od ova dva uzmem a sa N70 samo mogu da ustedim 100e.Hvala svima na pomoci.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
E ovako,n73 ima manje RAM-a,tj ima 20mb,za razliku od n70 koja ima 32mb ( i trenutno je sampion RAM-u).
Ngage igre nece raditi na n73 zbog nekopitabilnosti ranijih verzija symbiana sa 9-kom (n73) a i kad bi bilo moguce,rezolucija bi prestavljala problem.ok?
Procesori su otprilike isti,mada nisam siguran da li n73 ima 220 ili 206mhz,ali nije bitno,slicni su kad je u pitanju brzina rada
Inace Masterokrata,ngage ima 11mb slobodnog rama
Ngage igre nece raditi na n73 zbog nekopitabilnosti ranijih verzija symbiana sa 9-kom (n73) a i kad bi bilo moguce,rezolucija bi prestavljala problem.ok?

Procesori su otprilike isti,mada nisam siguran da li n73 ima 220 ili 206mhz,ali nije bitno,slicni su kad je u pitanju brzina rada
Inace Masterokrata,ngage ima 11mb slobodnog rama

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ne isplati se igrati na drugim telefonima... ja na QD igram Pathway to Glory: Ikusa Islands stalno, odlična je igra, i samo jedno dugme se ne koristi uopšte. Zamislite da trčite po telefonskoj tastaturi da bi igrali igru - ergonomija je 90% uživanja.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404