Problem Nokia 6233
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Problem Nokia 6233
Jedan drugar ima Nokiju 6233 i ima sledeci problem. Cesto mu se desava da se u toku rada telefona (slusanje muzike, pregled klipova...) sam od sebe restartuje telefon. To se ne desava u stand by modu, vec samo dok nesto radi sa njim. Ako je neko imao slican problem, kako ga je resio ili ako neko zna kako resiti problem!!! Hvala unapred!!!

Uskoro: P990i + 2 GB
						- miodrage
- WP_guru 
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zvuci kao neki zesci bug telefona. Pa teoretski moze da pokusa da uradi hard format telefona (zeleno, 3, *, power ON), mada iskreno mislim da ovo nece nista pomoci. Druga varijanta bi bila da uradi flash, i ubaci najnoviji firmware. Ako ni to ne pomogne, problem je definitivno hardverske prirode.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- MilančeBGD
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Lomnica_city
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ja imam slican problem tako da cu isoristiti ovu temu da ne otvaram novu.
Imam problem da kada hocu da pokrenem video klip telefon zablokira i posle par sekundi se sam restartujem (zabeli ekran i vrati na pozadinu telefona). Jeli neko imao slican problem ili neko mozda moze da pomogne.
btw v.04.91
hvala unapred

Imam problem da kada hocu da pokrenem video klip telefon zablokira i posle par sekundi se sam restartujem (zabeli ekran i vrati na pozadinu telefona). Jeli neko imao slican problem ili neko mozda moze da pomogne.
btw v.04.91
hvala unapred
- Azimuth
- Moderator 
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zanimljivo je to koliko se virusa moze pokupiti preko jave a niko ne obraca paznju na to. A opet sa druge strane mi nije jasno cemu sve to bespotrebno trpanje svakojakih gluposti u telefon koje ces pogledati jednom ili cak neces ni pogledati a eto sta moze da ti se desi..Moja preporuka u svakom slucaju je da ako vec hoces te klipove ili sta vec da gledas na telefonu, skidaj ih preko kompa pa onda prebacuj na telefon, sigurnije je   a svi na kompu imamo kakav-takav antivirus
  a svi na kompu imamo kakav-takav antivirus   Samo flesuj i to je to,nema ti druge
  Samo flesuj i to je to,nema ti druge

a svi na kompu imamo kakav-takav antivirus
  a svi na kompu imamo kakav-takav antivirus   Samo flesuj i to je to,nema ti druge
  Samo flesuj i to je to,nema ti druge- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
E sorry opet ja i offtopic, ali ne zamerite mi...
Odusevio sam se kada mi je drugarica rekla pre neki dan da ima virus u siemensu M55, lepo sam se ismejao 

, ali sam je ostavio u zabludi... neka misli da joj je do "virusa" mobilnog, a ne do toga sto je fon krs pa se glavi na pomisao da vidis koliko ima sati...
 , ali sam je ostavio u zabludi... neka misli da joj je do "virusa" mobilnog, a ne do toga sto je fon krs pa se glavi na pomisao da vidis koliko ima sati...
Jos jednom sorry za offtopic...

Odusevio sam se kada mi je drugarica rekla pre neki dan da ima virus u siemensu M55, lepo sam se ismejao

, ali sam je ostavio u zabludi... neka misli da joj je do "virusa" mobilnog, a ne do toga sto je fon krs pa se glavi na pomisao da vidis koliko ima sati...Jos jednom sorry za offtopic...
Nokia E65 + Logitech BT Headset
						- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

nije tebi lako
  nije tebi lako

Bagovi (restart, smrzavanje) se pojavljuju zbog NEkompatibilnosti programa sa telefonom, odakle sad virus?
  Bagovi (restart, smrzavanje) se pojavljuju zbog NEkompatibilnosti programa sa telefonom, odakle sad virus?