E sad i vi,em je dzabe em se bunite...ccc...pa shta ima veze shto ne shalje u inostranstvo?Malo li je shto mozete bezbroj poruka da poshaljete na nashe mreze?!
Da li je dovoljna samo registracija u mobik-ovom forumu,ili se treba jos negdje registrovati na ovom sajtu da bi mogao slati ove sms-ove(ne mogu se logovati i poslije registracije na forumu)?
Inace sam na BiH mobilnoj mrezi.Pozdrav
) Bole73 BIH nje podrzana kao ni Hrvatska, bar za sada, u ,principu odes na www.mobik.com pojaviceti se send sms, kliknes to i dalje ce ti traziti da se ulogujes, e tu se i registrujes , ako nece da se uloguje sa tom tvojom registracijom...
Glider, posto ovo tvoje "bog ne postoji " nema veze s temom sms-a za dz, nadam se da ce moderatori to prepraviti i onako cisto da napomenem da ovaj sajt kod mene vise nece da radi... ne mogu da se logujem a ni da saljem poruke. da li je tako kod ostalih ili moj dial-up zeza?
ja sam negdje nasao sajt sa koga je moguce poslati sms sa bilo kojim potpisom (umjesto onog mobik mozete da stavite sta 'ocete) ali posto ga nisam bukmarkovao ne mogu da ga nadjem,pocinje sa "o" zna li neko koji je to sajt. (sa njim sam pravio teze zabune)
Dexter, ja bar ne vidim neku poentu da se kacim na net i da saljem na nasu mrezu za bednih par din. per sms a preko je inace 9din sms i to se vec isplati..
pozz
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Ninolina, jasno je meni to, jedino me je malo zbunilo sto se prilikom registracije ostavlja i broj mobilnog, pa pomislih da mozda ipak nekako naplacuju.
extra sajt za spamovanje. jos kad bi bila opcija da se stavi ime ili broj posaljioca znate ono: MUP Srbija- Vas telefon je ukraden,pa Vas molimo da bla bla bla
fain2daniel,pa ti ne vidish poentu al' ja zato vidim...uveche kad sam kuci,upaljen mi je komp i umesto 20-30 poruka da poshaljem sa moba ja sednem pa ih poshaljem preko kompa... A i kad nemash kredita,dobro ti dodje...
Poslednja izmena od Dexter u Uto, 30. Jan 2007. 14:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Odlicna je ideja, lep je interfejs... i ta reklama na kraju traje pet sekundi. Ne vidim kakve zamerke moze da ima bilo ko na ovakav sajt. posebno tipa da sajt nema svrhu...
Pozdrav i saljite dok moze
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.