Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
To ne moze da se promeni.
Nego mene nervira kad stavim da mi zvoni mp3 pesma, pa kad me neko zove ona krene jako tiho, pa se posle pojacha, a nisam stavio u profilu ascending... :evil:
Ludak napisao:Meni rade SVI programi koje sam probao(naravno da neće raditi IR remote, ali sam probao, čisto da vidim da li hoće da se uključi program i odgovor glasi-neće). Ako te interesuje neki program posebno, pitaj...
Moze i to posto tel ima slot za IrDu ako to nabavis eto ti zabave
nbnebojsa napisao:Crystal pa i ja znam da je realone difoltni plejer zato i pitam da li moze da se to promeni
Kakav difoltni?
Postoje li neki kao poboljsani profili za druge Symbian fonove da im bude mp3 za zvono? I zar se na 7610 ne pusta mp3 preko obicnog Nokijinog playera kao za wav, amr i mid?
Default ili po srpski, crnogorski, bosanski... difoltni, to ti znaci osnovni, grubo prevedeno! S tim sto default u izvornom obliku uopste to ne znaci ali nema veze! Jok pusta preko real-a lepo rekose! A da li moz se menja, ne znam i ne nameravam da probam, i onako mi mp3 ne igra nesto kod 7610!
postoje nove verzije realone-a imas ga na yahoo grupama, ali nisam probao da instaliram na 6600, posto mi je ultramp3 savrseno radio skini sa grupa pa probaj
`Dr. Nick Riviera` napisao:To ne moze da se promeni.
Nego mene nervira kad stavim da mi zvoni mp3 pesma, pa kad me neko zove ona krene jako tiho, pa se posle pojacha, a nisam stavio u profilu ascending... :evil:
Meni to isto radi..
al kad je vibra: off onda krece ok glasno cini mi se...
nemam sad ni jedan mp3 da probam a mrzi me da ubacujem
btw. ako vec koristis mp3 za ringtone
bolje prebaci u wav
bolje se cuje, ne krcka i nema tog tripa sa ascending
Zasto forsirati mp3 kad ionako ne valja NISTAAAAAA ?
salim se ja malo
al ipak... steta za tako lep telefon
Niko nije savrsen, pa cak ni telefoni hihihih
Cini ti se, uvek krece slabije pa se pojacava, tako je i bez i sa vibracijom! Ne volim wav nesto! Ma dovoljno je to sto je lep, meni sluzi svrsi! Savrsen tel nikad nece postojati jer uvek moze bolje!
Kod mene odman zvoni glasno, ali kod ortakinje se isto tako p o l a k o POJAČAVA! Još je najveća fora što sam se toliko srodio sa 7610, da mi je sad skroz čudno da koristim bilo koji drugi telefon(npr. nisam mogao da nađem kalendar na mom P800 i tražio sam ga 5 minuta), pa makar ova Nokia i bila puna mana, meni je nekako u savršenoj fuziji funkcija i izgleda...
Poslednja izmena od Ludak u Sre, 08. Dec 2004. 20:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Iz moje poruke je trebalo skontati da je to nešto od telefona do telefona. Isto kao i sa kamerama. kod nekih su slike bolje, kod nekih gore. Moja 7610, na primer, ima daleko lošiju kameru od već spomenutog, drugog, aparata.
P.S. Verovatno nas telefoni kažnjavaju jer smo zli prema njima...
Nije loša ideja sve prebaciti u AAC, jer kod onih kod kojih "pucketa" mp3 ovaj format ima manje smetnje pri reprodukovanju. Još jedna prednost je manja okupacija memorije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.