Best-buy
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42
Best-buy
Koji je best-buy telefon od 180 - 220 €? Prednost Nokia, ali su njihovi modeli u poslednje vreme preskupi za ono što nude. N3660 ili N3650 mi se ne sviđaju i ne bi ih kupovao. U obzir dolazi još samo SE ili Samsung.
Samsung odmah otpada. (osim ako te ne zanimaju funkcije vec da ti telefon fino izgleda i da ima solidnu kameru i ekran i nista vise)
SE K700 je dobra kupovina ja mislim (on je 230e), a ni F500i ni K500i nisu losi. Po mom misljenju najveci nedostatak ovim telefonima je mala memorija. (mislim nije mala, zapravo nedostatak slota za kartice je loshost, jer imaju mogucnost pustanja mp3 muzike...)
SE K700 je dobra kupovina ja mislim (on je 230e), a ni F500i ni K500i nisu losi. Po mom misljenju najveci nedostatak ovim telefonima je mala memorija. (mislim nije mala, zapravo nedostatak slota za kartice je loshost, jer imaju mogucnost pustanja mp3 muzike...)
Noka je zakon, ali rece covjek da ne bi bas ove Nokie novije koliko sam shvatio... Tako da definitino je SE najbolji izbor. Mada Nokia ima dosta kupaca koje ne zanima nista bez da je telefon mali i da ima dobru kameru i najvaznija je vecini LAKOCA KORISCENjA a tu Nokiu niko ne moze da prevazidje! Stvarno ima najlaksi meni... (izuzetak su Nokijini S60 fonovi jer oni imaju Symbian)
Ocu ja P800 za te pare, odmah qpujem! !!! Nego jeste li primetili da se lik koji je postavio temu zove Dragan Stojkovic, mozda je Piksi licno??? Slazem se za samsung, tako da SonyEricsson, samo koji, t630, z600 ako voli preklop ili k700i ako ce da se isprsi za jos 30ak eurinja! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Nikad ne bih uzeo 6600 pre nego P800, ima sasvim dovoljno softvera za njega! Kartice jesu skuplje ali ne qpujes ih svaki dan! P800 je strasan tel i ne bih ga menjao za 6600 nikad!
Da nemam P900 uzeo bih P800 sigurno sad kad mu je pala cena!
A sto da ne preporuci ne symbian tel nekom kome tel sluzi samo za razgovore, mms i jos neke f-je! A ne zeli da se bakce sa programima! Symbian tel su mnogo mocne masine za one koje zele da se igraju sa njima!
A jos iz prvog posta covek rece da mu se ne svidjaju 3650 i sl, i da u obzir dolaze SE i samsung! 

A sto da ne preporuci ne symbian tel nekom kome tel sluzi samo za razgovore, mms i jos neke f-je! A ne zeli da se bakce sa programima! Symbian tel su mnogo mocne masine za one koje zele da se igraju sa njima!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
P800 je mnogo dobar fon. Ja ga imam. Svi koji imaju 6600 ljubomorni su. Ima mnogo bolju autonomiju(bez obzira na veći ekran), lakše se povezuje sa kompom i ne mora ništa da kupuješ jer dobiješ brdo dodatne opreme sa njim(MS Duo od 128mb košta 44 evra). Mp3 je stereo, nema zamerke, možeš da kreiraš i plej liste. Spikerfon i melodije su daleko bolji. Ekran ima duplo veću rezoluciju(u potpunom mraku deluje ispran, ne previše, ali primetno, dok i uz malo veštačko svetlo deluje fascinantno, a da ne spominjem kako je ekran dobar na suncu, gde na 6600 teško možeš da rastumačiš šta se događa). Ima bolju kameru, oštrije slike, realnije boje. Ima duplo veću unutrašnju memoriju. Internet pretraživač da ni ne spominjem, ja sam celo leto postovao na ovom forumu sa P800. e moraš da umaraš prste sa tastaturom, tu je olovka.
A ovo oko dodatnih aplikacija, veruj, možda ih za P800 ima manje, ali su daleko kvalitetnije(jer sam telefon ima jači procesor). Ima jedna, zove se photo paint ili slično, koja je dorasla Photoshopu, ako računam da se ceo proces odvija na jednom PDA. Igrice su odlične(bolji ekran), komandovanje je otežano, ali možeš se navići.
Sada, kada je pala cena, najbolji izbor je P800.
A ovo oko dodatnih aplikacija, veruj, možda ih za P800 ima manje, ali su daleko kvalitetnije(jer sam telefon ima jači procesor). Ima jedna, zove se photo paint ili slično, koja je dorasla Photoshopu, ako računam da se ceo proces odvija na jednom PDA. Igrice su odlične(bolji ekran), komandovanje je otežano, ali možeš se navići.
Sada, kada je pala cena, najbolji izbor je P800.

U susret novim izazovima...