Best-buy

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
DraganStojkovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42

Best-buy

Post od DraganStojkovic »

Koji je best-buy telefon od 180 - 220 €? Prednost Nokia, ali su njihovi modeli u poslednje vreme preskupi za ono što nude. N3660 ili N3650 mi se ne sviđaju i ne bi ih kupovao. U obzir dolazi još samo SE ili Samsung.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Samsung odmah otpada. (osim ako te ne zanimaju funkcije vec da ti telefon fino izgleda i da ima solidnu kameru i ekran i nista vise)
SE K700 je dobra kupovina ja mislim (on je 230e), a ni F500i ni K500i nisu losi. Po mom misljenju najveci nedostatak ovim telefonima je mala memorija. (mislim nije mala, zapravo nedostatak slota za kartice je loshost, jer imaju mogucnost pustanja mp3 muzike...)

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Samsung je bezveze, samo šminka (imao sam e700,e800,e820) i danas žalim pare, najbolji izbor trenutno je SE, nokia je zaista malo precjenjena ali je izvrsna.

best buy t630, k500

stvarno dobar telefon ako ožeš da skupiš k700 :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Noka je zakon, ali rece covjek da ne bi bas ove Nokie novije koliko sam shvatio... Tako da definitino je SE najbolji izbor. Mada Nokia ima dosta kupaca koje ne zanima nista bez da je telefon mali i da ima dobru kameru i najvaznija je vecini LAKOCA KORISCENjA a tu Nokiu niko ne moze da prevazidje! Stvarno ima najlaksi meni... (izuzetak su Nokijini S60 fonovi jer oni imaju Symbian)

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Ne znam za vas ali se meni jako svidja se p800!!
Skroz cool telefon. Jest da je malo komplikovaniji za rukovanje ali se covek navikne. E sad ga nisam dovoljno dugo cackao da vidim sta sve moze ali mu je cena bila manja od 180e. Po meni extra!
Jedino još ja imam dial-up modem!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Znas ono "Dddaaa li je u tvojoj porodici bilo ludaaaka?" ? :lol:
Odakle ti to, P800 manje od 180e jbt?!?!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ocu ja P800 za te pare, odmah qpujem! !!! Nego jeste li primetili da se lik koji je postavio temu zove Dragan Stojkovic, mozda je Piksi licno??? Slazem se za samsung, tako da SonyEricsson, samo koji, t630, z600 ako voli preklop ili k700i ako ce da se isprsi za jos 30ak eurinja! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Z600 ne bih preporucio, jer je koliko znam preslikani T610! Jedino sto je na preklop. Za te pare je mnogo bolji T630. Ali K700i je definitivno najbolji izbor... Mada meni se svidjaju i F500i i K500i samo sto su losiji od K700i ipak...
:roll:

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od srdjoraj »

p800 sam nasao u Kuli na autobuskoj stanici.
Pa ko bude u stanici u Kuli neka navrati.
Jel valja telefon?
Jedino još ja imam dial-up modem!

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

p800 SE?????

ma kupujem dva :wink:

ne mogu da vjerujem u BL nema ispod 300e nov sa full pakovanjem :?: :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

MA ne verujem da je to sve cisto, ne uliva mi poverenje to na stanici u Kuli, hehe, ko u Balasevicevoj pesmi! :D , a tel je za te pare keva, ih da nemam P900 qpio bih odmah! :D

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Ma Kula je zakon!!!
A stvarno vas ne trpam. Nema razloga.

Ja sam kao kontao da menjam za 6600 ali mi se nesto ne da nokia za se p800. Ipak sam je lepo natrpao programima. Ne verujem da ima toliko programa za SE???
Pozdrav!

miljex
Mobil fan
Mobil fan

Post od miljex »

Ima dosta programa, ali SE p800 je zaista previše glomazan, a i 6600 je na granici tako da je to mrtva trka, jedino tuch screen kod SE je velika prednost

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

p800 je cigla koja je vec matora i nema mnogo software-a za njega, plus su memorijske kartice skupe do bola. A bilo je nekad cool :)
6600 bez trunke razmisljanja...... al trunke... a i 3660... pusti ti to sto ti je ruzan... veruj mi zavoleces ga :)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Nokiji 6230 je sad znatno pala cena tako da moze da se nadje za te pare, pa ti je s' toga ja preporuchujem... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Kako ti kao korisnik symbian telefona mozes preporuciti s40 ? :)
Mislim.. kako god okrenes, nelogicno mi ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nikad ne bih uzeo 6600 pre nego P800, ima sasvim dovoljno softvera za njega! Kartice jesu skuplje ali ne qpujes ih svaki dan! P800 je strasan tel i ne bih ga menjao za 6600 nikad! :D Da nemam P900 uzeo bih P800 sigurno sad kad mu je pala cena!
A sto da ne preporuci ne symbian tel nekom kome tel sluzi samo za razgovore, mms i jos neke f-je! A ne zeli da se bakce sa programima! Symbian tel su mnogo mocne masine za one koje zele da se igraju sa njima! :D A jos iz prvog posta covek rece da mu se ne svidjaju 3650 i sl, i da u obzir dolaze SE i samsung! :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ako ti treba p900/p800 bolje lepo uzmes pravi Handheld nego ovako nesto.
To prelazi granicu potreba mobilnog telefona.
U ostalom, ko hoce tako nesto a da bude telefon 9500 je daleko bolji izbor :)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

P800 je mnogo dobar fon. Ja ga imam. Svi koji imaju 6600 ljubomorni su. Ima mnogo bolju autonomiju(bez obzira na veći ekran), lakše se povezuje sa kompom i ne mora ništa da kupuješ jer dobiješ brdo dodatne opreme sa njim(MS Duo od 128mb košta 44 evra). Mp3 je stereo, nema zamerke, možeš da kreiraš i plej liste. Spikerfon i melodije su daleko bolji. Ekran ima duplo veću rezoluciju(u potpunom mraku deluje ispran, ne previše, ali primetno, dok i uz malo veštačko svetlo deluje fascinantno, a da ne spominjem kako je ekran dobar na suncu, gde na 6600 teško možeš da rastumačiš šta se događa). Ima bolju kameru, oštrije slike, realnije boje. Ima duplo veću unutrašnju memoriju. Internet pretraživač da ni ne spominjem, ja sam celo leto postovao na ovom forumu sa P800. e moraš da umaraš prste sa tastaturom, tu je olovka.
A ovo oko dodatnih aplikacija, veruj, možda ih za P800 ima manje, ali su daleko kvalitetnije(jer sam telefon ima jači procesor). Ima jedna, zove se photo paint ili slično, koja je dorasla Photoshopu, ako računam da se ceo proces odvija na jednom PDA. Igrice su odlične(bolji ekran), komandovanje je otežano, ali možeš se navići.
Sada, kada je pala cena, najbolji izbor je P800. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Jel ide uz njega putna torba... ovaj futrola... kako li se to vec zove?
Dzaba brate sva ta prica.. to je matora cigla. Ali zaista cigla..
Pa moj prvi mobilni 1999 godine je bio manji i laksi.

Odgovori