Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
iPhone se najavio i digla se velika prasina; Prada se pojavila nije privukla toliko paznje na ovom forumu iako su koncepcijski veoma slicni. Licno, na prvi pogled gledajuci slike, cini mi se da je Appleov "jaci" po pitanju softwera, a softwere na ovakvim telefonima ima veliki znacaj, kako zbog vizuelnog dozivljaja tako i zbog funkcionalnog... Mada je i Prada veoma interesantan telefon, barem zbog njegove glavne karakteristike- odsustva velikog broja tastera i veoma velikog touchscreen displaya na prednjoj strani uredjaja.
Iskreno mislio sam da ce biti preko 1000e. Znate escadu sl75 . . .
Ma, mozda su i apple-u i ovima isti ljudi pravili masine, samo su drugacije nasminkani i naravno drugaciji os.
Dex mozes naci nesto o tome?
Prada (KE850) je napravljena u saradnji koreanskog LG-a i dizajnerskog tima "Prada". E, da... Prada i iPhone nece biti jedini ovakvi telefoni (naravno), vec ce se taj trend i broj takvih telefona prosiriti i pre samog izlaska iPhonea (ocekuje se da ce ih tada biti desetak), tako da ce i tu konkurencija da bude zestoka.
A sta ide u dodatnu opremu? Ide neka plavusica sa sjajnim radom kukova? Mislim nije problem otvoriti se za fon i torbicu ako dobijes i takvu pratecu opremu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.