ovako pitao sam druga,on je video sa drugim serviserima i to nema veze sa tim nego je takav telefon .Danas sam snimao i malo da ga bacim kroz prozor znaci grozno ovo kasnjenje moram ga menjati po hitno,grozno nikad se vise nisam razocarao
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Jos malo slika od danas kod Genexa ---- al' je veliki ovaj Telenor !!!!!! a i neki planinari se veru po njemu ---- uhvaceni na delu --- da nece mozda da ukradu u sred bela dana reklamu ? :
Evo jos nekoliko slicica s W850:
Ova je slikana iz kola na divcibarama:
Ova je iz centra divcibara za srpsku novu:
I ova je sa jednog splava,nije uopste ispala dobro jer je slikana bez ikakvih podesavanja (nisam ja slikao ),al je zanimljiva (pogledajte ruku i belu kuglu):
@albumag: sledeci put ne bi bilo loshe da smanjih malo ekspoziciju na k800, mada prica mi je jako cudna, k800 (iso 80, 1/800) je svetlija slika od n73 (iso 100!, 1/200!!), pa sta radi taj n73 kada nema sunca? Greje dzep ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Zato ti se i desava da ponekad ne prikaze najbolje neku boju,upravo zato sto ne koristis podesavanje WB-a (White Balance),jer na ''auto'' ne ispada uvek dobro,sve zavisi od vrste osvetljenja;-)
Procackaj to malo pa vidi kakve ces slike tad da dobijes!;-)
Green, Masterokrata, jeste li vi normalni!?
Sve mi diraj, u peugeot mi ne diraj!!!
Slikao sam neshto, ali nije to to...
Bice slichica...
Ovo je Srbija! Masterokrata, Banovci su u pitanju... blizu Batajnice...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.