e pa sad sam opet u nedoumici.... poludecu n70 vs 6280

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

e pa sad sam opet u nedoumici.... poludecu n70 vs 6280

Post od TeCHNiCS_ »

znam da ovaj ima symbian ovaj ima kvalitetan zvuk na sluskama bolji od svih mp3 playera...
n70 nije slajder vec obican ovaj je slajder... kamere su im iste... samo me zanima kvalitet izrade jednog i drugog telefona... moze i neki drugi da je njima slican.....znaci cena do max 240 evra sta je best buy????
BANE BRE!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

TeCHNiCS_, nisu iste kamere,6280 ima mnogo bolje video snimanje!
Kvalitet izrade je jednak kod oba,i poprilicno je jadan (klimav poklopac kamere na n70 i guli se itd,a na 6280 los slajder,tj klimav,mozda je jos bagovit-ne znam)
Do cene a i manje trnutni best buy ti je u:
Symbian kategoriji: n70,mada mozda i 3250 (9.1 OS)
Ne-symbian: Se w810 (ja ga takodje imam,stvarno best buy)
D500&E71

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

definitivno je bolji n70 od 6280 i to za klasu
ovi fonovi nisu za poredjenje
n70 je vrhunski fon,a 6280 jedna od najvecih nokijinih gresaka
kloni se 6280
imao sam ga u rukama nekoliko puta i strasno je plastican i nesiguran,a i fotke su losije
n70 ima extra kameru
nokia c7

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

veruj mi bolji je, (iako su po specifikacijama skoro isti), N70...i ja sam imao tu nedoumicu dok nisam drzao oba u rukama...zvuk je bolji na N70, kamera je nekako sa manje suma, cistija je slika...rekao sam vec negde na forumu da telefoni koji, iako imaju iste specifikacije, nemaju isti kvalitet npr. kamere, muzike itd...kod nokije to zavisi od serije...u ovom slucaju N70 je apsolutno bolji od 6280 osim videa za koji ti treba (ako hoces 640x480 rezoluciju) najmanje 1GB kartica...ista je stvar sa npr. 6630 i 6131...pozz 8)

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

TeCHNiCS_, nemoj u opste da se dvoumis uzimaj n70 odlican je, a posle v3x (koju si imao) ovo ce da ti bude kao avion, veruj mi a jos je i symbian, slike nisu lose a video je odlican i zvuk videa je stvarno super, jeste da je poklopac kamere na n70 jedina stvar koju bi mozda zamerio nokiji ali ja ga imam evo nekih 5 meseci i nije se rasklimao poklopac (ali ja stvarno cuvam stvari)!!! Tako da ti je moja preporuka n70 i po mom misljenju novac koji s izdvojio i pomenuo gore ne moze da ti kupi bolje zadovoljstvo od same n70....... :wink:

E da i nemoj da ga nosis na pijac da ti stavljaju masku kao i na motoroli i obavezno uzmi garanciju vidis sta sve coveku moze da se desi u ovoj nam nasoj divnoj zemlji......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Poz..... i javi sta si uradio........ 8)
.::HTC Desire Z::.

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Uopste se ne mogu porediti - n70 je best buy symbian,uz 6630,a 6280 worst buy,bez obzira na funkcije,jer ima mnogo bugova.Mozda se n70 moze porediti sa java telefonima koje proizvodi SE,ili eventualno sa 6233,koji je best buy nesymbian nokia fon.Mozda,ako ti ne treba symbian,treba da razmislis o 6288,ako bas hoces slajder.Trebalo bi da je softverski bolje odradjen od 6280.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

evo ja sam dobio 6280 i moram da kazem da sam se iznenadio ovim primerkkom koji je trenutno kod mene.....mislim,koriscen je,ali slajden nije klimav,lepo se otvara i zatvara,a i sve ostalo shljaka kako treba ukljucujuci i video poziv......doduse nesvidja mi se fon,a i imam bolji,tako da cu ga verovatno utopiti,iako je simpatican....

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

sve radnje koje sam zvao nemaju da nije skidan sa mreze... da li uzimati tim, o2, vodafone ili tmobile??? posto sam samo te nasao...cene su +-5 evra i garancija je 12 meseci sa full pakovanjem
BANE BRE!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ja imam 6280 vec 4 meseca i mogu ti reci da sam zaista zadovoljan ovim phonom,iskreno slajd jeste klimavij ali sto se tice ostalih funkcija zaista radi odlicno(za sada),mnogi kude ovaj telefon ali eto ima i izuzetaka :D .N70 je zaista super symbian telefon pa ako ti je to bitno onda predstavlja dobar izbor.Ali kao i sve drugo u zivotu dosta zavisi od licnosti osobe.

PS Ne bih ti preporucio phone skidan sa stranih mreza (imao sam losih iskustava sa tim),pogledaj jos malo. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

TeCHNiCS_, fon skidan sa TIMove mreže je skroz ok...nećeš s takvim imati problema i moj je sa TIMa, a nisam jedina u mojoj okolini koja je takav fon kupila...Vodafone bolje zaobiđi zbog svakakvih zabrana koje oni instaliraju u fimware, mada se i to rešava flashovanjem, tako da i nije mnogo važno s koje mreže je mob... :roll: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Uzmi sa Tim mreze,oni ni na koji nacin ne kodiraju telefone,niti stavljaju bilo kakve zabrane,za razliku od ostalih nabrojanih.Ja imam n70 sa Tim mreze,i sve sljaka super!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

ok, sutra idem da pazarim pa vam javljam utiske.

eeeee ninolina chime si skinula znak sto pise tim i ono umts??? ili sta vec pise sa leve strane????
BANE BRE!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

TeCHNiCS_, uh, meni je to jedino i smetalo...prvo sam ja sama, u napadu inspiracije malo uništila maskicu....a kasnije sam kupila drugu čisto da promenim malo...a sad uveliko imam drugu i treću maskicu i uživam u svom N70, sa crnom maskom i zvezdicama... 8) ...Ja sam inače baš budžila maskicu...pogledaj u temi...Pimp my phone ... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

danas oko 4 sata ce stici ne brandirana n70 u crnoj boji.... tako da cu to da pazarim ali me zanima sta da ukucam da vidim one informacije o telefonu tipa life timer i to... ?????????????
BANE BRE!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

TeCHNiCS_, pa to bi trebala biti n70 music edition,taj je zesce dobar,ako ti ga budu davali po ok ceni uzimaj odmah!
A sifra ti je *#92702689#
Mada ona ne znaci nista!
D500&E71

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

cuo sam i ja da postoje crne N70 ali ne ME vec obicne samo u crnoj boji...cena je usta kao i sivi...nisam siguran da li se life timer brise flashovanjem ili ne ali ipak pre nego ga kupis ukucaj za softver *#0000# i za life timer *#92702689#...a,da,i moja je sa TIM-ove mreze i nemam problema...zadnja verzija softvera je V5.0638.3.0.1 18-09-06...pozz

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

uzeo sam je... nije skroz crna vec je srebrno crna.. poklopac preko kamere je crn i crn je onaj spoljni deo na prednjoj masci.... nisam video na internetu nigde takvu ko sto je ova... softver je V5.0638.3.0.1 18-09-06.... jel ovaj datum pravljenja telefona ili datum kad se softver napravljen???

cini mi se da zvuk pomalo odzvanja kada pustim pesmu... jel tako i kod vas ili se meni telefon nesto tripuje???
BANE BRE!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pesma mozda malo moze da ima "metalni" zvuk ali tako je na svim N70...datum je za softver a ne za telefon...pozz 8)

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

jel moze taj meNtalni zvuk malo da se poboljsa nekim mp3 playerom??????? inace dobio sam full pakovanje sa brda nekih knjizica, original kutija,punjac i neki kablic za obican punjac, cd, usb, jedino su sluske nekako cudne... neke bele maltene kockaste.... ali imaju lep zvuk.... sta vi imate od opreme????
ps.. maska je siva, poklopac za kameru je crn i crn je onaj deo na kome pise n70tj. deo na kome se nalazi ona "vratanca" za mmc... jel ima jos neko takvu n70 ili sam ja jedini??? ni na netu nisam nasao takvu... jel postoji da se kupi kablic koji ima dzek za obicne sluske???? telefon je made in finland :P
BANE BRE!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

power mp3 skini :wink: postoji AD-15 za 3.5mm sluske
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori