W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
ThanX loki13, evo radi. Jel moze nekako da se namesti da mi svi podatci koje saljem na fon idu direktno na memory card? Kako da proverim stanje memorije za poruke?
Imam jos jedan problem. Ako npr. poruku posaljem u 14:30, u izvestaju ce mi pisati da je dostavljena u 15:30.... i tako uvek...... + 1 sat.... Ne znam sta je??!!
I kako da pojacam zvuk u slusalici (ne slusalicama, nego slusalici na telefonu)? Pokusavao sam u toku razgovora za tastere + i - , ali neprimetno....!!!
I kako da sliku postavim za pozadinu, ali da bude preko celog ekrana?
Imam jos jedan problem. Ako npr. poruku posaljem u 14:30, u izvestaju ce mi pisati da je dostavljena u 15:30.... i tako uvek...... + 1 sat.... Ne znam sta je??!!
I kako da pojacam zvuk u slusalici (ne slusalicama, nego slusalici na telefonu)? Pokusavao sam u toku razgovora za tastere + i - , ali neprimetno....!!!

I kako da sliku postavim za pozadinu, ali da bude preko celog ekrana?

uglavnom ja bih telefon uzela kod swiscom-a ili orange u svajcarskoj i neznam dal i oni imaju te probleme jer neverujem da i oni skidaju ko nasi.....

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
fw,sw je softver u telefonu
najbolje bi bilo da dobijes stariju verziju softvera,jer najnovija ima problema sa zvukom jako tih,kazes da bi uzela kod swscom ili orange,sad to su telefoni sa mreze,nasi to rade samo ih uzmu odatle i dekodiraju.Ti ne moras da dekodiras ali ces moci da koristis telefon samo za tu mrezu.Telefon nema mana,mozda mu je mana sto nema poklopac i to je to,naravno da se isplati
i ja planiram kupovinu istog 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
hvala!!!
i sad bi ja trebalo da jurim ko pandur staru verziju
jel mozes molim te da mi napises koja je od ovih gore navedenih verzija stara,i kad su otprilike izasle nove,drug je uzeo pre dva meseca kod swiscoma i nema nikakvih smetnji,a sto se tice kartica samo postpeid su zakljucane a prepaid mogu da ubacim i 064 i 079. 
i sad bi ja trebalo da jurim ko pandur staru verziju

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
BT Remote Control
Pretpostavljam da misliš na one 3 preinstalisane stavke koje vidiš kad uđeš u ENTERTAINMENT > REMOTE CONTROL (Presenter, MediaPlayer, Desktop). Odatle ih možeš obrisati ili poslati na komp ili drugi tel preko BT/IR. Ako hoćeš da ubaciš nove BT Remote profile, samo ih pošalji sa kompa na telefon preko BT-a. Na kompu ih možeš kreirati pomoću programa "BT Remote Control" koji možeš skinuti sa SE sajta. Same HID fajlove ne možeš videti iz File Manager-a telefona, a ni sa kompa (bar ne uobičajenim metodama). Inače, ovi fajlovi su locirani u sistemskoj memoriji telefona (FS sekcija), na putanji tpa\system\loconn\remote a do njih možeš da dođeš pomoću PhoneXS/XC ili XS++fifty napisao:... Gde se na fonu nalaze fajlovi za uparivanje fona i kompa preko BT Remote Control-a?
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Odlicne funkcije osakacene zadnjom verzijom softa-neverovatno kako su mu ubili zvuk!
I jos jedna mana, za mene neoprostiva: krcka sa svih strana nevidjeno (ista mana je bila i na k750!). Prosto, posle nedelje dana koriscenja, mrsko mi je bilo u ruke da ga uzmem od onog skvicenja. Ma kao sto neko lepo opisa ovde- ispusta zvuk slican zvuku kokica u ustima! I da, nije u pitanju slucaj, ko sto ce neki reci, jer su svi koje sam probao ispustali isti zvuk. Osim ovog, ... , super fon - al ja ipak resih da zadrzim svoju N72, a ovog skvikavca da udomim kod nekog drugog!
I jos jedna mana, za mene neoprostiva: krcka sa svih strana nevidjeno (ista mana je bila i na k750!). Prosto, posle nedelje dana koriscenja, mrsko mi je bilo u ruke da ga uzmem od onog skvicenja. Ma kao sto neko lepo opisa ovde- ispusta zvuk slican zvuku kokica u ustima! I da, nije u pitanju slucaj, ko sto ce neki reci, jer su svi koje sam probao ispustali isti zvuk. Osim ovog, ... , super fon - al ja ipak resih da zadrzim svoju N72, a ovog skvikavca da udomim kod nekog drugog!
bagovi su softverski i daju se ispraviti, a sam aparat je odličan. modovanje telefona je skroz super, tako možeš da prema svojim potrebama poptuno podesiš fon. (između ostalog, mogu se menjati drajveri za kameru, za čistije slike, dodavanje flash tema, menjanje ikonica i sl.)
*thumbs up* za modovanje!
*thumbs up* za modovanje!

@malisa: pođi odavde: http://www.forum.thinktechno.com/index.php?showtopic=17
odatle imaš uputstva, forume i sajtove koji bi ti pomogli da customize-uješ svoj w810 prema sebi. ne zaboravi da je proces ipak rizičan, kao i da postoji šansa da ozbiljno oštetiš svoj telefon, pa ti preporučujem da dobro razmisliš da li ćeš se upuštati u celu priču. ja pratim nekoliko foruma, čekam novije verzije drivera, i još ništa nisam modovao (ali hoću, uskoro
).
poz.
odatle imaš uputstva, forume i sajtove koji bi ti pomogli da customize-uješ svoj w810 prema sebi. ne zaboravi da je proces ipak rizičan, kao i da postoji šansa da ozbiljno oštetiš svoj telefon, pa ti preporučujem da dobro razmisliš da li ćeš se upuštati u celu priču. ja pratim nekoliko foruma, čekam novije verzije drivera, i još ništa nisam modovao (ali hoću, uskoro

poz.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
setam ovaj W810 vise od 10 meseci sa svojim lopatama ga gnjecim svaki dan i nikad nikakav zvuk nije ispustio tako da no comment na ovaj tvoj postixtis napisao:krcka sa svih strana nevidjeno,mrsko mi je bilo u ruke da ga uzmem od onog skvicenja. Ma kao sto neko lepo opisa ovde- ispusta zvuk slican zvuku kokica u ustima! I da, nije u pitanju slucaj, ko sto ce neki reci, jer su svi koje sam probao ispustali isti zvuk.ovog skvikavca da udomim kod nekog drugog!

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- ixtis
- Entuzijasta
Pa dobro, to je tvoje misljenje, i ja ga postujem! Sto se mene tice, ja stojim iza svega gore navedenog. 5-6 komada koja sam isprobao po raznim radnjama, pokazalo je gore navedene boljke - za mene, dovoljno da donesem svoj sud!! A ipak sam ga kupio supruzi (original kutija, sve ful, ...)!!! Al njoj se ne svidja - zensko, sta ces!fain2daniel napisao:... no comment na ovaj tvoj post...
- ixtis
- Entuzijasta
Evo konačno jednog poštenog vlasnika W810i, koji se ne ustručava da potvrdi moje tvrdnje. Svaka čast majstore. Pa i meni se klima poklopac na N72 (ali stick papirići čuda prave), pa se ne libim da to priznam. Ma isto je bio slučaj i sa K750 (100%-no isti kvalitet maske), koji je još gore pištao od ovog. I tad je gomila njegovih vlasnika na forumu samouvereno to poricala. Šta ćeš, nekima je očito neprihvatljivo da im mob i nije baš tako savršen. Ne vređam SE kao firmu, ali mi je malo čudno da izbace dva top modela sa ovako šugavim maskama!malisa napisao:... kao da je plastika previse "suva" najgori je poklopac od baterije...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
ixtis, malisa, bas bi voleo da se jednom sretnemo pa da vam pokazem moj telefon,i uverim vas da stvarno ne skripuce!
Ja sam u zivotu se namenjao telefona i telefona,imao sam i 8800 black (leto 2006) pa i ona ima manu,znaci ja ne tvrdim da je moj telefon savrsen (sta vise nije nijedan) ali opet je super odradjen!
Ja sam u zivotu se namenjao telefona i telefona,imao sam i 8800 black (leto 2006) pa i ona ima manu,znaci ja ne tvrdim da je moj telefon savrsen (sta vise nije nijedan) ali opet je super odradjen!
D500&E71