Z400

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
igorh
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 12:05

Z400

Post od igorh »

Kada odem na internet i posle prekida veze na ekranu mi ostaje slovo G.kako mogu da ga iskljucim i zbog cega se ovo desava?

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

Re: Z-400

Post od Lazaboj »

Ne moras da se brines sto se toga tice.Nista se ne desava,tj. ne skida ti pare,Samo i dalje stoji to slovo G.Uglavnom kod svih vrsta telefona postoji tako nesto.Samo se opusti. :D

madjarica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 09:31

Post od madjarica »

postovani svi,
molim za pomoc...
imam samsung z400 i naravno ne snalazim se s njegovim softverom, jer sam ranije koristila motorolu. Moje pitanje: da li pojedine kontakte mogu da namestim da mi samo vibriraju kad me pozivaju i salju poruke - to su oni za koje moj muz nesme da zna :lol: (namestila sam poruke na vibraciju, ali mi onda poruke od svih kontakata vibriraju, a to nije cilj), naime na motoroli sam to namestala preko grupe korisnika, ali na samsungu nemogu. :smutny:
i jos jedno pitanje: postoji neka mogucnost pravljenja obrazaca, sta je to i kako to ide?
pa onda: zapamtio mi je poruku u telefonu, ali kako posle doci do njega?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Poruke?Pa u draftu su ili my folderu...to ti se sve nalazi u tvojim porukama...
Shto se tiche obrazaca morash malo da pojasnish na koju opciju mislish...
A shto se tiche vibriranja samo nekih kontakata mislim da ne moze...Si probala da pravish grupu?

madjarica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od madjarica »

Poruke - nema my folder samo draft i tu su pripremljene poruke za slanje... to nije to, mislim nema te poruke koju sam zapamtila u tel... softver je na hrvatskom pa mi je malo nezgodno, moram stalno da prebacujem kad citam vasa uputstva...
u porukama postoji opcija obrasci (templates), pa onda text templates i multimedia templates...na kakve se tu obrasce misli, dali postoje neki gotovi obrasci koji se mogu skinuti i tu smestiti, mada ne postoji opcija download...
vibracija - smestila sam doticne osobe u pojedinu grupu, ali u namestanju grupe nema mogucnosti samo vibracija, npr. ringtone stoji none, kao i msg.alert tone, a on i dalje zvoni....
svi kazu da je motorola softver najkomplikovaniji, meni je bio pesma naspram ovoga, tj. na samsungu nemogu dobiti to sto zelim, ili mozda previse zelim :oops: :lol:
HVALA

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hm,u prukama si ishla samo save only?!Mora da ti je negde u porukama,outbox,sent ili tako neshto?!
Shto se obrazaca tiche,telefon ima 10ak osnovnih a ti mozesh da dodash josh neki,to ti je u sluchaju da ne mozesh da kuckash poruku u tom trenutku tu imash vec spramljene odgovore ili delimichno spremljene kojima samo treba da dodash vreme ili tako neshto i da ih shaljesh...valjda si shvatila...
A shto se tiche vibracija?E pa onda ne moze tj. nema takva opcija...

MaraA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Jan 2007. 21:28

Post od MaraA »

heh..evo mene sad ovde....
rekoh na drugoj temi da kupih novi telefon...
e pa to bi ovaj Z400...
malopre sam ga cackala i nisam imala primedbu ali kad sam htela moju melodiju da stavim za ton poruke..nije moglo....e pa sad...
aj ti DEXTER...vidim da te ima u svakoj temi i da znas sve o samsungovim telefonima...
ajde pametnice nasa probaj ponovo da mi pomognes...al ovaj put uspesno.. :D :D :D fala
lalalallalalal

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Za ton poruke ima samo par fabrichkih melodija jel?! Ako je tako onda ne mozesh da stavish svoju melodiju nazalost,tako je i na predhodnim modelima... Mada ima neka solucija ubacivanja novog softvera koji ima poboljshanja ali to je bilo na Samsungu D600 , ne verujem da tako neshto vec ima i za Z400..

MaraA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Jan 2007. 21:28

Post od MaraA »

:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
pu majq mu....... :( :( :o :o
s` te strane je glup telefon,mali propust,a inace je super ovako...
:wink: :wink:
lalalallalalal

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

MaraA, polako ,tek si ga kupila a vec ga kleveces :D
kada ga budes jos malo koristila,i budes sagledala sve aspekte docices do jos takvih zakljucaka
samsung je ok telefon,i ko ga je prihvatio taj ga ne bi menjao ni za 100 nokia i SE!
POzz i u zdravlje i dugo da ga koristis!
D500&E71

madjarica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od madjarica »

Dexter napisao:Hm,u prukama si ishla samo save only?!Mora da ti je negde u porukama,outbox,sent ili tako neshto?!
Shto se obrazaca tiche,telefon ima 10ak osnovnih a ti mozesh da dodash josh neki,to ti je u sluchaju da ne mozesh da kuckash poruku u tom trenutku tu imash vec spramljene odgovore ili delimichno spremljene kojima samo treba da dodash vreme ili tako neshto i da ih shaljesh...valjda si shvatila...
A shto se tiche vibracija?E pa onda ne moze tj. nema takva opcija...
shvatila sam naravno, setila sam se na sta su mislili, ali :cry: moj telefon nema ni JEDAN obrazac... prazan je, opet sve moram sama :shock:
a za one tajne pozive dobila sam ideju, snimim tisinu i onda je dodelim kao ton poziva, :D pa nek svira tisina...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa josh bolje shto nema ni jedan,ionako su na engleskom tako da...Sad ti stavi neke svoje obrasce koje mislish da ce ti koristiti i to lepo na srpskom i super... ;)

l_13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Feb 2007. 14:17

Post od l_13 »

jel moze pomoc sto pri slanju mp3 fajlova ili mp4 sa kompijutera na memorisku karticu (micro sd-a) za samsung z-400 se gubi i nema je nigde i sto sa telefonske memorije se isto ponekad iz gubi pri prenosenju na karticu i nema je nigde....nervira me to jako pleas hitno mi treba pomoc i jos jedno pitanje sto je potrebno toliko vremena da se prenese mp3 fajl sa kompa na mobilni prako usb-a

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hm,jel si sigurna da ti on prenese fajl?!Gledaj ceo tok prebacivanja da ti ne izbaci neku poruku tipa memory full ili neshto slichno pri kraju slanja i zato je nigde i nema jer nije se kompletno prebacila...Pogledaj isto tako i da li ti je zauzelo memoriju na telefonu i pretrazi josh jednom sve foldere i fajlove...
Shto se tiche USB-a,koliko je to dugo?I kolike su pesme?

l_13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Feb 2007. 14:17

Post od l_13 »

Ma prebacili su se cele sto posto evo malopre sam video da se jednom decku iste stvari desile pri prebacivanju sa kompijutera na memorisku karticu ili sa mobilnog na karticu... i na kraju prikazuje gresku na kartici da trba da je formatiram i idem kao na to pa prijavi eror da nemoze da se formatira a naravno pre toga je formatirana i primila je odredjene mp3 i mp4 fajlive i nemoguce je da nije bilo mesta jer sam proverio i bilo je jos a i uostalom kartica je od 1G...tako da to nebi trebalo da bude zamenio sam drugu karticu od drugog proizvodjaca,mozda kingston ne odgovara samsungu..nemem poja ili je do telefona ali neverujem jer kad ubacim drugu karticu,kad sam je zamenio novom prepoznaje je normalno. Npr.danas sam pustao na fax-u neki klip i ugaso se odjedamput i kad se sam upalio tacnije restartovao nije je vise prepoznavao i trazo je da se formatira jer kako je pisalo kao neprepoznaje format i kao sto sam ti gore napisao kad odem na format on prijavi gresku i nece da je vidi danas sam uzeo dr. karticu dr. make pa ce mo da vidimo kako se ponasa...pomozi nekako smara me vise da prebacujem silne pesme i klipve izgubim ceo da zbog ovih gluposti...hvala unapred

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hm,a jel si razmishljao mozda da je 1GB previshe za z400?! Mozda ne moze da izgura telefon toliku karticu...Kad uzmesh tu novu probaj da je formatirash prvo u card readeru...

Sheva_NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Feb 2007. 23:14

Post od Sheva_NS »

jel moze neko da mi kaze kako igrice mugu da se perebace na samsung z400 i da li je to moguce preko usb-a???
Unapred HVALA :roll:

saruman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Mar 2007. 19:02

Post od saruman »

Mene zanima da li mogu fajl koji snimim u voice recorderu da ubacim da mi bude identifikacija za odredjenu osobu iz telefonskog imenika. Radi se o z400.
Da li mogu slike koje koristim kao identivikaciju pri pozivu da budu vece posto ove sad fabricki podesene su jako male.
I smorio sam se za ovo sto ne moze da se menja zvuk poruke izgleda da ima samo jedan fabricki...

NewUser
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 16:02

Post od NewUser »

kupio sam telefon pre 7 dana i vec polako pocinjem da se razocaravam... mislim telefon je super i super i izgleda ali ne mogu da verujem da je siemens m55 koji sam korisitio pre ovog imao vise user friendly odradjen software nego ovakav telefon.
prvo sto me nervira je to sto ne mogu da postavim melodiju poruke koju ja hocu vec moram da slusam njihove fabricke..
2. ne moze se dodeliti grupi odredjena melodija vec se mora ici od kontakta do kontakta i dodeljivati mu se melodija, koja je onda svrha pravljenja grupa (osim sto mozda ubrazava pretragu),
3. ako u kontakt ubacim rodjendan te osobe ne dobijam nista jer ne postoji opcija koja ce omoguciti da se odmah postavi reminder vec moram rucno da ga ubacujem ponovo u alarme, kao da cu ja sad svaki dan da buljim u imenik i gledam kad je ciji rodjos (znam da ne bi trebalo zaboravljati rodjendane dragih osoba ali naidje dan kada vam nista ne ide)
4. ne postoji opcija notes, za neke proste i brze zabeleske koje ce vam trebati 2 dana a onda cete ih obrisati ili mozda necete, a da pri tom nisu na dohvat ruke svima,kao sto su to poruke, koji vam cackaju po telefonu...
5. nema nikakve stoperice (nije da mi treba svaki dan ali je lepo imati i takvu opciju)..
6. ne postoji nikakav sms archive ili ga ja nisam nasao...
7. nema mogucnost pravljenja my menu sa precicama do najcesce koriscenih aplikacija (samo cetiri navigaciona dugmeta se mogu podesiti)
8. problem sa ubacivanjem igrica na koji se svi zale...
9. nema radio, ali to se moze delimicno prevazici uzimanjem memorijske kartice (ali i do sada sam imao telefon bez radija pa cu preziveti :roll: )
ako se setim jos necega javi cu...
10. ne mogu da prekopiram kontakte sa telefona na komp, vec moram da ih "sinhronizujem" sa M$ Outlookom odnosno M$ outlook expressom, mislim daj molim te ko jos koristi to pored gmaila i slicnih drugih mnogo boljih programa

ako gresim slobodno me ispravite, ili ako znate resenje za gore pomenute probleme recite mi, ja sam trazio po forumima i nisam nista nasao...mozda nisam dovoljno trazio, ali nemam toliko vremena...

kamera mu je ok koliko sam mogao da je testiram, svidja mi se brz pristup internetu (063), opcija dodeljivanja melodije za svakog posebno, bluetooth, animacija pingvina sa kojim mi je stigao telefon :D itd...

nemojte me pogresno shvatiti, telefon je ok ali prethodno navedene mane su neke stvari koje sam navikao da postoje na telefonu i koje mislim da su bile veoma korisne... bar meni..

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

NewUser, pa pre kupovine trebao si se malo raspitati,bilo gde pa bi cuo da ti takve stvari kod samsunga nisu nimalo cudne,nego sasvim normalno,jedina uteha ti je da no oko imas lep telefon....
D500&E71

Odgovori