problem na w850

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
iuris
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Feb 2007. 23:24

problem na w850

Post od iuris »

da li zna neko da mi odgovori zasto mi na se w850 prikazuje razlicito trajanje poziva u normalnom meniu od onog u skrivenom meniu?nisam siguran da li je to uopste i problem ali me u svakom slucaju nervira.ako neko zna u cemu je problem molio bih za odgovor...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

i meni se ucinilo da je tako, ali onda sam razmisljao i skapirao da sam verovatno ja sam resetovao tct u meniju... :) a i da je tako nije problem... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

iuris
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Feb 2007. 23:24

Post od iuris »

ja sigurno nisam nista resetovao,u prodavnici sam proverio oba brojaca.sada mi se desava da mi nesrazmerno uvecava sate rezgovora na skrivenom meniu...ako to mije problem onda ok mada malo moze biti nezgodno prilikom eventualne prodaje.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

ma nije problem... a i prilikom prodaje... kao da je bitno koliko je sati pricao neko... ja kada bih kupovao polovan telefon to ne bih ni gledao... pogotovo što to može da se resetuje... :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

iuris, Akki, to je poznati bug na novijim se telefonima,naime pocinje od w810 pa preko k800 w850 i ostalih nastavlja!
Razlika se pojavljuje zato sto skriveni brojac pocinje da otkucava od samog pocetka zvanja,pa dok se cuje signal da zvoni itd,to se isto desava i kada vas neko zove(znaci ako vama zvoni a vi se ne javite skriveni brojac ce i to uracunati u pozive)!Proverite tako sto cete nekoga cimnuti,a pre cima pogledajte timer i posle pogledajte,videcete da se uvecao za 10-15 sek!
A obican timer radi normalno
Znaci nema veze sa resetom ili bilo cim drugim,nego jednostavno je tako!
Pozz
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Imam i ja jedan problem zbog kog ozbiljno razmisljam da prodam telefon (W850)! :(
Znaci kad saljem poruke vrlo cesto mi se desava da mi ne stigne "delivery report" odnosno telefon nije poslao poruku toj osobi!
Jedini nacin da joj na kraju posaljem je taj sto ugasim i ponovo upalim fon i onda tu istu poruku posaljem istoj osobi,i tad ta poruka "progura" i ovu prvu i na kraju joj stignu obe,odnosno 2 iste! :wacko: :angry:
Ili drugi nacin je da sacekam otprilike 20-30 minuta posle slanja i tek onda mi stigne report da je poruka dostavljena! :angry:
Ovo se ne desava tako cesto a bogami ni tako retko,al stvarno zivcira,pa ako neko zna u cemu je problem.... :roll: :blinky:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

McLaren, jesi li ti bas siguran da je to do telefona? Probaj da ubacis karticu u neki drugi telefon da bi potvrdio svoje sumnje. Nesto mi ne lici na gresku do aparata nego do operatera. :shock:
5130+Koss the plug....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nisam znao za tct... doduše nikad me to nije ni interesovalo preterano, ako sam pogledao par puta vreme u skrivenom meniju... 10x... :)
McLaren, to nije do telefona nego do mreže... slično se dešavalo mojoj mami sa starom karticom... zamena je rešila problem...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kad bolje razmislim,sasvim je moguce da je do kartice,i onako je poprilicno izgrebana,videcu,ako bude nastavile da me zezaju te poruke menjam je sigurno! :)
Hvala vam! :wink:

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Me džabe menjate, meni se to dešavalo na više različitih telefona, i na različitim karticama...
Problem je do skrnavih operatera.
Promenom, nažalost, nećete ništa rešiti.
5530XM

Odgovori