Unistenje telefona!
- AleksandarNS
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44
Unistenje telefona!
Da li je neko dezintegrisao svoj telefon(slucajno, namerno)...kako?...ako ima sliku jos bolje...malo da se nasmejemo ili placemo...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- AleksandarNS
- Neredovni učesnik
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imas loshu stolicu, sta reci 
Elem, moj 5110 mi je ispao iz dzepa, raspao se na sastavne delice, i posle dvodnevnog krpljenja fonje i dalje radio besprekorno. Mislim da ga i dalje koristi mama jedne ortakinje. Fon je star inace 8 godina vec
Stp se E61 tiche, tresnuo mi je sa oko metar i po na beton, i nista, srecom ni ogrebotina jer ima zastitni crystal case. Samo se resetovao na fabricku temui to je to.
Do sada nisam uspeo da unistim fon, nadam se da ce sreca i dalje da me sluzi.

Elem, moj 5110 mi je ispao iz dzepa, raspao se na sastavne delice, i posle dvodnevnog krpljenja fonje i dalje radio besprekorno. Mislim da ga i dalje koristi mama jedne ortakinje. Fon je star inace 8 godina vec

Stp se E61 tiche, tresnuo mi je sa oko metar i po na beton, i nista, srecom ni ogrebotina jer ima zastitni crystal case. Samo se resetovao na fabricku temui to je to.
Do sada nisam uspeo da unistim fon, nadam se da ce sreca i dalje da me sluzi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja nisam imao sreće tj nesreću da to uradim.većina mojih telefona su leteli i glumili supermena i na kraju im ništa nije bilo...uloga je bila uverljiva pa su i oni sami pomislili da jesu dati lik.i dan danas svi rade..a bili su i u vodi, i u kokakoli, i padali sa 6m visine, bacani na beton od strane male dece itd...
ali na svu sreću nije jedan preživeo sve ovo već samo po nešto...
ali na svu sreću nije jedan preživeo sve ovo već samo po nešto...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
siemens s35.. slozio ga rukom dok je bio na stolu, nije mu valjala baterij a ja mislio mob puko
LG (neki) u skolu nekad davno lupio ga od pod.. jbg, lose ocene
siemens c75.. uputio ga ka zidu jer mu se displej gasio pa me jako nerviralo, a da, moram priznat, bio mi je pre dosadan i pre zasitio sam ha se a nisam ga nosao ni par meseci, tacnije 2-3 meseca
znam da preterujem ali razbio sam negde oko 5-6 telefona, stacu.. takve sam naravi, znam da ne valja i ne preporucujem nikome.. ova trenutno k750 sam kupio od svoih para i sad ga znam cenit
imam negde u kuci s35 pa cu uslikat na sta lici

LG (neki) u skolu nekad davno lupio ga od pod.. jbg, lose ocene
siemens c75.. uputio ga ka zidu jer mu se displej gasio pa me jako nerviralo, a da, moram priznat, bio mi je pre dosadan i pre zasitio sam ha se a nisam ga nosao ni par meseci, tacnije 2-3 meseca
znam da preterujem ali razbio sam negde oko 5-6 telefona, stacu.. takve sam naravi, znam da ne valja i ne preporucujem nikome.. ova trenutno k750 sam kupio od svoih para i sad ga znam cenit
imam negde u kuci s35 pa cu uslikat na sta lici
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 22:45
hmmm...jedini ozbiljni kiks koji mi se desio je bio moj drugi telefon u zivotu,chuveni Alcatel DB
Neshto sam trchao kroz Sremsku ulicu i on mi ispadne iz dzepa,zafelshira par krugova po betonu i zavrshi u bari.Preziveo je i radio josh dugo vremena,a onda je prodat......neznam da li radi josh uvek,a neznam ni gde je 

- AleksandarNS
- Neredovni učesnik
Cekam da nadjem negde foto-aparat da vam slikam moj 4 godine star simens m55 koji je na kraju sastavljen iz tri m55-ice...a do tada evo ovo...samo link radi faktora iznenadjnja...!!!
pre:
http://cache.consumerist.com/consumer/images/phone1.jpg
posle:
http://cache.consumerist.com/consumer/images/phone5.jpg
i ovo:
http://cache.consumerist.com/consumer/i ... C03295.jpg
pre:
http://cache.consumerist.com/consumer/images/phone1.jpg
posle:
http://cache.consumerist.com/consumer/images/phone5.jpg
i ovo:
http://cache.consumerist.com/consumer/i ... C03295.jpg
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
he he ja sam isto imao m55 ispao mi je mali milion puta i samo mu se softer po....bo pa sam onda kupio m65 3-4dana sam hteo da probam da li je otporan na vodu sa onim njegovim zastitama (kao na reklamama) i buckao ga malo u kadi ali sam tek posle shvatio da sam zaboravio da stavim zastitu za kameru
ali je radio sve dok ga nisam dao ocu on ga je dotuko hehe. "Sine hoces zolju da ga dokusuris" hehehe

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
vertu, iskuliraj. Ovo su iskustva a ne pitanje koje zahteva hitan odgovor. A i 2 meseca i nije mnogo, mada je u međuvremenu otvorena slična tema.
Nego bac to the theme: meni je čuveni 3330 ispadao nekoliko puta, jednom u šerpu masne vode i jedinio bug koji je zaradio je da ni upaljen i ugašen nije hteo da gasi svetlo. 2 dana u servisu je rešilo problem. A umro je od strujnog (srčanog) udara u Grčkoj (da ne bude posle da samo mi imamo lošu struju).

Nego bac to the theme: meni je čuveni 3330 ispadao nekoliko puta, jednom u šerpu masne vode i jedinio bug koji je zaradio je da ni upaljen i ugašen nije hteo da gasi svetlo. 2 dana u servisu je rešilo problem. A umro je od strujnog (srčanog) udara u Grčkoj (da ne bude posle da samo mi imamo lošu struju).

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47