Comtrade i mt:s

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Comtrade i mt:s

Post od Dexter »

Od 19.02., samo u ComTrade Shopovima, nove količine MT:S promotivnog paketa Nokia 6288, po specijalnoj ceni od 4000din+PDV.

Kupovinom paketa korisnik zaključuje dva postpaid ugovora na minimalni period trajanja od 24 meseca i kupuje dva telefona Nokia 6288 i dva postpaid broja za koje nezavisno jedan od drugoga definiše jednu od tri BEL tarife – BEL 200, BEL 400 ili BEL 1000.
Ovi postpaid brojevi bi u periodu od narednih godinu dana od zaključivanja ugovora međusobno razgovarali (obični i video pozivi) sa popustom od 99% na tarife njihovog BEL tarifnog profila.
Kako se radi o paketu sa 3G telefonima ovi brojevi su automatski prijavljeni i za paket 3G usluga.
A Comtrade Shop je samo za vas,kao poklon,spremio Nokia nakit za mobilni telefon!

Hm,sluchajno sam prolazio pre neki dan pored comtrade-a i video sam ogoooomnu guzvu...Ljudi su se gurali ko ce prvi da udje i onda sam pitao i ustvari to je ta gore pomenuta akciju u kojoj dobijesh 2 broja izmedju kojih je komunikacija besplatna ukljuchujuci tu i video pozive... ;) Jako zanimljiva ponuda ali mnogi ljudi su ogorcheni zato shto su se telefoni rasprodali za 2 dana a na sajtu jasno pishe da josh nije kraj akcije...Jedan poznanik je bio toliko ljut da je otishao negde u mali mokri lug ili tako neshto u njihov hangar i napravio takav skandal da su ga ljudi uvali u hangar i stvarno,praznooo....Kaze da su te telefone iznosili bukvalno shleperima,sad kad pre odoshe toliki telefoni ne znam...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

shokantno :blinky: :o

ma shalim se,shto to je chudno?pa kad je razgovor izmedju ta dva broja besplatan a mozesh da izaberesh i neki od tih jeftinijih paketa,shto da ne!osecam da su mnogi ljudi ukapirali da im se to isplati.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa da,ponuda je bila dobra samo shto su zalihe prilichno brzo otishle nazalost...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije besplatan razgovor, pise da je sa 99% popusta. To mu dodje oko 70 para/min ako ja umem dobro da racunam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Da ali tu postoji i jedna zackoljica,izmedju ta dva broja ne mogu se ostvariti besplatni minuti,to ti je kao neka trajnija i bolja friends&family opcija,tako da kada zoves svoju dragu/gog nabijas racun!
A ostale free minute trosis kako zelis!
D500&E71

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pa to je bash cool!placas sicu,a za ostatak ti ostaju free minuti! :D

kod mene je recimo drugachije.ja imam do 200 minuta mesechno za dz sa zenom,a za sve ostale pozive u mrezi imam subvencioniranu cenu.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@araphel: a zena sa tobom mora da ima duplo (400min) :lol: :lol: :lol: . hehehe, just kiddin'

@loki13: pa to je bash dobro, da ne spucash besplatne minute na taj deo koji ti je skoro pa za DZ, ili da cekash da spucash sve besplatne minute da bi posle mogao da pricash 24/7 sa tim drugim brojem za sicu.

Ja bih inace voleo ovakvu ponudu, ali da daju sa nekim jeftinijim telefonom, ja bih voleo da uzmem neki takav paket sa nekim telefonom koji kosta 50-60evra :wink: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dario, a šta je 4000din. nego 50 evra? Mislio si neki koji vredi 50evra, pa da ti ga daju za 10?

miodraže, koliko je 1% od 15, a koliko od 7dinara? Ako se ne varam, neka najskuplja tarifa za priču je oko 15 dindži (grubo rečeno), dok je u MTS mreži 7+PDV, tj. oko 8.4 din. + nepovratnih 1.5 din. za uspostavljanje veze. E sad recimo da je to uspostavljanje veze i dalje fixno + 1% vrednosti minuta = 1.5+0.084 = 1.584din za jedan minut, 1.668 za dva, 1.752 za tri, i tako redom. Back to the elementary school.

:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Woopsie, moja greska, racunao sam nesto drugo. U pravu si gargamele. Svejedno, ponuda za ta 2 telefona je po meni ultra povoljna. E sad ne znam da li je neko citao sitna slova, ali taj popust vazi samo za prvih godinu dana, a ugovor se zakljucuje na 2 godine! Znachi godinu dana cete da se odvaljujete od price, a potom cete da placate. Jer navika jedna muka, odvika 2!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miodrage, pa ne u toj drugoj godini se pozivi izmedju ta dva broja tarifiaju najnormalnije (osim ako ih korisnice ne stave u friends & family opciju),tako da na razgovor se trose ti free minuti! Po meni ipak najvise pricas sa osobom sa kojom si uzeo paket (devojka,sestra,brat....),pa je i to ok!
D500&E71

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@gargamel: ali ako budem uzeo uz neki telefon koji kosta 50 evra (a ne 250), onda necu morati da placam mesecno 4000din! (a ja ne trosim ni priblizno toliko).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

kako i na koji nacin saznati kad su te promotivne prodaje..nekako mi se cini da uvek poslednjisaznam za te seme i kombinacije :shock: :shock: :shock: :x
E71 je moj trenutni izbor:)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

metak86, pa evo, saznaš ovde na Forumu, ispušiš, pa onda "drviš" o tome par dana :lol: .
Gargamel & Dario, mislim da mislite na 2 različite stvari :uhuh:
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@vlada zem: dobro mislish, ja hocu neki jeftiniji telefon uz BEL 100 npr. ako je moguce, ili slicno.

Inace ja ocekujem treceg operatera koji ce odmah na pocetku garant imate neke super akcije (da bi privukli ljude), kao sto je bilo secam se kod mobtel063 (besplatne sms poruke.... IJAOOOOO... i posle besplatan gprs..... & stuff).

Inace jako mi je drago sto je doshao telenor i sto ce da dodje i treci operater :wink: .

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Vlada Zem, da malo smo se razišli :)
Pa ni mene lično ne zanima da plaćam 4000, jer trošim 500-800 dindži (i ovo je ultramnogo koliko sam pre trošio), tako da se uopšte ne ložim na ove promocije, i to kao: a što ne pojeftine malo. Jbg, kad mnogo trošiš lakše će da ti izađu u susret s paketima, nego kad trošiš malo. Ali ovo je više fora da ti prodaju više impulsa nego što možeš da potrošiš (ili barem veći deo populacije), kao plati pa se vozi. A fora da ta povlašćena cena važi samo godinu dana je stvarno svinjska.

:)

Odgovori