Mislim da postoji jos jedan nacin al ne mogu sad da se setim!
K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
Hmm.. to bi bilo interesantno, al nešto sam skeptičan. Nigde nisam pročitao decidno ni da može, ni da ne može, ali ja mislim da u ovom trenutku nema W telefona sa 3.2 MPx. Sumnjam da će ga i biti.
U početku su W telefoni 'izvođeni' iz već oprobanih K modela, i tu je zamena sw mogla da se radi. Sada je W serija zaživela kao posebna grana razvoja i sve je manje hardverskih sličnosti sa K.
U početku su W telefoni 'izvođeni' iz već oprobanih K modela, i tu je zamena sw mogla da se radi. Sada je W serija zaživela kao posebna grana razvoja i sve je manje hardverskih sličnosti sa K.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- drum1
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
- Kontakt:
ides jednostavno na aplikacuju more>move to phone i to je to. ja imam instalirane na telefonu, pa imam move to M.S...
hoce li neko najzad da okaci neki zip il tako nesto gde ima sve za konverter filmova... a ne da trazim ne vazece linkove na temi od 10 strana...
hoce li neko najzad da okaci neki zip il tako nesto gde ima sve za konverter filmova... a ne da trazim ne vazece linkove na temi od 10 strana...
...where the hunter, becomes the haunted!
- gameforce
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
drum1, LINK ZA CONVERTER
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Dulemk: ako je kartica u telefonu, po defaultu svaki primljeni fajl (BT, Download..) ide na karticu (izuzetak je fotografisanje gde imaš mogućnost izbora). U svakom slučaju, naknadno imaš mogućnost prebacivanja fajla na mem. telefona.
Što se tiče zamene softvera, moguće je (mada nisam siguran). Siguran sam samo da java app. ne može da radi na nekom drugom telefonu (isti model, naravno) ako se zamene kartice.
Što se tiče zamene softvera, moguće je (mada nisam siguran). Siguran sam samo da java app. ne može da radi na nekom drugom telefonu (isti model, naravno) ako se zamene kartice.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- drum1
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
- Kontakt:
ako prebacim u avi...nece da mi otvori...koji je najkvalitetniji format i kako da otvorim to na telefonu...sta cita integrisani plejer ?gameforce napisao:drum1, LINK ZA CONVERTER
edit: znam da moze u 3gp i 3g2 sta je bolje od ta dva po vama? kako da premotavam u toku pustanja fajla?
...where the hunter, becomes the haunted!
Fala za pomoc oko java prebacivanje.
drum1,
avi format ne podrzavaju SE telefone (osim smartphone).
Uzmi M3 converter na http://www.vapulus.com/w900i/m3-version.txt tamo u lista izaberi tvoj fon i furaj u mp4(optimalno ti je u 180kbps-video so 32-64kbps-audio) ima podrska za prevod i sve sto ti treba. A mozes da ides i na
ovaj link
Inace imam 1 problem .avi format nece da se konvertira preku M3, a imam:
XP sp2 + updates, ffdshow codec, freamwork 3 i verzija M3 mi je 0.8.9.8.
.wmv ide normalno pa ja prvo neki film convertiram u wmv preko xilisoft pa posle preko M3 u mp4 i kako sto vidite to je dupla rabota, pa ako neko zna kako da to ispravim neka kaze.
drum1,
avi format ne podrzavaju SE telefone (osim smartphone).
Uzmi M3 converter na http://www.vapulus.com/w900i/m3-version.txt tamo u lista izaberi tvoj fon i furaj u mp4(optimalno ti je u 180kbps-video so 32-64kbps-audio) ima podrska za prevod i sve sto ti treba. A mozes da ides i na
ovaj link
Inace imam 1 problem .avi format nece da se konvertira preku M3, a imam:
XP sp2 + updates, ffdshow codec, freamwork 3 i verzija M3 mi je 0.8.9.8.
.wmv ide normalno pa ja prvo neki film convertiram u wmv preko xilisoft pa posle preko M3 u mp4 i kako sto vidite to je dupla rabota, pa ako neko zna kako da to ispravim neka kaze.
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i