Premestio:gameforce

A baterija je ista na obicnoj i na ME pa ne vidim zasto napominjes posebno bateriju od 1100mAh!?
 A baterija je ista na obicnoj i na ME pa ne vidim zasto napominjes posebno bateriju od 1100mAh!?

Povlacim tvrdnju... upravo sam saznao da 2GB miniSD mogu da nabavim za doooosta manje od 30 eura!!Ninolina napisao:Lomnica_city, pa ne mogu svi da nabave maskicu i karticu od 1GB za 50 evra...ovako bar sve odmah dobiješ...pa ko ima i hoće da da toliko, bar nema cimanja...
 A zasto kazes 1GB,zar nije ME model opremljen sa 2GB memorijskom!?
  A zasto kazes 1GB,zar nije ME model opremljen sa 2GB memorijskom!?

Pale su cene itekako i sad sa besplatnim flesovanjem i onim mojim tutorialom za nabacivanje drugacijeg firmware-a je bas GLUPO dati 70-80 eura vise za telefon sa crnom maskom,umesto da se uzme obican,da nesto malo preko 20 eura za memorijsku,flesuje u ME i... za malu razliku imate ME (a ko je vican farbanju moze i da ofarba masku u crno)!!
  Pale su cene itekako i sad sa besplatnim flesovanjem i onim mojim tutorialom za nabacivanje drugacijeg firmware-a je bas GLUPO dati 70-80 eura vise za telefon sa crnom maskom,umesto da se uzme obican,da nesto malo preko 20 eura za memorijsku,flesuje u ME i... za malu razliku imate ME (a ko je vican farbanju moze i da ofarba masku u crno)!! 

pa dobr oko moze da nabavi povoljnije OK, ali ja pricam za one standardne prodavnice foto opreme, lakse je i tako nego se cimati za 10e.
  pa dobr oko moze da nabavi povoljnije OK, ali ja pricam za one standardne prodavnice foto opreme, lakse je i tako nego se cimati za 10e. onda bi vredelo, jer prava je sramota kakvo losu masku ima n73..ipak je to fon od 300e treba tu neki kvalitet zavrsne izrade da postoji.
  onda bi vredelo, jer prava je sramota kakvo losu masku ima n73..ipak je to fon od 300e treba tu neki kvalitet zavrsne izrade da postoji.