V3x

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

veizovic, u pravu si i oni koriste M.P. pored
http://www.ultimabox.com/
ili
http://www.smart-clip.com/
A on u radni ce se bas tebe secati da li ti je ostavio sw sa neke mreze ili si mu ti platio da ti flesne ili si uradio u kucnoj radnosti,u svakom slucaju mozes da kazes da si platio kod njih flesovanje i ako ga flesnes sam kod kuce,zar ne?

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

meni je upisao u garanciju da je flashovan tog i tog datuma. telefon bash nije krsh.... za 200 evra kolko sam ga ja platio novog je havarija..... boljeg nema za te pare :P
BANE BRE!

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 14:57

Post od lud »

e ja imam isti problem. kada ga nekad otvorim ili zatvorim ugasi se. posle par sekundi beo ekran i vrati se u normalu. ide na zivce :x ali pokusacu ovo ovde :D

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

lud, ako mislis da flashujes telefon to nece rijesiti problem (bar nije kod mene,ali bih volio da kod tebe uspije :wink: ) sve sto treba da uradis je da otvoris fon i da malo procvrstis flat kabal i to ce rijesiti problem

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lud »

A jel mozes malo detaljnije da objasnis to? Posto sam pokusavao i nisam uspeo. Jos se gasi. Znaci sve-gde da stavim prst, sta da stisnem, koji kanal da gledam na tv-u :D aj hvala unapred.

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

pa da otvoris telefon (imas upustvo na ovoj temi) trebace ti T6 odvijaci sto je meni bio najveci problem i pritisnes flat (slicno kao ono kablo sto se povezuje digitron i njegov ekran).flat jack je oko 2-3 cm dugacak..

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lud »

Ako je detaljno uputstvo - potrazicu i pokusacu. Ako bude bilo problema javicu. Samo gde da nadjem te T6 :o :smutny:

trajko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Feb 2007. 12:34

Post od trajko »

TeCHNiCS_ napisao:ja se izvinjavam i meni puni preko usb-a juce sam kupio mob i bio je pun pa nije punio ali sad kad sam prikacio on se puni hehe zanimljivo :)) samo bedak kad formiram bateriju....
Baterija NE MORA da se formira. 8)

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

lud, ja sam otisao kod (zbog T6 ) servisera i za 2 minuta skinuo masku i pricvrstio flat. a T6 imas kao nastavke izgleda kao zvijezda

lud
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od lud »

Mislim da imam te zvezdaste. Jako su sitni, ali mislim da ih imam. Pokusacu sigurno. :D :D :D i po uputstvu cu da stisnem gde treba. Pa cemo da vidimo.

kilbil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Jan 2007. 19:55

Post od kilbil »

Ja imam malo pitanjce:telefon mi je sa treo mreze i nesto se mnogo brzo rasklimao,onaj poklopac za bateriju.Ali mnogo me vise nervira sto neprijatno skripi kad se otvori,valjda ona guma na vratancima,i kad je displej u otvorenom polozaju cuje se ta skripa.Zna li neko mogu li ovo nekako da podmazam ili sta vec? :? :unsure: :unsure:

newena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 14:19

Post od newena »

da li moram da imam disk sa nekim programom i cime vec da bi skidala slike sa moba?
(pocetnik sam:)
i da li je pametno da ga sam flesujem?

megatron
Mobil fan
Mobil fan

Post od megatron »

newena, ako koristis karticu za cuvanje slika ne treba ti samo stavis pod connections usb sett. memory card a ako ne trebace ti npr. p2k commander :wink:

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 23. Feb 2007. 22:42

Post od momir »

@gameforce:
Ovaj link kod mene ne radi,posto fajl nije veliki posalji mi ga na e-mail Hvala!! !

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

momir, Zamisli kada bi svakome koga mrzi da skida 3,3Kb ja slao kao Deda Mraz :dry:
Upravo sam downloadovao ponovo da proverim.Link RADI! :disgust:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

Ja ti iskreno kazem da kod mene nece,stalno pise ili file not found ili the server is full.Da li mislis da bih te stvarno cimao zbog 3kb?Ja te jos jedanput molim da mi posaljes fajl

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

Jer se desava ovo jos nekom ili samo meni:
Kad god je hladno napolju(ispod 10 stepeni)telefon mi se gasi na svakih pet minuta,imam osecaj da je telefon neotporan na temperaturu,jer cim udjem u neku prostoriju ili negde gde je toplije on se vrati u normalu.Zanima me necije iskustvo u vezi toga ili da nije mozda losa baterija,ili mozda stara prica da baterija nije dobro fixirana(ako je tako(mada se ovo uglavnom desava po hladnom vremenu)kako da je fixiram,odn.gde da stavim deo papira da se ne bi pomerala baterija?)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

momir, dešava se ako je JAKO hladno.
Pogledaj recimo probleme sa N70 OVDE
Mada mislim bi to trebalo tek na minusima ali...
Rebel in heart.

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od momir »

Ma ok je to,ali temperatura je 10 C,pitam samo da znam da li je greska softverska ili je jednostavno telefon takav.Npr,juce je u BG-u bilo malo hladnije(daleko od toga da je bilo ledeno),fon se ladno gasio na 30 sec

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

momir, Ne bi trebalo da hladnoća ima veze sa sw.Pre će biti da je možda loša verzija sw ili loše flešovan pa brljavi.
To ti se ne dešava kada ga nosiš,koristiš u zatvorenom prostoru?
Ako je u garanciji ne razmišljaj nego pravo u servis.
Probaj da otvaraš,zatvaraš flip par puta i prati kako se ponaša.
Probaj da ga nosiš i kod kuće onako kako ga nosiš napolju.
Probaj da skineš poklopac baterije pa (ne jako) prstom kucni po bateriji.
Ili ... ako je u garanciji.. pravac servis
Flešovanje je sigurno prvi pokušaj koji bih ja probao ali ponavljam NE AKO JE U GARANCIJI!
Rebel in heart.

Odgovori