PROBLEM SA nokiom E61!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
petko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 17:53

PROBLEM SA nokiom E61!

Post od petko »

Telefon mi je par puta ispao i maska je pocela da "zvace". moje pitanje je da li mogu da stavim novu masku i gde? Drugo pitanje se tice memorijske kartice od 2gb. da li pravi probleme tokom koriscenja itd...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Masku ces tesko naci posto je model relativno nov, mozda u Nokia predstavnistvu ali mos zamisliti cenu :shock:
A za karticu od 2gb...pa mislim da ne bi trebalo da pravi probleme...ma posto je cena 2gb sad smesna (oko 1800 din) predlazem ti da kupis i probas, ali nemoj nikad nakrljati do DZ karticu....ostavi 100-200mb slobodno :wink:
5130+Koss the plug....

petko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 17:53

Post od petko »

pa dobro koliko moze biti nova maska i koje je to predstavnistvo??!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa u BG je to AlphaCopy :roll: ali ako kod njih maska za n70 kosta 40e neces za e61 naci ispod 60e sigurno. 8)
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Bome ne znam da li ces uspeti da promenis. Radi se o tome da je cvrsto zasrafljena, tako da ces morati da rasturas ceo telefon. Eventualno serviser da ti promeni sto je dodatni izdatak. Inace i meni je telefon par puta bas gadno ispao, ali maska je ostala savrseno na mestu. Ovo je jedan od najsolidnijih telefona koje sam ikada drzao u ruci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Nije tesko,treba ti samo torx 6 odvijac,malo avanturistickog duha i ovo: http://blog.petralli.net/photos/v/e61apart/ :)

Odgovori