PROBLEM SA nokiom E61!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
PROBLEM SA nokiom E61!
Telefon mi je par puta ispao i maska je pocela da "zvace". moje pitanje je da li mogu da stavim novu masku i gde? Drugo pitanje se tice memorijske kartice od 2gb. da li pravi probleme tokom koriscenja itd...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Masku ces tesko naci posto je model relativno nov, mozda u Nokia predstavnistvu ali mos zamisliti cenu
A za karticu od 2gb...pa mislim da ne bi trebalo da pravi probleme...ma posto je cena 2gb sad smesna (oko 1800 din) predlazem ti da kupis i probas, ali nemoj nikad nakrljati do DZ karticu....ostavi 100-200mb slobodno

A za karticu od 2gb...pa mislim da ne bi trebalo da pravi probleme...ma posto je cena 2gb sad smesna (oko 1800 din) predlazem ti da kupis i probas, ali nemoj nikad nakrljati do DZ karticu....ostavi 100-200mb slobodno

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bome ne znam da li ces uspeti da promenis. Radi se o tome da je cvrsto zasrafljena, tako da ces morati da rasturas ceo telefon. Eventualno serviser da ti promeni sto je dodatni izdatak. Inace i meni je telefon par puta bas gadno ispao, ali maska je ostala savrseno na mestu. Ovo je jedan od najsolidnijih telefona koje sam ikada drzao u ruci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Nije tesko,treba ti samo torx 6 odvijac,malo avanturistickog duha i ovo: http://blog.petralli.net/photos/v/e61apart/