Kupio sam K800i, a memorije nikad dosta:) , pa bih hteo da kupim m2 karticu za telefon.Prevrnuo sam pola BG i nigde da nadjem. Na SonyEricssonovom sajtu pise da imaju njihove kartice M2 od 1Gb. Na netu sam nasao da se vec proizvode i od 2 Gb proizvdjac(SanDisk) Dakle pitanje je : DA LI TELEFON PODRZVA KARTICE OD 2Gb ODNOSNO VECE OD 1Gb ?Da li neko ima iskusto da je kupio karticu i da telefon nemoze da je podrzi?ja sam davno imao taj problem sa Nokiom 3300:( Podrzavala je do 128 a ja kupio od 256
Sto kaze ona stara: KO SE JEDNOM NA MLEKO OPECE TAJ POSLE I U JOGURT DUVA
Hvala unapred
Poslednja izmena od Mi$a Samovar u Uto, 13. Mar 2007. 16:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
to bi bilo extra kad bi bilo 4gb jer kao sto rekoh memorije nikad dosta ali dok to ne bude i 2gb je dosta.
da neznas kako se krecu cene za 1 i 2 gb kod nas?
i na k750 je mogla ms pro duo od 4gb,a moze i na k800 m2 od 4gb ali je nema u proizvodnji jos i to je provereno,a kod nas ce naci najvise 1gb,posto 2 gb je preskupa,pa verovatno prodavcima nije sigurna zarada da nabavljaju 2gb
to koliko telefon neki moze da primi sve zavisi od softvera,moze da izadje i od 20GB ali ako softver telefona ne podrzava toliku karticu ona nece raditi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Najniža cena kod nas, barem koliko ja znam, za 1 GB (Sony) je 58 Evra.
2 Admin
Ovu istu poruku sam postavio juče, ali je ona nestala???
Zamolio bih Vas da ne brišete poruke bez razloga i mimo pravilnika jer sam na to veoma alergičan!!! Jedini razlog, koji mi pada na pamet, iz kog ste mogli da obrišete moju poruku je potencijalna reklama. Ja niti imam veze sa dotičnom firmom koja prodaje M2 kartice po ovoj ceni niti ću navesti ovde njeno ime.
Napisao sam čisto informativno da je najniža cena kod nas za 1 GB 58 Evra, za mene je to lopovluk! Ja sam svoju karticu (Sony M2 1GB) nabavio iz Švajcarske po ceni od 59 CHF (što iznosi ~37 Evra).
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2
ako sam ja dobro skontao na netu sam video da je 2gb u engleskoj je 35funti
takodje planiram da je nekako narucim jer ne verujem da sa isporukom kod nas moze da kosta vise od 50...a to je opet bolje nego ovde da se plati 58e za 1 Gb
Mi$a Samovar, ali ako uzmes 2GB,moguce je da ti nece raditi.Zato bolje potrazi nekog ko ima(ovde nema niko,valjda ima neko na stranim forumima aj pokusacu ja da nadjem nekog) i vidi da li telefon uopste radi sa 2GB.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
E sad nije to samo zbog slika ne gledam ja ovaj telefon kao digitalni aparat,vec kao nesto vise, ipak tu je mp3, pa aplikacije pa jos 100 cuda a uz to uvek ga mozes koristiti kao mali prenosni hard
na par sajtova pise da su SanDisk kartice od 2gb kompatibilne sa k800i i cak se prodaju kao mem.kartice bas za K800i cak sam na jednom sajtu nasao i da je cena za 3katice od po 2gb 97funti
mislim da sam pronasao odgovor pa cu se kockati i sta bude neka bude...
evo ako jos neko ima nedoumicu da li podrzava ili ne 2gb http://www.sandisk.com/Compatibility/De ... K800i.aspx
narode ali ja imam MS PRO Duo od 4GB i nece da mi radi. koci mi telefon do ludila i onda mi zakoci. da li neko zna sta da radim ili ima neko da se trampi za karticu od 2 GB? POZZ
Pa znam,al mozda je mislio cisto da kaze da njemu kartica od 4GB ne radi na K750 tako da ne mora da znaci da ce raditi i ova M2 od 2GB u K800!
Al ga napisah,al dobro nema veze,reci ce nam on sta je mislio ako se vrati!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.