Baterija na k700i? koliko moze
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- macakbl
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
- Kontakt:
Baterija na k700i? koliko moze
Zanima me koliko moze da izdrzi baterija na k700i, meni jedva dva dana... doduse mast mu vadim ali opet... mislim da bi morao vise, pre njega sam imao t610 i radio je ko crnac 5-6 dana,...! pozdrav
Ne znam batice, ja sam od svih koji imaju k700i, cuo istu pricu a to je da baterija ne moze da traje vise od 3 dana, a to je i moje iskustvo pokazalo! Verovatno si ga imao 3 dana, a uz pricu treba dodati gprs, sms, radio, igrice i sl.! Iz iskustva mog i ostalih ljudi 2 dana opptimum uz malo jace koriscenje i do dana trajanja je puna kapa!
A ludak jel se povecava autonomija?

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Jok, ali je zanimljivo videti tako nešto. Ja da imam K700 nikada tako ne bih pokušavao, ali pošto smo ja i dva ortaka(preciznije ortak i ortakinja) odlučili da izvršimo eksperiment, onda nema neke preterane veze da li će telefon da rikne. Test period je bilo celo jedno posledpone i K700i nije ništa falilo. 

U susret novim izazovima...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ovo je dobro "da zipuje potrošnju"...
Kao što je meni jedan lik rekao "ušao mi virus u procesor" ili opis "kvara" na kompu: "Tarzan neće da se uhvati za lijanu"...
Pa, neće sam, moraš da stisneš dugme!
Ima nas raznih...

Kao što je meni jedan lik rekao "ušao mi virus u procesor" ili opis "kvara" na kompu: "Tarzan neće da se uhvati za lijanu"...

Ima nas raznih...
Poslednja izmena od Miškoni u Pon, 13. Dec 2004. 10:23, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ●
Re: Baterija na k700i? koliko moze
da mu vadiš mast budi sretan i sa dan ipo, imao sam, sad ga ima moja djevojka, puni se svaki drugi dan, ako ga baš koristiš.macakbl napisao:Zanima me koliko moze da izdrzi baterija na k700i, meni jedva dva dana... doduse mast mu vadim ali opet... mislim da bi morao vise, pre njega sam imao t610 i radio je ko crnac 5-6 dana,...! pozdrav
to i nije mnogo, ja sam promjenio i t610, z600, s700, k700.... tri dana je super baterija za bilo koji telefon pa nokiu 6600 ili 7610 puniš svako veče ako je ubijaš a meni ni to nije loše ako je telefon dobar

DAj ne moguce da je ozbiljno to lik rekao??? Ako je tako, onda stvarno nas ima raznih, u svakom slucaju umro sam od smeha! hehe, Tarzan!Miskoni napisao: Kao što je meni jedan lik rekao "ušao mi virus u procesor" ili opis "kvara" na kompu: "Tarzan neće da se uhvati za lijanu"...
![]()
![]()
Pa, neće sam, moraš da stisneš dugme!
![]()
Ima na raznih...

A ja o5 ponavljam ljudi nemoguce je da novi telefoni sa kolor ekranima drze kao stari i to 5 dana realne upotrebe zaboravite! K700i ima uzas losu bateriju i 2 dana kome izdrzi uz jacu upotrebu neka bude srecan!

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@Ludak - nije Miloš, ovo je jedan stariji lik, koji je digao frku da mu komp ne radi jer njegov klinac nije znao da igra dotičnu igricu, pa je dovukao ceo komp (i monitor, stampač i skener) u servis, a opis kvara sam već rekao - prva liga! Akki, živa istina, izginuli smo od smeha!
Nego, u vezi trajanja baterije - stvarno je nelogično očekivati da baterija na jačim telefonima traje duže od 2-3 dana, a po meni, u normalnim urbanim uslovima korišćenja, za to nema ni potrebe. Sasvim je dovoljno da izgura nekih 24 sata normalne upotrebe, pa na punjač - mob se puni - vlasnik takođe (spava) i milina. Struju imamo, uvek može da se dokupi još jedan punjač ili baterija. Naravno, kažem u urbanim uslovima, ali, ako neko planira duži boravak u Sahari, to je već nešto drugo...

Nego, u vezi trajanja baterije - stvarno je nelogično očekivati da baterija na jačim telefonima traje duže od 2-3 dana, a po meni, u normalnim urbanim uslovima korišćenja, za to nema ni potrebe. Sasvim je dovoljno da izgura nekih 24 sata normalne upotrebe, pa na punjač - mob se puni - vlasnik takođe (spava) i milina. Struju imamo, uvek može da se dokupi još jedan punjač ili baterija. Naravno, kažem u urbanim uslovima, ali, ako neko planira duži boravak u Sahari, to je već nešto drugo...

● PRAVILA FORUMA ●