N80 vs. N73 vs. N91 sta mislite???
N80 vs. N73 vs. N91 sta mislite???
Zeleo bi da kupim neki od ovih telefona sta mislite koje je najbolji???
Napisite mane i vrline ovih telefona!!!
Unapred hvala!!!
Napisite mane i vrline ovih telefona!!!
Unapred hvala!!!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
auuuuuuuuuuu i vi se razumete u telefone qq n91:( necu komentarisati jer ne znam kakav je,a n80 je zakon ja sam se dvoumio isto izmedju ta dva (n80 i n73)i definitivno sam resio n80 najbolji jeste da slajd nije kao kod samsunga al telefon je vrh ,prvo n80 ima mnogo bolju kameru zbog ekrana koji je malo manji al je mnogo bolje osvetljen nego n73(blede su slike),drugo softver na n80 je mnogo bolji,na n73 se baguje stalno....jedino sto mogu lepo da kazem za n73 da je lepa izrada inace sve ostalo je daleko ispod n80!!!!
Toliko od mene....da ja sam kupio N80 kad je bio na najjeftinijem mestu 400 e,a N73 je uvek bio 70-80 evra manje mislim ocigledna je razlika u svemu.....ostali nemojte se ljutiti al ja ovo pricam iz iskustva (moj drugar je imao N73 al kad je video da sam ja uzeo ovaj i kad je video ocigledne razlike,prodao ga je i kupio N80)mislim da nema potrebe vise govoriti o tome razlika je ocigledna.

Toliko od mene....da ja sam kupio N80 kad je bio na najjeftinijem mestu 400 e,a N73 je uvek bio 70-80 evra manje mislim ocigledna je razlika u svemu.....ostali nemojte se ljutiti al ja ovo pricam iz iskustva (moj drugar je imao N73 al kad je video da sam ja uzeo ovaj i kad je video ocigledne razlike,prodao ga je i kupio N80)mislim da nema potrebe vise govoriti o tome razlika je ocigledna.

<<<Black N96>>>
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
neznanje je blagoslovvertu napisao:auuuuuuuuuuu i vi se razumete u telefone qq n91
ja sam kupio N80 kad je bio na najjeftinijem mestu 400 e,a N73 je uvek bio 70-80 evra manje mislim ocigledna je razlika u svemu.....ostali nemojte se ljutiti al ja ovo pricam iz iskustva

Poslednja izmena od fain2daniel u Pon, 19. Mar 2007. 22:21, izmenjeno 1 put ukupno.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
gameforce, 75%
Mada se meni sviđa i N91 kada se uzme u obzir kvalitet izrade i njegove prednosti...

Mada se meni sviđa i N91 kada se uzme u obzir kvalitet izrade i njegove prednosti...

● PRAVILA FORUMA ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja bih se ipak pre odlucio za N80. Zasto? Negde sam vec pisao o tome pa da se ne ponavljam al ukratko, ima sve sto i ova dva + wifi, a po meni barem, elegantniji. P.S. I nije tacno da se rasklima slajder, to moze da prica onaj ko ga nikada nije ni video a kamoli drzao u ruci...Tako da ne obaziri se na takve postove. Ovo sto sam napisao je iz iskustva mog brata koji njaka taj telefon vec nekoliko meseci pa mu je i dalje kao da je iz fabrike izasao a prilicno ga koristi i ne pazi bas toliko koliko bi vecina korisnika 

Azimuth, ja upravo drzhim u ruci jedan primerak N80 koji poshteno klima a nov je bukvalno,drug ga je dobio iz Austrije. Chak me je iznenadio i poklopac baterije koji skripi,sav se gega...
Jednostavno telefon nije dobro upakovan...debeo i tezhak telefon na slajdu ne ide...
Lichno ga ne bih kupovao. Za N91 ne mogu nishta da kazhem jer telefon nisam koristio ali bih ga rado posedovao
Jednostavno telefon nije dobro upakovan...debeo i tezhak telefon na slajdu ne ide...
Lichno ga ne bih kupovao. Za N91 ne mogu nishta da kazhem jer telefon nisam koristio ali bih ga rado posedovao

- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Znao sam samo sam cekao napad,to sto je vise njih glasalo za N73 ne znaci uopste da je bolji druga stvar N73 je losa kopija N80 upakovana u drugo kuciste,Albumag ja imam N80 oko 5 meseci i meni niti se klima slajd niti mi nesto skripi....al ne bitno ne vredi raspravljati svako tera svoje.
E Azimuth to je samo jos jedan dokaz da ja ne lupetam ili sta je vec neko pomislio.
Dobro sad ja i pazim na telefon mozda preterano,od prvog dana stoji u futroli al ga koristim bas bas dosta.
Milos!1! naravno da sam slike prebacio na komp i razlika je ocigledna,slike sa N73 su ciste ali previse svetle,a sa N80 po meni odlicne (opet ponavljam,ne zato sto ga ja imam nego zato sto stvarno jeste tako)
pozzzzz
E Azimuth to je samo jos jedan dokaz da ja ne lupetam ili sta je vec neko pomislio.
Dobro sad ja i pazim na telefon mozda preterano,od prvog dana stoji u futroli al ga koristim bas bas dosta.
Milos!1! naravno da sam slike prebacio na komp i razlika je ocigledna,slike sa N73 su ciste ali previse svetle,a sa N80 po meni odlicne (opet ponavljam,ne zato sto ga ja imam nego zato sto stvarno jeste tako)
pozzzzz
<<<Black N96>>>