W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26

Post od smart_girl »

imam 2 problem, paonekada kada ukljucim mjuzu preko walkman-a cuje se kao. da kazem pokvaren televizor ili tv izgubi zvuk tako nekako i kada iskljucim ili promenim pesmu sve je normalno a i ponekada kada ukljucim kameru sve mi je crno belo a kada je iskljucim i ponovo ukljucim sve je ok :smutny: !

imam jednu ideju da nije slucajno zato sto mi je skinut sa vodafon-a (zaboravila sam da odnesem mob na flashovanje :oops: )!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

smart_girl flashovanje ce pomoci i ako imas garanciju pravac u taj shop na reklamaciju sa zahtevom da se flashuje tj debranding 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

fain2daniel, hvala na veoma brzom odgovoru :wink: ! kupila sam ga, ustvari kao sto sam rekla, kupili su mi drugovi u mobtrendu! nadam se da ce na kraju sve biti ok :unsure: !

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

hmmm mobtrend (bg) :disgust: ja licno nisam imao losa iskustva sa njima(kupljeno 5 uredjaja kod njih i svaki radi i dan danas bez greske) ali bilo je dosta price o toj radnji na ovom forumu i to uglavnom negativne prirode :dry:
nadam se da ce biti korektni tj izaci u susret :wink:

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

i ja se nadam ali nisam sigurna da l cu moci jer sam izgubila slusalice :oops: i ...... citac m. kartice.
fain2daniel sta mislis da li ce mi primiti reklamaciju? (ja mislim da nece :cry: )

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

jel ti imas garanciju za fon? sluske kao i adapter ti nisu bitni uopste sto se reklamacije tice ako je garantni list vazeci moraju ti izaci u susret 8) ako je jos i ocuvan,nema ogrebotina ili nekih vecih hw ostecenja na uredjaju ne vidim razlog zasto bi te odbili...drzi se svoje price da je uredjaj sam od sebe poceo da zabaguje,blokira,koci itd...da se to pogleda i po potrebi flashuje (procitaj garantni list da bi se uverila o svojim pravima) 8)

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

Imam garanciju i ima samo neke tanke povrsinske ogrebotine na ekranu samo 3-4. A mobilni sam dobila oko 28. februara evo bas sam pogledala imam neki racun (nije fixalni)! mnogo sam srecnija sada :) !

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

idi ti i proveri kod njih kako stvari stoje i kada ti budu vratili fon u urednom stanju onda se raduj 8) javi kako si prosla

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

rekla sam da sam sada srecnija a ne sa sam srecna kao da sam dobila novi mob :wink: ! javicu danas posto moram nesto da idem do tog dela bulevara 8) ! 8) !

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

otisla sam i oni mi rekli da im dam da flashuju ja 900din :dry:. Zar ne bi trebalo besplatno i jos da mi ne ubace originalan softver vec neki nihov :x ! ali nema veze upravo sam dala mob na flashovanje :) , naravno sa originalnim softverom! Ovde mi je servis 2m od kuce!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

trebalo bi da ti urade flash za DZ jer imas garanciju ali imajuci u obzir cinjenicu da imas par obrebotinica na fonu uvek bi mogli da ti kazu da ti je ispao cime se gubi garancija i placa svaka popravka :disgust: bitno je da ti fon proradi pa i tih 900din....
cini mi se da je bilo i pitanje za sluske?opcija 'izmeni' radi posao :wink:

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

ma nista mi nije rekla za to sto mi je mob bio malo ogreban to se ni nevidi nego uzme nazove nekoga i kaze to kosta toliko i toliko a ja joj lepo rekla da hocu reklamaciju! koliko me je iznervirala!
malo sam potrazila i videla sam da je bio dosta razglabanja o sluskama pa sam mislila da ce me verovatno napasti kako netrazim i tako to :oops:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Pooma, a jel'se taj m.stick ne "vidi" u my computer kao "removable disk", f disk ili slično, kad fon spojiš kablom??? Probaj i u add hardware...
Samo treba instalirati program sa SE sajta, i kad tel uključiš prepozna PHONE i PHONE CARD kao removable diskove

Looda_Plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 21:31

Post od Looda_Plavusha »

Ovako, imam SE w810 vec poprilichno dugo, otprilike kad se pojavio... Ali crkle su mi slushke, i ne znam gde cu da ih nadjem??? A i hocu da uzmem vecu memoriju, najbolje bi bilo 2 gb, ali negde sam chitala da se telefoni uspore kad im se nagura ta 2gb memorija... Da li je to tachno? i otprilike koliko koshta? TNX PEOPLE!!!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Neće ti usporiti a za sluške najbolje zovi radnje ili proveri ovde
Angel_Of_Darkeness, mislio sam da removable ne zahteva nikakvu instalaciju?
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Looda_Plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 21:31

Post od Looda_Plavusha »

Xvala! :roll: :roll: :roll:
E da, ako nekoga zanimaju teme za w810, moze da pogleda na http://wap.esato.com, ovde ima gomila.
Preporuchujem vodafone disco, walkman on fire, dragon, snake, a za devojke su xtra: jaguar, rose animate, question (my favorite), Rojo... Da, jel moze neko da da adresu za neke dobre igrice? TNX again!

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

@Vlada Zem: Meni su Z530i i K310i mogli bez instalacije, a jedan drug što ima K750i nikako to nije uspio. Kad uključi kabal isto kao da je ukljucio punjač! A kad je instalirao SE programe, moglo mu je(tako bar on kaže)!
I Bog je Srbin...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

He-he, sad mi diskutujemo o w810 a ni nemamo ga :lol: .
Nego, pitanje je bilo oko "vidljivosti" w810, BEZ ikakvih instalacija, "plug&play", mora da se "ponaša" kao -usb mass storage-, meni je tako bilo i na w550i i na n6131... samo 1 PC nije "video" w550i ali je "pronašao" preko "add hardware"( :unsure: )
crazy blondie, proveri pp
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od smart_girl »

uzela sam mob sa flashovanja i sada je ceo meni kao na k750 :cry: (nemam flash teme u mobu) i naravno volela bih to da promenim.Zaboravila sam da beckap-ujem one teme koje bi trebale da budu flash.

nasla sam sajt skinula sam teme isprobala i mogu reci da su sjajne :D

bigbug
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Feb 2007. 17:10

Post od bigbug »

Kada stavim jacinu zvuka na 1-2 "crte" cuje se prilicno jak i neprijatan sum kada su tonovi u muzickoj numeri slabi. Sum je cak izrazeniji pri MP3 reprodukciji nego pri slusanju radija. Verzija softvera je R4DB005. Da li je postoji mogucnost da se ovaj sum eliminise intervencijom na firmware-u.

Odgovori