Ja i dalje ne kontam zasto bi neko toliko cesto menjao telefone i sta time toliko mnogo i nezamenljivo dobija?!

Kameru koja u principu samo za zezanje i koristi a ako zelis iole ozbiljniju fotku uzeces fotoaparat i slikati kao sav normalan svet, zar ne? Kazace neko vise memorije, a sada ti je malo recimo 1 ili 2gb? Video? Imas camcoder za 250 evrica kakav hoces a o razlikama tj. kvalitetu snimaka da ne pricamo. Noviji Symbian? A sta ti to sa "starim" na N80 nisi mogao ili imao mogucnosti a sto ces moci sa ovim na N95? Ili ga menjas samo da bi se reklo da imas medju prvima taj i taj telefon? Kako nikako da neki ljudi skontaju da to cesto menjanje telefona nije nista drugo do bacanja para, uzaludno, a mizerne su razlike u mogucnostima. Ajde da razumem da neko ko ima telefon od pre par godina pa ga menja, sto mi je i normalno pa i da primeti neku razliku, dobije mnogo vise, ali brate mili iskesirace se sada i u neko dogledno vreme nece sigurno opet. Kontam ja to mamini i tatini sinovi ali ne kontam zasto nebi uzeo nesto drugo, mozda potrebnije sto ti treba? Ili je odgovor na to pitanje to sto to nesto neki drugi ljudi nece moci da vide na ulici i da zavide ili da se ismejavaju bacenom novcu? Pa za te pare bih pre kupio polovnog yugica i uleteo u njim u Dunav pa bi se o meni pricalo godinama a i bio bih prvi koji je to uradio, originalno zar ne? Aj neka mi neko odgovori, cemu to silno i na svakih par meseci menjanje telefona? Koje ste vi ljudi uopste godiste? Eto i
gargamel4 vidim da se slaze sa mnom, ni njemu cini mi se nije jasno sve ovo sto ni meni nije. U svakom slucaju delimo misljenje. Sve u svemu, ja bih malo razmislio o svemu tome, uzeo te pare i zapucao negde preko grane na malo duze letovanje a ostavio N80 ili koji telefon vec imate vi sto sto hocete da uzmete N95.