Idealni smartphone telefon

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nažalost, "da me ne mrzi (kao što me mrzi)" se odnosi i na tvoj predlog... :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Miskoni, pazi da ne zavrsis u nekoj specijalizovanoj ustanovi :D Mislim, ipak, i ja sam imao svakakve i ideje, i vizije, i sta ti ja znam sve, samo sam pametno cutao o tome, nikad ne znas koga Veliki brat posmatra :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

evo ja da vam preporucim idealni smartphone, bez da naglashavam opcije jer ih ima sve ;) -

HP iPaq rw6815 PDA sa mnooogo ram memorije, i apsolutno svim karakteristikama koje ce zadovoljiti smartphone manijake, uz jedino nedostatak 3G-a ..
There is no knowledge that is not power

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hmm...ovo me podseca na onu temu o "SE W1000i" od pre nekog vremena gde smo lupetali "moguce" funkcije dok nam vec nije bilo dosadilo :roll: :roll: :D :D
Pokusah je "dignuti" ponovo ovde,ali mozda je obrisana...nisam je nasao.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Green, postoji tema o w1000, ali su je zakljucali. Otrgla se kontroli vec na drugoj strani...
Sad sam bas video onaj "SE" sa sahovskom tablom tamo :)
btw. Za one koji nisu culi, Samsung je razvio tehnologiju za tachskrin- kada pritisnemo "dugme" taj deo ekrana zavibrira, davajuci osecaj dugmeta... Tako da bih ja telefonu ugradio touch panel umesto tastature. Jedino sto ti "dugmici" nikada ne mogu biti kao pravi... dok Japanci ne izmisle.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cekajte ljudi, ja cekam vrlo brzo da krenu LCARS paneli kao u Star Trek-u. Skinuo sam cak i temu za svoj E61, ali umalo da mi telefon zavrsi sa formatom... Tema deluje extremno nedoradjeno, i jako sam bio nezadovoljan, a telefon nije dao da je promenim, nisam mogao da udjem u odeljak teme. Srecom pa sam uspeo manuelno da je odstranim preko kabla.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

eXtreme_Symbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 21:23
Kontakt:

Post od eXtreme_Symbian »

ma nemojte preterivati ... npr ja bih uzeo za osnovu 6630 jer je najlaksi za rukovanje, tj njegova tastatura i raspored , e sad stavite mu 2gb i 512k boja a kamera ne treba jaca od 3mp jer za to sluzi foto aparat. E i nedostatak mu je infrared ali samo zbog onog programa ir - remote koji sam imao na 3660, sve u svemu uzeo bi kucishte od 6630 a ubacio sve shto ima n73.... jer imao sam oba i verujte mi n73 je sjajan ali 6630 je zakon. :P

Odgovori