E drustvo, nove muke.. Izgubio sam onaj sundjercic sto se stavlja na sluske.. Pa me zanima ako ima negde to da se kupi odvojeno..
PS: Mnogo zuljaju usi bez sundjercica..
Zz!
Jao verovatno to na k750...veruj mi NIGDE...ja sam izgubio onaj gumeni deo(HPM-70) srecom te uz original stize i rezervna gumica....pitaj po radnjama servisima mozda ti i prodaju..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
P ja dok sam imao k750i meni su u busu ispali ti sundjeri i nigde nisam mogao da ih kupim odvojeno,cak ni u servisima sa delovima...ma nigde ih nema ni za jedan model mislim.
E kljajo covece pa on prica za N70 ja i ne videh qq,ne verujem da ces i za njega naci ja imam N80 i te sundjere nisam ni stavljao bas zbog toga da ih ne zagubim..pozzzzzzz
_______________________________________________________ Miškoni:: Ne piši više postova za redom već koristi opciju "izmeni"!!!
Probaj da nadjes na buvljaku one naordinarnije sluske za walkman, ona prastara varijanta, mislim da ne kosta vise od 150-200 din, i te sundjercice prebacis. Ja sam to odradio sa sluskama za 3300 svojevremeno.
e McLaren pojma nemam evo stoje u kesici u kutiji vec 5 meseci....bem li ga sta ce mi Al dobro je za leto kad se oznojis pa ne klize slusalice dobra je stvar
Rade90, tek sad znam o cemu se radi(preimenovana tema)....ako ne nadjes u servisu(pod uslovom da imas nekog prijatelja koji ce nekom balavcu zakinuti sundjercice..)na konju si...ako ne onda djipi nekom ti..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
ljudi ja sam ima pola godinei zgubio sundjere sa k750i slusalica i doso u radnju u centru i pito dal imaju u prodaji ,i likusa mi izvadi dvije i kaze u redu je,kao nema sta da platis, previse su jeftine,jeste bio fals ali su radile poso,probaj u nekoliko prodavnica,ko zna?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.