Sundjercic za slusalice?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Rade90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2007. 17:52
Kontakt:

Sundjercic za slusalice?

Post od Rade90 »

E drustvo, nove muke.. Izgubio sam onaj sundjercic sto se stavlja na sluske.. Pa me zanima ako ima negde to da se kupi odvojeno.. :disgust:
PS: Mnogo zuljaju usi bez sundjercica.. :lol:
Zz!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Jao verovatno to na k750...veruj mi NIGDE...ja sam izgubio onaj gumeni deo(HPM-70) :roll: srecom te uz original stize i rezervna gumica....pitaj po radnjama servisima mozda ti i prodaju..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

P ja dok sam imao k750i meni su u busu ispali ti sundjeri i nigde nisam mogao da ih kupim odvojeno,cak ni u servisima sa delovima...ma nigde ih nema ni za jedan model mislim.

E kljajo covece pa on prica za N70 ja i ne videh qq,ne verujem da ces i za njega naci ja imam N80 i te sundjere nisam ni stavljao bas zbog toga da ih ne zagubim..pozzzzzzz 8)
  • _______________________________________________________
    Miškoni:: Ne piši više postova za redom već koristi opciju "izmeni"!!!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

vertu napisao:ja imam N80 i te sundjere nisam ni stavljao bas zbog toga da ih ne zagubim..pozzzzzzz 8)
Pa sta ce ti onda!? :lol:
Btw Rade90 dosta tesko ces naci samo sundjere,raspitaj se po servisima,mozda je ostao neki kod njih! ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Probaj da nadjes na buvljaku one naordinarnije sluske za walkman, ona prastara varijanta, mislim da ne kosta vise od 150-200 din, i te sundjercice prebacis. Ja sam to odradio sa sluskama za 3300 svojevremeno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

e McLaren pojma nemam evo stoje u kesici u kutiji vec 5 meseci....bem li ga sta ce mi :D Al dobro je za leto kad se oznojis pa ne klize slusalice dobra je stvar :lol:
<<<Black N96>>>

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Rade90, tek sad znam o cemu se radi(preimenovana tema)....ako ne nadjes u servisu(pod uslovom da imas nekog prijatelja koji ce nekom balavcu zakinuti sundjercice..)na konju si...ako ne onda djipi nekom ti..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

ljudi ja sam ima pola godinei zgubio sundjere sa k750i slusalica i doso u radnju u centru i pito dal imaju u prodaji ,i likusa mi izvadi dvije i kaze u redu je,kao nema sta da platis, :lol: :lol: :lol: previse su jeftine,jeste bio fals ali su radile poso,probaj u nekoliko prodavnica,ko zna? :)
.

Odgovori