Telefoni sa mogucnoscu odbijanja dolaznih poziva?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
ciglica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 18:06

Telefoni sa mogucnoscu odbijanja dolaznih poziva?

Post od ciglica »

Ako neko zna neki model mobilnog telefona koji ima mogucnost odbijanja (sprecavanja) dolaznih poziva navadenih brojeva resio bi me visemesecnih muka . Unapred zahvalan

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Svi simbian telefoni ali skoro i svi ostali treba znati :roll:
Koliko imas brojeva kojima treba staviti zabranu mozes i da promenis karticu
;) :D
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

ciglica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ciglica »

Za sada jedan broj ali me uznemirava 10 meseci. Zvanicna procedura za zabranu uznemiravanja je prilicno komlikovana . Ako je neko uporan u uznemiravanju lako moze da promeni broj ( na trafikama za 200 din) . Ako uvek treba uci u ponovo u zvanicnu proceduru zabrane mislim da bi mi se smucilo. Broj ne zelim da menjam. Imao sam samsung Dd500. Ukraden mi je pre par nedelja. Nisam uspeo da pronadjem ovu opciju dok je zabrana SMS-a ok .

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

ciglica, imas tu opciju i u SE telefonima (mislim da postoji od modela t610 pa do ovih najnovijih),ali kod njega je ta opcija malko drugacija,naime mozes da postavis do 10 kontakata od koje ces da primas pozive,a svaki kontakt moze da sadrzi do 5 broje,sto je ukupno 50 brojeva,za sve ostalo prilikom poziva dobijaju signal zauzeca!
Tako da ako ti odgovara ovako,pravo je resenje!
D500&E71

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ima telefona koji imaju sekretaricu kao 6230i i kada te zove ukljucis sekretaricu i resis problem! :roll: :wink:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Ja recimo imam nokiu 6630 imas program koji se zove "black list" on sluzi za sprecavanje poziva sa odredjenih borojeva, a postoji i drugi program valjda "andvaced call menager", jeste da ih ne koristim, ali eto cisto da znas!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam, ja sam problem uznemiravanja pre par godina reshio jednim pozivom na 789, lepo se ispricao sa ljudima, potom sam zvao ortaka u policiji, i nakon 2 dana problem ej bio resen :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ciglica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ciglica »

:) :) Hvala na idejama. Danas sam gledao na delu "black list" na N73. Super resava ovaj problem a daje i mnogo drugih mogucnosti

Odgovori