Sharp 902 ili SE K750
Da napravio adapter 2.5mm u 3.5mm i stavio KOSS THE PLUG...Nebo i zemlja razlika....Bash me zanima kako bi se ponasale u nekom k750 ili tako nekom...I dalje kazem W seriju izvlace dobre sluske u kompletu i onaj MegaBass(auu kako mi fali)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ma nisam sekao KOSS jel si ti lud!!!Masterokrata, da da ti!!! Nego ovako je bilo,od motorole sluske cviknuo onaj 2.5mm muski sa jedno 10-15cm kabla toliko mi treba i zalemio na 3.5mm zenski(uz semu naravno jer je raspored kod motorole malo drukciji od standardnog 2.5mm)
Masterokrata, karticu nisam uzimao jer sam s njim dobio 256mb tako da mi je to dovoljno...ali slusaj ovo jbt...cale i keva danas(posto sam dao statistiku i bio dobar decko) misleci da josh uvek furam c55 dali 200e za fon!!!Cale castio!!!Tako da masteru ne znam sta mi je ciniti...U komp ne dajem jer to nije dosta(btw dodji u cetvrtak na prijavu ispita da ti pokazem nesto u Pakomu!!!) tako da gledam neki telefon!!!Jbg prodacu i m65 i E398(imam kupca za nju za 75e) i bicu na nekih 310e a onda da se dam u razmisljanje sta i kako uzeti!!!Daj neki savet
Masterokrata, karticu nisam uzimao jer sam s njim dobio 256mb tako da mi je to dovoljno...ali slusaj ovo jbt...cale i keva danas(posto sam dao statistiku i bio dobar decko) misleci da josh uvek furam c55 dali 200e za fon!!!Cale castio!!!Tako da masteru ne znam sta mi je ciniti...U komp ne dajem jer to nije dosta(btw dodji u cetvrtak na prijavu ispita da ti pokazem nesto u Pakomu!!!) tako da gledam neki telefon!!!Jbg prodacu i m65 i E398(imam kupca za nju za 75e) i bicu na nekih 310e a onda da se dam u razmisljanje sta i kako uzeti!!!Daj neki savet
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
milan91, E vala bash sam sve imao!!!Znas kako lud sam trenutno za k550 ali mislim da mu je cena previsoka...Sto se tice slusanja muzike imam ovaj moj walkman mp3 plejer i vidi se da mu nijedan telefon nije dorastao po tom pitanju...
Sto se tice w950...Skontao sam da bash i nisam za smartfone uredjaje a i posto sam nesto trapav u poslednje vreme mogao bih da ga povredim
Znaci treba mi nesto glasno(da se dobro dere,sto jaci zvucnici),veci ekrancic,da nije preklop.marka nije bitna,baterija nek izdrzi tri dana(posto se nece slusati muzika na njemu) e i sad ono bitno...dobra kamera i dobar video zapis(znam da me to limitira na nekoliko modela)
Sve osim kamere imam u e398 sto mi u zivotu treba a posto sam takav covek da mi se ne kupuje digitalni fotoaparat jer ne izradjujem slike vec mi stoje na kompu,voleo bi da imam dobru kameru...2mpx dosta taman za wallpaper...ali sto kvalitetnijih 2mpx!!!
Sto se tice w950...Skontao sam da bash i nisam za smartfone uredjaje a i posto sam nesto trapav u poslednje vreme mogao bih da ga povredim

Znaci treba mi nesto glasno(da se dobro dere,sto jaci zvucnici),veci ekrancic,da nije preklop.marka nije bitna,baterija nek izdrzi tri dana(posto se nece slusati muzika na njemu) e i sad ono bitno...dobra kamera i dobar video zapis(znam da me to limitira na nekoliko modela)
Sve osim kamere imam u e398 sto mi u zivotu treba a posto sam takav covek da mi se ne kupuje digitalni fotoaparat jer ne izradjujem slike vec mi stoje na kompu,voleo bi da imam dobru kameru...2mpx dosta taman za wallpaper...ali sto kvalitetnijih 2mpx!!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Jones, to sto ti trazis prijatelju odgovara samo opisu nokije 6233,zvucnici su preglasni,lep i veliki displej,nije symbian,ima 2mpx (po zelji),doduse malo losije fotografije (jer nema AF),ali video ubija (sta da ti kazem,1min video snimka 13-14 mb memorije) i na kraju slag-baterija od 3 dana (takodje po zelji)????...,e da i nije preklop,nego klasicna i cvrsta (very) monoblock konstrukcija!
Jos nesto?
Jos nesto?

D500&E71