Predlog - MS majice

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Odgovori
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Predlog - MS majice

Post od blade_bre »

Da li bi bili zainteresovani, a nasi dragi Admini dali dozvolu, da stapmamo neki logo i natpis na majice?
Recimo da se nekoliko clanova organizuje oko toga.
Ko zeli majicu, mogao bi da se javi, da posalje pare (kolko vec treba... nemam pojma posto je stampa), sve bi uskladili da bude u isto vreme... (ne pomisljajte na kradju ili sl. posto bi se oko "tehnickih" detalja dogovorili).

Ovo bi bila odlicna reklama za sajt, a sa druge strane mogli bi da se k****** kako imamo majice mobilnisvet.com

limited edition :lol:

Ako neko ima slican predlog samo nek' izvoli!

mozda mozemo i nesto drugo, ne moraju to biti majice.

8)
...shit happens... keep d smile!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Iskreno uopste nije losa ideja,ja sam za te majice Limited Edition,al da ne budu bas obicne bele majice sa nastampanim tektom,nego neke malo ozbiljnije! :) :wink:
Ni kacketi ne bi bili losi,jer dolazi leto pa...:D
E sad,kao sto rece,dosta toga zavisi i od admina! :unsure:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

blade_bre fora sa bencha jelSlika
inace moze biti sa MS world logom na ledjima i sa kragnom neka crvena boja a na prednjoj strani sa leve strane neka bude MS forum ili nesto sl...treba naci zrtvu za ovo cimanje :disgust: inace podrzavam ideju i ako je cena pristojna uzimam 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Cena ce biti koliko kosta stampa i postarina, nista vise. Pa necemo valjda na ovome da zaradjujemo, svi smo ovde jer volimo jednu isti stvar.
E nisam znao za Benchmark (ozbiljno)...

Ne verujem da bi mogao ici kacket, al ko zna, sve cemo se raspitati po stamparijama, samo ako odobre Adm...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

blade_bre, stampa nije skupa, u decembru sam stampao neku sliku na majicu bilo je oko 700din, a mesto je ona stamparija-kopirnica na spratu SPENS-a. Ja sam stampao 1 komad :D na vise bi verovatno isao neki kolicinski popust.

Ne bi bilo lose ako dobijemo autorska prava na stampu logo-a da svako na ledjima istampa svoj nick ili avatara :wink:
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja sam za to...mislim još ako bude crna sa plavim slovima...extra....ali videćemo...
masterokrata svidja mi se tvoja ideja sa logom...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Masterokrata, mislim da to moze i jeftinije... al eto, i 700din nije strasno. Racunaj 10e maximalno za postarinu i majicu.

Anw, evo PRIMERA, znaci lupio sam malo pre, cisto da vidimo....

Slika

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja sam se davno nesto igrao i napravio neki logo mobilni svet,tj. isti kao ovaj samo malo drugaciji.Evo postavljam ovde(iako sam slao adminu,i predlozio da ovaj zameni tim mislim da se nije slozio :wink: ) vi vidite ako mozete da iskoristite za nesto,ako ne nista :roll: 8)

Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

nije losa ideja.. pogotovo ako bi mi clanovi napravili logo.. samo niko se ne javlja od uprave :dry:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

blade_bre, gde nadje onu ciglu da stavis na majcu?
salim se :)
Predlog za limited edition majce je super...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@blade_bre: treba da stavish neki FENSI TELEFON (npr. N95 ili slicno :D).

@all: btw koliko me placaju da nosim tu majcu? Da znam na cemu sam... :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Samo ako kazu da moze, polako cemo smisliti sta cemo sa dizajnom. Tesko da ce ici Odredjeni model, ili brend, necemo da favorizujemo nikoga (dok ne plati :D)
A ono za nick na majici mislim da je glupo (bez uvrede!!).

No, cekajte da neko kaze da ovo Sme da se realizuje, pa da pricamo o tehnickim stvarima (detaljima).

8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Super je ideja za majce, pogotovo da budu limited edition! Slazem se da nijedna marka mobilnih telefona ne bi trebala da bude favorizovana na njima (osim ako doticna kompanija ne zeli da plati nesto u vidu sponzorstva za iste ;) ) Sto se dizajna tice blade_bre, mogao bi da okacis negde blanko tu majcu pa da svako zainteresovan docrta neku svou idejicu, ili tako nesto...

E sad, jos mi je palo na pamet, da to limited edition malo dobije na jacini, da npr admin i moderatori odluce ko je zasluzio majcu i ko moze da je kupi. Ne mislim da bi kriterijumi morali da budu strogi, tipa 5000 postova i to svaki da bude validan, vec nesto tipa ok aktivnost na forumu, i par dobrih saveta ili komentara, tako nesto :)

Nemojte da se ovo zavrsi na pukoj prici, ja sam za to da se sprovede u delo, u bilo kom obliku da se dogovorimo!

PozZ 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Nema frke.

http://i130.photobucket.com/albums/p280 ... rt-lrg.jpg

Limited edition je manje-vise bila sala. Al' mislim da postoji "Grupa" zasluznih clanova za razvoj foruma...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

blade_bre, mogli bi da stavimo neki fake mobilni ima toga po netu...al o tome kad admin kaze da smo dobili prava na ovo.....Sto li nas cooliraju? Reklama za sajt bi bila za DZ... 8)
5130+Koss the plug....

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Razmišljano je na tu temu do sada barem 4-5x, pokušaću do leta da celu priču i odradim. U svakom slučaju biće čim nađem malo vremena za to. Ideje za dizajn možete slati ovde, onako čisto radi ilustracije jer sve to mora da se radi u visokoj rezoluciji.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

I meni se sviđa ideja! :) Razgovaraću sa jedim prijateljem koji ima mogućnost da radi i to (bavi se štampanjem), pa ću napisati pojedinosti...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Cool.

Vidi onda to za cenu, a mi cemo davati ideje (dizajn)... Pa ce vremenom nesto ispasti :)

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Miškoni, sta kaze prijatelj moze li stampa na majici da bude u koloru jer bi zelio da dam neki predlog za dizajn

p.s. ja tu vjerovatno majicu necu moci da dobijem jer su postanski putevi cg-srb slabi :cry:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

E odusevio sam se za ideju,jos kad bi se realizovala bilo bi fenomenalno bas,pa sta fali reklamiramo sajt za DZ,bas mi se dopala ideja...pa posto su se administratori slozili sa tim,sta mislite do kada bi moglo da se sprovede to??? 8)
<<<Black N96>>>

Odgovori