Koji telefon ste oduvek želeli da imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Nekada davno to je bio 5110 al dobih siemens c25 (tada cudo tehnike), pa za tim sam jako zeleo 7110 (video ga u Matrixu), a onda kad sam video da ortaku plivaju neke ribice u boji po ekranu na onom prvom samsungu u boji T100 ili tako nesto slicno se zove... Zatim su tu bili ova ekipa 7210, 7250 7250i, pa onda moj sadasnji telefon 6230 koji sam platio 300e (i poslednji put dao tolike pare za telefon), sada cekam da malo padne ova E50 i ja srecan...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Trendmobiles T500, prvi telefon na svetu koji podrzava dual SIM coverage odjednom. Ako mi neko spomene onaj Benephone dual, taj nije imao obe kartice u sebi odjednom, samo jednu, a prostim klikom se menjala mreza. E ovde su obe aktivne. Sad pravac potraga.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Ja nisam bas zahtevan kada govorimo oko telefona !Oko 8mpix, 10gb,veliki ekran sa 16mil boja,extra zvuk i tako to. Sve u svemu Nokia N99 :D :D :D :D :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Izasla N77, E61i, E65, E90 (The MOTHER of all phones). Ako ovaj poslednji bude bio primerene cene, moj je! Znachi dajem do 200 evritji za njega, moze i manje, nece da se bunim...mnogo :P Salu na stranu, telefon je fantazija, u name it, it has it.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

P990i 8)

MaNdY
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 18:38

Post od MaNdY »

hhmmmmmmmm, sharp 902 ferrari edition, nazalost kod nas je samo bio u prodaji gx25 ferrari edition.. :cry: :cry: :cry: :cry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

zeleo sam Treo 650,i njega sam dobio :P :roll: i vrlo sam zadovoljan.Juche dobih i Samsung D600,pa cu danas da ga prochachkam kad se vrnem s posla i da vidim da li vredi da ga zadrzim ili ga shaljem dalje......mada me je i on jedno vreme fascinirao kao fon.To je to za sada...vreme je da se skrasim malo sa telefonima,inache ce mi se prepuniti fioke :lol: a isprazniti racun u banci :D :wink:

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Jako ali jako sam zeleo nokiu 6150 i kupio sam je, tad sam je platio 410 maraka a racun i garanciju cuvam jos uvek, a i tel mi stoji u fioci sa mojim prvim brojem koji sam platio 70 maraka! Do sada sam promenio dosta tel ali me je nokia 6233 odusevila i koristim je vec 8 meseci :D
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Danko_C
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Dec 2006. 23:51

Post od Danko_C »

Hmmm,
U svakom slucaju Nokia E90.... Nadam se najiskrenije da cu do kraja godine uspeti da ga dobijem.

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Oduvek sam zeleo ... i imam - N91 8) . Za sada ne vidim bolji multimedijalni smartfon na vidiku (eventualno bi to bio neki od modela sa QWERTY tastaturom i vecim ekranom - npr. E61i, ali sumnjam u njegove zvucne karakteristike).
Motorola Moto G

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E61i....... :) :) :)
ili N95
videcmo koji se bolje pokaze :lol: :lol: :lol: :lol:
and justice for all...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Oduvek sam zeleo 8910i al mi se nije dalo da je kupim... a sad imam priliku,al necuuu... Vrh telefon,bar po meni...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

eto samo da se pohvalim da sam pre nekog vremena častio sebe p910kom .... fon koji sam želeo i pre nego što se pojavio :wink: :D

pozdrav...

Knelle
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 16:46

Post od Knelle »

Uvek sam sanjao o nokii 7210...nisam je ni kupio,tehnika napredovala :lol: sad mi zelja da imam n73...video sam kod druga,uh taj ekran te fi=unkcije...puste zelje :smutny:
Beogradska zvona zvone,da pozdrave sampione,zazvonite malo jace za Zvezdine navijace!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milos!1!: takodje i za mene, 8910i :)

Sada mi je u planu k550 :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Je dini tel koji sam bas zeleo je bio K750i,i dobih ga na kraju,sad je aktuelna N80 (dok ne stigne N95)...N95 cekam vec dugo al je sad cena malo previsoka (na N80 sam puko preko 700 evra) i to je bilo poslednji put
pa sad cekam N95 po nekoj normalnoj ceni...pozzzz 8)
<<<Black N96>>>

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Evo malo ću da demantujem sebe, da sam stvarno čekao N95 smorio bih se žešće jer nemam nameru da dajem za telefon 700 evra, a i evo sad kada se pojavio pa vidimo kompletne specifikacije, ne oduševljava me više toliko. Plejeri Nokiji nikad nisu bili jača strana (čast izuzecima N91, i 6280/8), a 320*240 je dobra rezolucija sa koja je još uvek retkost ali na tolikom ekranu (meni izbirljivom) ne deluje više toliko impresivno. Tako da sam se ponovio sa e50, i biću miran malo duži period. Za skoro 2 meseca našao sam 1 manu. Tih plejer. Ostalo je :D

A sledeći, hmm.........Xi1526 ili 1547. Pa dobro sad, nije telefon ali je mobilan :oops:

Ok, šalim se naravno, ali sledeće čudo će verovatno biti nešto sa GPSom, Windowsom, i GSM/UMTS modulom, i 640*480 pixelčića (i ne pristaj ni na šta manje do reskog osvežavajućeg ukusa kakav ti pruža......) a ne telefon kao osnovni aparat. Videćemo..............

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

auuu to se kod mene jako cesto menja... mislim da pojedini clanovi znaju o cemu govorim

prvo kao klinac [5-6 razred] sam mastao o ericssony GA 628 koji je tada bio zaista savrsen. malo asnije sam ga i dobio, ali onda je ericsson izbacio druge modele tipa 768 i 788 u koje sam se ja naravno isto zaljubio ali od njih.
drugi telefon koji sam opet dobio je bio sagem rc820, koji je stvarno bio zmaj u to vreme, i po dizajnu i po funkcijama...
e onda sam lepo skupio parice i kupio sebi mitsubishi trium mars koji sam bogami setao dve godine [to je telefon koji sam najduze imao] max sam ga izmaltretirao ispadao mi je jako mnogo puta, cak mi je jednom ispao i u sneg... al sve je on to preziveo i na kraju sam ga prodao
posle toga ponovo ericsson t20e koji sam jako malo vremena nosio jer sam bio u kazni :oops: naravno sam sebi ga kupio, i njega sam menjao za 3310 koju sam stvarno iznosao sa apetitom dok mi je nisu ukrali majstori za kablovsku
e onda sam se bacio u ozbiljnije stvari, posle je dosla nokia 6510 koja je tad bila preskupa, pa 7250i, 7610, pa n80, pa n93 i evo sad vukljam neki samsung x820 koji nikako ne mogu da prodam..

e sad da odgovorim na temu:
najpozeljniji telefoni: ericsson r520m, t36, t39, t18, t29, sony z7, nokia 9210i
inace kada bih nasao t36/t39 mislim da bi ih uzeo

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I ja bih kupio t39 kad bih nasao neki dobar, extra fon, imao sam ga davno u bez varijanti.
Mislim da t36 se nikad nije ni pojavio u prodaji nesto slicno kao i sa nokijom 7700.
and justice for all...

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ja sam oduvek zeleo da imam onu Nokiu srebrne boje od aluminijuma (valjda), koja ima klizna vratanca koja se otvaraju na dole,neznam kako se tacno zove ta nokia,ali znam da je puno stara,i da je velicine 8310(dimenzija).Nema cak ni kolor dislpay.A sad imam ono sto sam oduvek hteo n70 8)

EDIT:I da zeleo sam da imam 6600 tek kad je izasla,ali je nikad nisam imao...

Odgovori