Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
Nekada davno to je bio 5110 al dobih siemens c25 (tada cudo tehnike), pa za tim sam jako zeleo 7110 (video ga u Matrixu), a onda kad sam video da ortaku plivaju neke ribice u boji po ekranu na onom prvom samsungu u boji T100 ili tako nesto slicno se zove... Zatim su tu bili ova ekipa 7210, 7250 7250i, pa onda moj sadasnji telefon 6230 koji sam platio 300e (i poslednji put dao tolike pare za telefon), sada cekam da malo padne ova E50 i ja srecan...
Nokia E65 + Logitech BT Headset
zeleo sam Treo 650,i njega sam dobio
i vrlo sam zadovoljan.Juche dobih i Samsung D600,pa cu danas da ga prochachkam kad se vrnem s posla i da vidim da li vredi da ga zadrzim ili ga shaljem dalje......mada me je i on jedno vreme fascinirao kao fon.To je to za sada...vreme je da se skrasim malo sa telefonima,inache ce mi se prepuniti fioke
a isprazniti racun u banci

Jako ali jako sam zeleo nokiu 6150 i kupio sam je, tad sam je platio 410 maraka a racun i garanciju cuvam jos uvek, a i tel mi stoji u fioci sa mojim prvim brojem koji sam platio 70 maraka! Do sada sam promenio dosta tel ali me je nokia 6233 odusevila i koristim je vec 8 meseci 

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Evo malo ću da demantujem sebe, da sam stvarno čekao N95 smorio bih se žešće jer nemam nameru da dajem za telefon 700 evra, a i evo sad kada se pojavio pa vidimo kompletne specifikacije, ne oduševljava me više toliko. Plejeri Nokiji nikad nisu bili jača strana (čast izuzecima N91, i 6280/8), a 320*240 je dobra rezolucija sa koja je još uvek retkost ali na tolikom ekranu (meni izbirljivom) ne deluje više toliko impresivno. Tako da sam se ponovio sa e50, i biću miran malo duži period. Za skoro 2 meseca našao sam 1 manu. Tih plejer. Ostalo je
A sledeći, hmm.........Xi1526 ili 1547. Pa dobro sad, nije telefon ali je mobilan
Ok, šalim se naravno, ali sledeće čudo će verovatno biti nešto sa GPSom, Windowsom, i GSM/UMTS modulom, i 640*480 pixelčića (i ne pristaj ni na šta manje do reskog osvežavajućeg ukusa kakav ti pruža......) a ne telefon kao osnovni aparat. Videćemo..............

A sledeći, hmm.........Xi1526 ili 1547. Pa dobro sad, nije telefon ali je mobilan

Ok, šalim se naravno, ali sledeće čudo će verovatno biti nešto sa GPSom, Windowsom, i GSM/UMTS modulom, i 640*480 pixelčića (i ne pristaj ni na šta manje do reskog osvežavajućeg ukusa kakav ti pruža......) a ne telefon kao osnovni aparat. Videćemo..............

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
auuu to se kod mene jako cesto menja... mislim da pojedini clanovi znaju o cemu govorim
prvo kao klinac [5-6 razred] sam mastao o ericssony GA 628 koji je tada bio zaista savrsen. malo asnije sam ga i dobio, ali onda je ericsson izbacio druge modele tipa 768 i 788 u koje sam se ja naravno isto zaljubio ali od njih.
drugi telefon koji sam opet dobio je bio sagem rc820, koji je stvarno bio zmaj u to vreme, i po dizajnu i po funkcijama...
e onda sam lepo skupio parice i kupio sebi mitsubishi trium mars koji sam bogami setao dve godine [to je telefon koji sam najduze imao] max sam ga izmaltretirao ispadao mi je jako mnogo puta, cak mi je jednom ispao i u sneg... al sve je on to preziveo i na kraju sam ga prodao
posle toga ponovo ericsson t20e koji sam jako malo vremena nosio jer sam bio u kazni
naravno sam sebi ga kupio, i njega sam menjao za 3310 koju sam stvarno iznosao sa apetitom dok mi je nisu ukrali majstori za kablovsku
e onda sam se bacio u ozbiljnije stvari, posle je dosla nokia 6510 koja je tad bila preskupa, pa 7250i, 7610, pa n80, pa n93 i evo sad vukljam neki samsung x820 koji nikako ne mogu da prodam..
e sad da odgovorim na temu:
najpozeljniji telefoni: ericsson r520m, t36, t39, t18, t29, sony z7, nokia 9210i
inace kada bih nasao t36/t39 mislim da bi ih uzeo
prvo kao klinac [5-6 razred] sam mastao o ericssony GA 628 koji je tada bio zaista savrsen. malo asnije sam ga i dobio, ali onda je ericsson izbacio druge modele tipa 768 i 788 u koje sam se ja naravno isto zaljubio ali od njih.
drugi telefon koji sam opet dobio je bio sagem rc820, koji je stvarno bio zmaj u to vreme, i po dizajnu i po funkcijama...
e onda sam lepo skupio parice i kupio sebi mitsubishi trium mars koji sam bogami setao dve godine [to je telefon koji sam najduze imao] max sam ga izmaltretirao ispadao mi je jako mnogo puta, cak mi je jednom ispao i u sneg... al sve je on to preziveo i na kraju sam ga prodao
posle toga ponovo ericsson t20e koji sam jako malo vremena nosio jer sam bio u kazni

e onda sam se bacio u ozbiljnije stvari, posle je dosla nokia 6510 koja je tad bila preskupa, pa 7250i, 7610, pa n80, pa n93 i evo sad vukljam neki samsung x820 koji nikako ne mogu da prodam..
e sad da odgovorim na temu:
najpozeljniji telefoni: ericsson r520m, t36, t39, t18, t29, sony z7, nokia 9210i
inace kada bih nasao t36/t39 mislim da bi ih uzeo
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ja sam oduvek zeleo da imam onu Nokiu srebrne boje od aluminijuma (valjda), koja ima klizna vratanca koja se otvaraju na dole,neznam kako se tacno zove ta nokia,ali znam da je puno stara,i da je velicine 8310(dimenzija).Nema cak ni kolor dislpay.A sad imam ono sto sam oduvek hteo n70 
EDIT:I da zeleo sam da imam 6600 tek kad je izasla,ali je nikad nisam imao...

EDIT:I da zeleo sam da imam 6600 tek kad je izasla,ali je nikad nisam imao...