Motorola MPx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ne može da se zaustavi
normalno win fon je napravaljen da samo pisne ili pak potrraje nekih 5sec mmax
možeš da misliš kako je meni bilo kada sam onako iz zajebancije stavio celu pesmu...
normalno win fon je napravaljen da samo pisne ili pak potrraje nekih 5sec mmax
možeš da misliš kako je meni bilo kada sam onako iz zajebancije stavio celu pesmu...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
kako se na motorolo mpx200 sa wm5 instaliraju teme i programihttp://www.mobilnisvet.com/forum/images/smiles ... owgrin.gif
moram da zamolim za jednu veliku uslugu..... ako neko moze da mi posalje na mail markompx200@yahoo.com WM2002 po mogucstvu neki najnoviji rom i detaljno objasnjenje kako da ga flesujem posto to ama bas nikad nisam radio na ovom fonu....... NADAM SE DA CE SE NEKO SAZALITI......

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ima neko ko se szalio....ali provajder mi ne daje da saljem velike fajlove ili pak neke cabove ili zipove...kao ime exe i slicno...imam rom za 2002, 2003 i 2005....ako imas neki predlog da se mejl zaobidje moze...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:08
Dobio sam mpx200 koji u sebi nema file manager i jos sigurno 4-5 stavki u meniju fale. Guglajuci sam saznao da se to desava pose master reseta. Al' ima li neko ideju kako to da ih povratim? Ne bi da flashujem jer nemam kabl, uostalom nije moj telefon i mrzi me da se zezam. Ako moze da se resi lako, recite kako da resavam. A ako ne moze, reci cu mu da odnese u servis pa nek se oni bakcu.
Nego, citam ovaj topic o windowsu na telefonima, te nece da se instalira, te nece da upali... pa da vas pitam, nije vam dosta windowsa na kompjuteru nego bi i na telefonu da se mucite
Nokia Series 40 je zakon. Dzabe i symbian i win i svi zajedno programi na njima kad im treba 40 sekundi da otvori poruku.
Nego, citam ovaj topic o windowsu na telefonima, te nece da se instalira, te nece da upali... pa da vas pitam, nije vam dosta windowsa na kompjuteru nego bi i na telefonu da se mucite

Nokia Series 40 je zakon. Dzabe i symbian i win i svi zajedno programi na njima kad im treba 40 sekundi da otvori poruku.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:08
Al' opet mi treba kabl (koji nemam). Nego, jel bi mogla opcija da to instaliram preko IR? Posto imam 6230i sa kablom i BTT, jel postoji mogucnost, da ja to sa kompa prebacim na nokiu i sa nje da posaljem kroz InfraRed na Motorolu? Il' ipak mora kablo?
Koliko je to veliko, jel mozes da uploadujes? (ako nije mnogo veliko, nego je nekih 20MB, uploaduj). Al' molim te, nemoj da uploadujes na rapidshare ne go na speedyshare.com. Imam ogranicenja na RS i imam istu adresu sa jos nekoliko korisnika pa je vrlo tesko da dodjem na red za download.
Koliko je to veliko, jel mozes da uploadujes? (ako nije mnogo veliko, nego je nekih 20MB, uploaduj). Al' molim te, nemoj da uploadujes na rapidshare ne go na speedyshare.com. Imam ogranicenja na RS i imam istu adresu sa jos nekoliko korisnika pa je vrlo tesko da dodjem na red za download.
@ddcww eo pokusaj sa ovim pa mi javi sta uradio i moze li
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305512
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305512
e imam veliki problem za wm2003,ne mogu nikako da nadjem mms client koji odgovara,ako neko moze molim vas da mi posalje na mail adrijan@beotel.net