N95 gadget
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Vampir,ne nabavljam ga ja,znam jednog lika koji nabavlja,nisam imao priliku da ga drzim jer mu tura stize tek krajem aprila i ima 15-ak njih koji su mu narucili,i ono kad recimo narucis das pola para pa kad stigne telefon i ostatak,sad sam ga pitao za boju,tako da nisam imao priliku da ih uporedjujem,ako te nesto vise zanima mozes na pp...pozzzzzzz 

<<<Black N96>>>
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja se bas i ne bih slozio sa Jager-om da su slova i znaci toliko sitni na E60. Pa ni te famozne internet stranice nisu uopste sitne, barem ne meni koji ne nosim naocare. Istina jeste da je sve sitnije nego npr. na 6630 ali nije bas tolika razlika a i brzo se oko navikne na istu pa je se ne primecuje, i sad mi prosto smeta kad pogledam na 6630 ili neki drugi telefon gde su slova krupnija pa mi sve nekako cudno i ne proporcijalno
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Bukovsky, telefon je azdaja pogledaj specifikacije i sve ce ti biti jasno,jos samo da se nacekamo da stigne i super ce biti,samo me cena malo nervirucka al dobro...evo linka
http://mobilnisvet.com/mobilni/1224/Nokia/N95
pozzzzzzz
http://mobilnisvet.com/mobilni/1224/Nokia/N95
pozzzzzzz

<<<Black N96>>>
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pošto se telefon pojavio u prodaji, dosta je bilo priče u ovoj temi. Nastavak u drugoj...
viewtopic.php?t=10199&start=0
viewtopic.php?t=10199&start=0
● PRAVILA FORUMA ●