Al'to je off...
  Al'to je off...

!!!!!!!!!!!!!!
 !!!!!!!!!!!!!!  Kinezi rade na 4G a mi treba da prvo da radimo na 3G prvo.4G vam je komunikacija cetvrte generacije koja ima bolju komunikaciju skidanja.Brzina skidanja je kao ona brzina onih kablova (4GB) koji se protezu duz azijske obale i Sredozemnog mora(
 Kinezi rade na 4G a mi treba da prvo da radimo na 3G prvo.4G vam je komunikacija cetvrte generacije koja ima bolju komunikaciju skidanja.Brzina skidanja je kao ona brzina onih kablova (4GB) koji se protezu duz azijske obale i Sredozemnog mora(  Bivse drzave SFRJ jos nisu blizu ni tog standarda
 Bivse drzave SFRJ jos nisu blizu ni tog standarda  
   ).
 ).

Kralju Kina nije ni uvodila 3G, nego odma' prešla na 4G (ispravite me ako griješim)!Coa 12 napisao:Ljudi,molim vas

!!!!!!!!!!!!!!
Kinezi rade na 4G a mi treba da prvo da radimo na 3G prvo.4G vam je komunikacija cetvrte generacije koja ima bolju komunikaciju skidanja.Brzina skidanja je kao ona brzina onih kablova (4GB) koji se protezu duz azijske obale i Sredozemnog mora(
Bivse drzave SFRJ jos nisu blizu ni tog standarda

).

ma vise nego tuzna a IMHO debelo je nasminkana deluje mi na prvi pogled kao stanje u urbanim sredinama.
  ma vise nego tuzna a IMHO debelo je nasminkana deluje mi na prvi pogled kao stanje u urbanim sredinama. ) i moji utisci su sledeci: najveci kvalitativni skok se oseti kad se predje na 256+ Kb/s tu se vec sve stranice otvaraju brzo skidanje fajlova nije preterano sporo za skidanje gigabajta bas i nije ali je ipak dovoljno brzo (najbitnija je stvar da se placa protok a ne vreme pa mozes da ostavis komp preko noci da skine nesto vece ako treba i duze)  kada se stigne do 2 Mb/s tu vec sve prsti (konkretno pri toj brzini nas je mrzelo da kopamo po ormanima i trazimo diskove sa drajverima brze je bilo da sve direkt vucemo sa neta) e a onda 10Mb/s je dosao kao antiklimaks i subjektivno a ni objektivno to nije bio skok u odnosu na 2Mb/s kao sto je bila razlika izmdju 512Kb/s i ovoga. Konkretno nikada nisam uspeo da se ni priblizim nekom teoretskom maximumu protoka najbolje je bilo nekih 65-70% max ali toje bilo u ranu zoru oko 4 ili 5 ujutro a i inace je brzina tu vec jako zavisna od stanja na mrezi i kolicine saobracaja Ono za povezivanje udaljenih ekspozitura i slicno odlicno ali za licnu upotrebu
 ) i moji utisci su sledeci: najveci kvalitativni skok se oseti kad se predje na 256+ Kb/s tu se vec sve stranice otvaraju brzo skidanje fajlova nije preterano sporo za skidanje gigabajta bas i nije ali je ipak dovoljno brzo (najbitnija je stvar da se placa protok a ne vreme pa mozes da ostavis komp preko noci da skine nesto vece ako treba i duze)  kada se stigne do 2 Mb/s tu vec sve prsti (konkretno pri toj brzini nas je mrzelo da kopamo po ormanima i trazimo diskove sa drajverima brze je bilo da sve direkt vucemo sa neta) e a onda 10Mb/s je dosao kao antiklimaks i subjektivno a ni objektivno to nije bio skok u odnosu na 2Mb/s kao sto je bila razlika izmdju 512Kb/s i ovoga. Konkretno nikada nisam uspeo da se ni priblizim nekom teoretskom maximumu protoka najbolje je bilo nekih 65-70% max ali toje bilo u ranu zoru oko 4 ili 5 ujutro a i inace je brzina tu vec jako zavisna od stanja na mrezi i kolicine saobracaja Ono za povezivanje udaljenih ekspozitura i slicno odlicno ali za licnu upotrebu   jednostavno veci deo opsega bi bio neiskoriscen..... dakle nije sve u brzini linka ima tu jos mnogo sto sta sto utice na brzinu veze....
 jednostavno veci deo opsega bi bio neiskoriscen..... dakle nije sve u brzini linka ima tu jos mnogo sto sta sto utice na brzinu veze.... 

sory sto sam pogresno napisao u tekstu 4GB a ne 4Gb, slucajno sam drzao vise shift pa sta da radim.Znaci prava BRZINA  za 4G je 4Gb/s.Opet SORY!
   sory sto sam pogresno napisao u tekstu 4GB a ne 4Gb, slucajno sam drzao vise shift pa sta da radim.Znaci prava BRZINA  za 4G je 4Gb/s.Opet SORY!