Sagem 922, 2000 godine! Eh, kada se setim tog mobilnog... Mnogo je bio jadan... jedva sam se snasao da kucam poruke na njemu, prokleti T9 sistem-koliko mi je muka zadao!
sagem 922 nzm tacno koja je godina upitanju ali davno je bilo.... Ex sad da je jadan ne bih se bash slozio sa mdenic85..Mislim da je sasvim ok telefon bio,sobzirom da je onda od poznatih marki bio hit 3210,a imao je bolje funkcije od njega.Dosta telefona sam promenio posle njega ali se jos uvek secam golf igrice na sagem-u... pOz!
SE r320,ili ti dobro poznata ajkula....,sta je on sve preziveo,bolje da ne pricam.... nazalost ukrali su mi ga sa sve 063 prelepim brojem koji naravno nije bio registrovan-a pre par meseci sam upoznao lika koji fura taj broj...
Siemens C35, placen je mislim 245 DM i broj oko 50 DM. To je bilo 2002 god. negde u oktobru, ako se dobro secam.Trajao je dve godine i vise nije izdzao,potpuno je zabrljavio.
Prvi je bio 3210 i jos ga imam, samo malo zeza mreza.A cale je uzeo davno(mislim oko '98 ) ericsson 628 koji je jos tu,dok je keva imala Alcatel DB easy
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Prvi telefon koji sam imao bio je Siemens M35 ,ne secam se kad sam ga dobio,negde oko 5-6 razreda osnovne,iako sam hteo Ericsson T20,al moji nisu hteli da mi ga uzmu!
Nokia 5110, februar 2000. pa sam ga prodao drugaricinoj majci koja ga i dan danas fura, a nudili su joj Boga oca para. Imao je prelepu maskicu, sjajna plastika onako sa munjama. Ja sam ga prodao za 120 marki, a ona nije htela da ga da ni za 200, a toliko su joj nudili. Stele 2002 je uveden Evro, tako da nisi mogao navedeni fon i karticu u markama da platis
Samsung R210, 2003. Sada ga koristi i moja majka i odlicno je sluzi. Jedino je jednom morao na servis zbog problema sa porukicama...E to su bila "romanticna" vremena valjda zato sto sam bio mladjan momak...
Prvi mobilni telefon sam kupio 2000 god i to je bio Philips sawy 3,plave boje i platio sam ga tadasnjih 150 DM,fino me sluzio godinu dana i onda sam ga drugu prodao za 90 DM.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.