(slika sa v980,los kvalitet )
Evo moje bagre moj 3210,mc60 kojeg i dalje koristim ,3310 naslednik mog 3210 kome je otisao ekran,i legendarni ericsson 628 kome je otisla baterija
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
moj prvi je bio alcatel one touch easy, onaj sto mu se vadi antena i spustaju mu se vratanca...imao je signal i u gradovima koji tada nisu imali bazne stanice...a kupio sam ga i platio 180maraka nesto malo posle bombardovanja...pozz
Tema je vec bila ranije u smislu "Sta ste sve imali od telefona",no dobro,noviji clanovi mozda ne znaju...
Moj prvi telefon bese Nokia 6110,kameleon maska,Li-Ion baterija,placena 120 DEM-ona 2001. godine,mnogo sam je obozavao,ali posle 4 meseca zamenjena za nesto sasvim drugo...
A moja secanja su iz 2002 godine i to je bio naravno Siemens C55 srebrno izdanje...To je bio fon!!!placen je bio u evrima tako da bash nisam ni siguran za godinu...mozda je to bila i 2003
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Eh davna 99 i c25 siemens, koji nije imao ni vibraciju ali je zato imao ringtone editor!Pa on crche i kupih onaj shit A40 siemens, pa zatim sam uzeo Samsung R210 (plavi ekran, plava maska...) poceo da trokira i gubi signal i ja ga lagano zamenim za nesto stariju ali tada i dalje lepu motorolu Baby!
E posle tih siemensa i samsunga resih da ne kuoujem telefone koji pocinju na slovo S (npr sharp, sagem i slicno) nego se odlucim za ono pravo! NOKIA 6230 (oko 300e placena tada - pre dve i po godine) i dalje je imam i odgovorno tvrdim da je jedan od najzahvalnijih telefona ikada...
Prvi telefon bese Alcatel one touch easy 2000 godine,secam se da samo da sam ga dobio od caleta za rodjendan,trajao je godinu dana i onda je zveknuo sa 4. sprata
Alcatel DB easy ali crne boje isto 2000 god. U to vreme mislim da nije bilo jačeg telefona i po izgledu i po bateriji. Pre njega sam hteo da kupim motorolu u koju se stavljala cela kartica bez isecanja (bila mi i ona lepa), od nje potiče izraz "mobilni ti kao cigla". To je bilo 1999 godine.
A posle njega ericsson T10, pa alcatel 310, pa nokia 3210, pa sony ericsson t230, pa sonyericsson k500i, pa nokia 1100, pa samsung x660, pa LG p7200, pa samsung e900
Prvi mobilni telefon koji sam kupio Sharp 322 je bio mali,simpatican telefon,
(cak i za danasnje prilike),kopija nekog Ericssona.
Imao je slabasnu bateriju koja se punila na stonom punjacu,jedva izdrzavala 2 dana
a telefon nije podrzavao pisanje sms vec samo prijem.
Platio sam ga koriscenog 150 dm a prodao za 120 dm posle nekoliko meseci.
Posle njega sam kupio Philips savy 3 a nedugo posle Siemens s-25.
I tako dalje.
Truman napisao:Samsung R210, 2003. Sada ga koristi i moja majka i odlicno je sluzi. Jedino je jednom morao na servis zbog problema sa porukicama...E to su bila "romanticna" vremena valjda zato sto sam bio mladjan momak...
Moj prvi telefon, R210, zavrsio je svoj zivot pre par dana. Bog da mu dusu prosti
Prvi mobilni kupila sam 2000. god. i to je bio Ericsson A1018s (bordo boje). Placen 150DM i jos 15DM za 064 karticu s lepim brojem. Radio je do 2003, a karticu sam dala majci, koja nije redovno dopunjavala kredit pa je broj ugasen.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.