Opsti komentar!?PRELEP telefon,meni je dizajn stvarno mocan i posto sam vec imao 2xN70 pre nje mogu iskreno da kazem da mi se ovaj vise svidja i po nekim detaljima i po"prostornim"resenjima (napravili su ram oko tastature na koji su smestili neke tastere pa je tastatura komotnija nego na N70)!!
Deluje mi i da je nesto brza od N70 iako jos nije ni v3... verzija softvera izasla za nju (najnovija je neka v2... zaboravih tacnu oznaku) sto znaci da i nema bagova toliko odnosno i sa ovako ranim softverom fura odlicno i ne zaglupljuje!!
Takodje imam osecaj da mi telefon drzi oko pola dana duze bateriju,jer na N70 nisam uspevao da izguram tri dana iako sam iskljucivao nepotrebne stvari,dok sa ovom izvucem obavezno 3 dana bez gasenja!!
Ako naletis na ful paket trebalo bi da dobijes i AD-41 adapter i odgovarajuce slusalice sto je jos jedan plus jer to ne ide uz N70,6680 i sl... a mozes koristiti bilo koje 3.5mm slusalice sa tim adapterom!!
E sad sto se tice minusa... Ja cesto kucam ne gledajuci u njega (kao i sad sto kucam a gledam Milan-Bajern)

i malo mi je nezgodno da sklepam i posaljem poruku a da ni ne pogledam u njega,jer je"c"smesten bas na tom okviru i ne odudara od ostatka pa je bez gledanja malo zeznuto pisati pogotovo ako nesto pogresis pa hoces da obrises na"nevidjeno"!!
Jos jedna nazovi mana je recimo sto telefon nije 3G,sto meni nije apsolutno nikakva mana ali eto napalila se omladina i sad ako telefon nije 3G onda je krs...

pa ce ti to mozda smetati ako zelis da budes in i ako si pun love pa planiras i aktivno da koristis prednosti 3G mreze!!
Pozdrav