Lepota i funkcije?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NinaSu
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2007. 23:06

Lepota i funkcije?

Post od NinaSu »

Nisam pametna shta da radim...a vidim ovde ima puno pametnih, pa tje mi valjda neko pomotji.

Naime..trenutno imam SE t610 i hocu da ga prodam, doplatim i obnovim se.

E, sad, treba mi neki fon koji osim estetske lepote ima i funkcije, a meni najbitnija je gprs. I memorija valjda...neznam...bolje se razumem u komp nego u mob.

Uglavanom da mogu da ubacim jimm ili neki drugi program za icq..itd...i inache treba mi velika memorija za sms. Kamera nije bitna...al otju veliki ekran....
Koji telefon ima to shto meni treba? Ovaj pretrazivach ne pomaze mnogo.
  • _______________
    Naslov izmenio akki, iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi. Nemoj da bojis ceo tekst...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Kao prvo dobro dosla,kao drugo trebala si temi da das malo jasniji naziv,kao trece bojenje slova je najstrozije zabranjeno. :roll:

Dalje reci malo vise koliko bi ti to mogla jos da doplatis,i koliko mislis da ces dobiti za t610i.
Ti bi da bude lep,da ima memoriju,da moze neki program za icq,msn,jimm,i veliki ekran.
Ima nesto java programa koji tebi trebaju ali nisu nesto i ne vrse posao,ako ti bas toliko trebaju onda ipak ces morati da gledas neki symbian telefon :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

NinaSu
Novajlija
Novajlija

Post od NinaSu »

Hvala na dobrodoshlici!:)
Uf....nisam prochitala pravilnik...necu vishe bojiti...sorry :unsure:

Za t610 tju dobiti 50E (nashla sam neku budalu) a doplatila bi josh toliko..mada ko zna....ajd recimo da bi 100E doplatila...al naravno shto manje to bolje. :wink:

Imala sam motorolu V600 ali toliko kratko da se ne setjam kako mi je radio gprs. Sad sam gledala Motorolu V3, ali ne chini mi se bash neshto. Pa stvarno neznam vetj gde da gledam.
Od modela u obzir dolaze Motorola, Nokia, SE (mada...ko zna) :unsure:

Inache u ovaj SE t610 ne mogu nishta da ubacim od programa..jer mu fali memorije, pa kad nadjem memoriju ne svidja mu se program..itd...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

jedino je ovaj chat problem, ne bi li ti preporucio samsung slajdere, ili nokia 7360/7370

ovako, symbian telefon (telefon koji ima operativcni sistem symbian, koji odprilike funkcionishe kao mini kompjuter) a da je lep -

nokia - E65

nokia - E50 (relativno lepa)

nokia - 5500 sport

samsung D730 (oblik isti kao samsung E700 koji si do sad videla sigurno)

to bi bilo to - jedini "lepi" telefoni sa mogucnoscu instaliranja chat programa (na osnovu operativnog sistema)
There is no knowledge that is not power

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 23:17

Post od bubreg »

Ako hoces solidan ekran, za malu kintu onda gledaj samsung. Symbian telefoni nisu jeftini, mislim da tebi treba telefon sa prosirivom memorijom cije su kartice jeftine, da dokupis kasnije. Pogledacu po pretrazivacu pa ti javim za par minuta :)

off: Ako je bojenje strogo zabranjeno zasto postoji ta opcija :wacko:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

NinaSu, v3 ima malo memorije :roll: ali ako ce ti trebati za jedan program onda je dovoljno,nego jel ce ti telefon sluziti samo sa poziv/sms i gprs.Ili ipak bi htela da koristis i kao mp3 player.Za te pare bih ti preporucio k750i koji zadovoljava sve,ali ipak nema veliki ekran.
Samo ti jos jednom kazem od java programa koji ce ti koristiti kao messengeri nema ih puno,koliko se secam ima za msn i icq,ali ipak nije to to.Ne radi to uopste dobro zna da zeza,tako ako ti su toliko bitni programi onda moras gledati neki symbian telefon.A symbian telefoni su uglavnom veliki,sa velikim ekranom,glomazni i ne toliko lepi.

edit:prestigli ste me :) pisao sam diplomski :D
nego Igoritza ti si predlozio telefon koji su uglavnom ioko 200e,a ona je rekla doplata za jedno 100e + 50e od t610=150e ;)

NinaSu
Novajlija
Novajlija

Post od NinaSu »

Uh....Mp3 mi ne treba jer imam mp3 player..ni kamera mi ne treba jer digitalac imam...i ne odvajam se ni od mp3-a ni od digitalca :D

E, sad..meni za icq treba,msn skoro ne koristim...a ostali chatovi..me bash i ne interesuju mnogo...
Znachi fon mi treba za poziv/sms i gprs (icq). I da...treba mi memorija za slichice 8)

Edit: Sad sam se setila Bluetooth je obavezan! ;)

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bubreg »

Evo nekoliko kandidata:

SE K550i
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1332 ... sson/K550i

SE K750i(dobar telefon lep ekran memorije koliko hoces, super otporan na udarce imao sam ga pre Nokia N73 i dao ga sestri)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/671/ ... sson/K750i

Samsung Z230(ovo je po meni pored SE K750i za tebe dobar izbor uklapa ti se u budzet, ima dobar ekran, memorije koliko volis+prosiriva, vrlo lepog zenskastog dizajna)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1232/Samsung/Z230

Samsung E340
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/657/Samsung/E340

Biraj pa reci sta mislis 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dobro k550i moze da prodje ali nije za 150e :wacko:
k750i :wink:
samsung je vrlo zeznut oko ubacivanja programa i igrica,treba da se drnda sto sta da bi se namestilo,tako da bih ja samsung zaobisao :roll:

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bubreg »

NinaSu
Novajlija
Novajlija

Post od NinaSu »

Uh, na mukama sam :unsure:

Vizuelno SE K550i i Samsung Z230 mi se najvishe svidjaju. :)
E sad, bem li ga, idem sutra u radnju..pa da mi sve telefone daju da ih ja malo poblize pogledam. Nema mi druge :unsure:

bubreg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bubreg »

Pa dobro milan91, neka doda jos koji dinar ili dva :D

NinaSu, Pogledaj i ostale kandidate ovde :

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/100to149

Samo pazi cene su bez PDV 8)

Izmedju ostalih treba izdvojiti Nokia 7360 ako ni zbog cega drugogo ono zbog superiornog dizajna od ostalih:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... ia/7360/1/

Al su mu zato funkcije ocaj :( memorija bednih 4mb nema bluetooth, ekran slab, o kameri bolje da i ne govorimo....

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/881/Nokia/7360

NinaSu
Novajlija
Novajlija

Post od NinaSu »

Joj meni, tek sad nemam pojma! :unsure:

Imam par modela sad, pa tju kao shto sam rekla....sutra lichno da ih izvidim! :wink: 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj predlog SE 900/910 bez problema zadovoljiće tvoje potrebe
tu je i motorola a1000 i svi oni imaju beskonačno veliki box za sms velike ekrane i super im radi gprs..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

koliko vidim NinaSu je trazila par opcija na fonu a stigli smo do uiq platforme :wacko: glas za K750 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Moj glas bi isao za 7610,ili cak 6600,to su opet lepi telefoni,a ne bi joj bio preveliki skok,a sa druge strane symbian su i imaju prosirivu i jeftinu memoriju,a od non symbiana pa eto nesto skuplji k750,ili nokia 7360 ili mozda best buy 6070,mozda cak i k510 (ova dva poslednja su oko 100e,s tim da 6070 ima malu memoriju,dok k510 ima oko 20mb :( )
Pogledaj na sajtu specifikacije i izgled oredlozenih modela,pa se javi da te dalje upucujemo
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Moje 4 drugarice nose K510...ako je to neka preporuka....ali oper one ne koriste te chat opcije....u fazonu puno melodija,slika sa momkom,slika zivotinja i sms/razgovor....Ali ako kazu da k510 odradjuje i ove icq onda sta reci...Telefon je malen i bash ko da je pravljen za devojke...A i ustedecesh koji dinar...tj dosta dinara :unsure:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

koliko mi se cini rekla je da ce prodati svoj za 50e i dodati jos max 100...znaci, K750i...pozz 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ne znam preko chega ce da ide na icq?Preko mig-a?!Ako ce tako onda bilo koji sa javom,BT i ostalim stvarima...k510 je ok,ima mi ga burazer jedine zamerke su mala memorija (30mb) i losh displej...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

loki13, da to nije lose 7610 je ok,al je ovaj 6600 spor mnogo cak i sa karticom od 32mb,galeriju otvara pola minuta :shock:
<<<Black N96>>>

Odgovori