Kako da prebacim imenik sa 6680 na 8800?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Micke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 16:59

Kako da prebacim imenik sa 6680 na 8800?

Post od Micke »

ajde ljudi pomagajte kako da prebacim imenik sa 6680 na 8800,a da ne prebacujem kontakt po kontak preko poruka

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Markiraj kontakte u imeniku i preko blu tuta posalji! :roll:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Transfer data, contacts. Nisam 101% siguran, kod mene to tako funkcionise, a kod tebe... hehe pa postoji samo jedan nacin da otkrijes:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

marko023
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 08. Avg 2003. 20:59
Kontakt:

Post od marko023 »

postoji softver za symbian koji bekapuje kontakte u *.vcf fajl ali ne znam koju java aplikaciju da instaliras pa da prebacis to na 8800

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,pa mozesh da kopirash kontakte na SIM karticu i je ubacish u drugi fon i tamo da prekopirash sve kontakte..

daky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Apr 2007. 22:01
Kontakt:

Post od daky »

Dexter
I ja mislim da je ovo najbolje resenje uostalom zasto ne drzati sve kontakte na sim-u jedino ako memorija nije zadovoljavajuca ali ja drzim brojeve i na simu i na fonu jer sam imao iskustva sa tim :D

Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa odgovor na to pitanje je recimo to da na nekim telefonima da bi dosao do imenika koji ti je na sim-u moras da predjes prilican put pa zato kopiraju na telefon, drugi razlog moze biti i taj sto neko ima toliko kontakata da ne moze da mu stane toliki broj na sim itd. itd. Al najjednostavnije mu je tako da ih kopira. Ili eventualno preko BT-a da ih sve selektuje pa da ih posalje..A moze i preko PC Suite-a..To su 3 nacina za koje ja znam da moze a ostalo...Nemam pojma, srecno ti bilo :P :lol: :lol: :lol:

Odgovori