btw, aj'neka neko stvarno objasni zbog čega čuvati SMS, a da nije ono patetično "poslala mi devojka" / "poslao mi dečko". Jedini "razuman" razlog za to je dao Dream Weaver - da vidi dal'će da mu zabaguje
Koliko imate sms-ova u telefonu i zasto?
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa vidite, meni SMS nekad služi i kao dokazni materijal...znate ono tipa: nisi mi to napisala ili nisam ti to napisao ili napisala...
...ili da se preko message details i datuma slanja ili prijema nekad orijentišem kad se nešto dešavalo...i naravno kad je poruka lepa ili važna... i takve čuvam...
Ali čuvati poruke da bi video da li će da ti buguje telefon?
...Pa čemu to ako ionako nemaš nameru da čuvaš SMSove? Samim tim to i nema svrhe......to je iz dosade onda... 
Ali čuvati poruke da bi video da li će da ti buguje telefon?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Imam uvek oko 120-140 poruka, a zasto pojma nemam, kad ih imam i na kompu, za slucaj da mi i zatrebaju - a ne trebaju mi u zivotu, al' ajd' sad...
Mozda kad-kad kao dokazni materijal, ali ima i boljih metoda za prepucavanje...
Sustina: mrzi me da ih brisem tj. lenj sam pa mi stoje sve tu dok se mob ne pozali da mu fali mesta!
Mozda kad-kad kao dokazni materijal, ali ima i boljih metoda za prepucavanje...
Sustina: mrzi me da ih brisem tj. lenj sam pa mi stoje sve tu dok se mob ne pozali da mu fali mesta!
Nokia E65 + Logitech BT Headset
- Doolentije
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Е људи, очигледно су ми обрисане поруке које сам поставио овде, зашто, немам појма,
али очигледно постоји разлог... 
Моје питање је гласило отприлике: имам Нокиу 6630 и желео бих да поруку са меморије телефона (једну или више, не битно је) пребацим на меморијску картицу? Најпоузданији начин за тако нешто је...?
Хвала!
Поздрав!
Моје питање је гласило отприлике: имам Нокиу 6630 и желео бих да поруку са меморије телефона (једну или више, не битно је) пребацим на меморијску картицу? Најпоузданији начин за тако нешто је...?
Хвала!
Поздрав!
Dekysa, baš si baja, nema šta!
Doolentije, najpouzdaniji način je da to pitanje postaviš u temi koja se bavi tim pitanjem, a milslim da si jednu sličnu već otvorio. Ali da se ne bismo dalje prepirali: Messages>Settings>Other>Memory in use.

Doolentije, najpouzdaniji način je da to pitanje postaviš u temi koja se bavi tim pitanjem, a milslim da si jednu sličnu već otvorio. Ali da se ne bismo dalje prepirali: Messages>Settings>Other>Memory in use.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40